Neler Yeni

Bu fiyata bu araba alınır mı ?

crabman

80+
Hocam etrafımda çok iyi şoförler var ama dsg den ve arızalarından artık gına gelmiş durumda kullanıcıya çok bağlı olmayan bir durum gibi görüyorum. Her arabanın anasını ağlatırsanız enine sonunda doğal olarak elinizde kalır.
Eğer çevrenizdeki insanlar ikinci el bir aracın dsg si hakkında yorum yapıyorlarsa biraz hatalı olur çünkü kendilerinden önce aracın nasıl kullanıldığını bilemezler. Belki önceki sahibi zorladı etti vs. Ayrıca DSG ye güzel bir optimizasyon yazılımı atarak vites geçişlerini, aralıklarını daha da iyileştirebiliyorsunuz.

sey7ullah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
SEYFULLAH KIR
Mazda 3 al keyfine bak geçende bir arkadaş açımıştı orada detaylı yazmıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:

ONURRS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
ONUR
Mazda 3 al keyfine bak geçende bir arkadaş açımıştı orada detaylı yazmıştım
Hocam Mazda Türkiye'de pek tutulmuyor araba güzeldir lafım yok ama piyasası olan araçlara bakıyorum

sey7ullah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
SEYFULLAH KIR
Hocam Mazda Türkiye'de pek tutulmuyor araba güzeldir lafım yok ama piyasası olan araçlara bakıyorum
valla kanka diğer postta yazdıklarım haricindekileri herkes öneriyor ki seninde ilk aklına gelen arabadır. herkesin önerebileceği piyasa arabası dediğimiz araba genelde kalitesiz olur sen bilirsin valla

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,289
İsim
uwu

ONURRS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
ONUR
valla kanka diğer postta yazdıklarım haricindeki herkesin önereceği dediğiniz piyasa arabaları piyasa arabası çok olur geneli de kalitesiz olur sen bilirsin valla
Hocam teşekkür ediyorum , ben biraz kaliteli fiyat performans ve piyasası olması çok önemli bir husus ben mazdayı alırım evet hoş ve güzel araba ama yarın satamadıktan sonra pek bir anlam ifade etmiyor.

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,686
İsim
Yavuz
Honda civic veya corolla sorumsuzluk istiyorsan.

ONURRS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
ONUR
Hocam hatasız olması benim için önemli attığınız araçta 106 bin hasar kaydı var bu fiyatlarda egea baktığımda da 200 bini devirmemiş nadir araçlar var

crabman

80+
Hocam emeğiniz için gerçekten çok teşekkür ediyorum. Maksimum 750 bin TL ye önerebileceğiniz başka ne tür arabalar var acaba ?

Ön 3 parça değişen 43k tramer var. Eğer değişen takıntınız yoksa fena araç değil. Ekspertizde motor sağlığına yürüyenine bakarsınız iyi ise alırsınız. Fakat bunlardan önce satıcıya aracın kaza sonrası resmini sormanız daha iyi olur. Sert bir darbe aldıysa ve kritik yerlere hasar geldiyse bunu bilmelisiniz. Tabii bunlar muhtemelen ekspertizde ortaya çıkacak olan detaylardır.

Bunun kilometresi çok yüksek denilecek seviyede değil fakat azda değil. Ama Ford'un 150k km de üzeceğini sanmıyorum (eğer hor kullanılmadıysa) Araç baştan aşağı boyalı ve kaput değişen. 60K trameri olduğu belirtilmiş. Motor ve şanzımanın yeni yapıldığı yazılmış fakat yeni yapılmaktan kasıt bir hasar sonucu yapım mı yoksa bakım mı orasını bilmek lazım. Onun dışında ekspertiz sonuçlarına bakılarak alınabilir.

Şimdilik bunlar var buldukça paylaşırım.

sey7ullah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
SEYFULLAH KIR
kanka hem kaliteli, hem konforlu, hem f/p, hem de piyasası olan araba yok. Bir şeylerden vazgeçiceksin

crabman

80+
Hocam hatasız olması benim için önemli attığınız araçta 106 bin hasar kaydı var bu fiyatlarda egea baktığımda da 200 bini devirmemiş nadir araçlar var
hocam o bütçede 2015-2018 model arası hasar kayıtsız, kusursuz araç yoktur neredeyse. Ağır hasar kayıtlı olmadıkça, kritik yerlere hasar gelmedikçe ve kaza resimleri oldukça 40-45k nın altındaki tramerler bu bütçede pek umursanmamalı

ONURRS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
ONUR
arkadasa göre tutulmuyormus 1.2 :D:DD
Hocam kime sorduysam gaza dokunmadan 2 3 bin devirde uzun yolda 7.5 yaktı. Motorun kronik sorunları var, zincir sorunu, gaz kelebeği sorunu, yağ eksiltmesi, su eksiltmesi yapıyor. Diyenlerden geçilmiyor ama bana göre tutulmuyor oluyor bu durumu anlamış değilim araba tutulsaydı bunları söyleyen olmazdı. Bu arada benim motora bi garezim yok güzel motor olsaydı da alsaydık

Top Bottom