Neler Yeni

Airbag açmış Honda civic alınır mı

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,278
İsim
Berkecan Ergin
airbag açık ama hasar kaydının olmaması çok büyük bir sıkıntıdır. araç sanayide toplanmış ancak nasıl ve ne kalitede toplandığı muamma ben olsam birde başıma geldiği için bulaşmam bu tür arabalara
Ben de bulaşmam açıkcası, bende tramer yazıyor kaza fotoları duruyor ona rağmen araç satılmadı :D Millet pimpirikli doğal oalrak o kadar para veriyorlar en ince ayrıntısına kadar soruyorlar sonradan

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,601
İsim
Deniz Bey
Arkadaş diyip bişey olmaz deme ticarette babana guvenme, airbag açan araç pert e çıkar, madem arkadaşın kaza resmini göstersin , tarcanlar ekspere götürüp güzelce baktır yarın alırsın elindeki aracı satamıyorum derken Civic elinde patlar sıkıntı olur

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
2021 model araç + 365k ya 2020 model mi alacaksınız cidden?

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
Mustafa Enes Bulut
Airbagte değil sadece, emniyet kemerleride dirençliyse o da işlev görmeyecek. Kaza fotoğrafı boyutunu görmeden ve nerede ne işlem yapıldığını bilmeden bence alınmaz bu araç
Mesaj otomatik birleştirildi:

+365 çok bence bu durgun piyasada
Benim arabama 790.00kendi arabasına da 1.155.000 sayıyor

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,278
İsim
Berkecan Ergin
Benim arabama 790.00kendi arabasına da 1.155.000 sayıyor
Ben almam reis açık konuşayım. Karar yine senin. Özeldende söyledim zaten fikrimi.

i20 aracın var temiz, aciliyetin olursa götürür satarsın vavacarsa vs sıkışırsan yani en kötü ihtimal. Ama sıkıştın acil paraya ihtiyacın var civiic airbag açtığı için vavacars ve benzeri yerler aracı almayacaklar. Randevu alırken yazıyor zaten orada o tarz araçların alınmadığı.

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
Mustafa Enes Bulut
Ben almam reis açık konuşayım. Karar yine senin. Özeldende söyledim zaten fikrimi.

i20 aracın var temiz, aciliyetin olursa götürür satarsın vavacarsa vs sıkışırsan yani en kötü ihtimal. Ama sıkıştın acil paraya ihtiyacın var civiic airbag açtığı için vavacars ve benzeri yerler aracı almayacaklar. Randevu alırken yazıyor zaten orada o tarz araçların alınmadığı.
Evet anlatmak istediklerini anladım teşekkür ederim ben başka araç bakayım olmazsa

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ama araçta hasar kaydı bedeli görünmüyor. airbag açmış araçlardan hele hele airbag açmış ama hasar kaydı görünmeyen araçlardan uzak durun :D
Hasar kaydı sadece sigortadan yapılan tamiratta gözükür. Kendi cebinden yaptırırsan kimse bir şey anlayamaz

Ben de bulaşmam açıkcası, bende tramer yazıyor kaza fotoları duruyor ona rağmen araç satılmadı :D Millet pimpirikli doğal oalrak o kadar para veriyorlar en ince ayrıntısına kadar soruyorlar sonradan
Bende sadece tek değişen tek boyalı arabayı satamıyorum. Yazdığım fiyatta pazarlık yaparım diyorum gene hareket yok. 500 600 görüntüleme 0 mesaj. Öyle kötü bir piyasadayız

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,278
İsim
Berkecan Ergin
Hasar kaydı sadece sigortadan yapılan tamiratta gözükür. Kendi cebinden yaptırırsan kimse bir şey anlayamaz

Bende sadece tek değişen tek boyalı arabayı satamıyorum. Yazdığım fiyatta pazarlık yaparım diyorum gene hareket yok. 500 600 görüntüleme 0 mesaj. Öyle kötü bir piyasadayız
82 favori vardı benimkinde 31000 görüntülenme :D 2 kişi geldi baktı ben 1.025 yazdım adam bana 950 verim dedi öyle postaladım birini. Diğeride anneme sorayım dedi öyle gitti :d

Farway

80+ Silver
Hyundai otomatik vites mi?

GazzeliAtalay

80+ Bronze
Değecek bir takas gibi durmuyor. Kendi aracını satıp araç almaya bak. Bu şekilde ne olduğunu bilmediğin araç alınmaz. Airbag açmış diyorsun yeri geliyor hayatını kurtarıyor o airbag. Şuan ne durumda nasıl yapıldı bilinmez.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
82 favori vardı benimkinde 31000 görüntülenme :D 2 kişi geldi baktı ben 1.025 yazdım adam bana 950 verim dedi öyle postaladım birini. Diğeride anneme sorayım dedi öyle gitti :d
Leon piyasası passat piyasasından daha hızlı olan bir ülkedeyiz değişik gerçekten. Doğuda olsa araba bir haftada satılmıştı

Top Bottom