Neler Yeni

Citroen Ami araba geliyor

Penguen

80+ Silver
180k olacağını kim söyledi. Arabanın motoru küçücük. Bence 100k falan olur maksimum. Elektrikli olduğu için daha az vergi alıyorlar hatta, 80k falan da olabilir belki.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Arabanın reklamı hazır.
1182D886-977A-4D83-B54B-32D13B619A61.jpeg

Shimaida

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
galip
180k olacağını kim söyledi. Arabanın motoru küçücük. Bence 100k falan olur maksimum. Elektrikli olduğu için daha az vergi alıyorlar hatta, 80k falan da olabilir belki.
Hahahaa 80K bile olabilir miş miş. Yazık.

Shimaida

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
galip
Anlatamazsın dostum. Arkadaşın yaşı küçük, belli. 10 tane mesajıma hahaha atmış. 🤡
Evet bir mesajına hahaha attım diye mesajlarıma hahaha atan zihniyet seni. Yaş 15 olunca düşünemiyor şakacı şey seni.
250lik scooterın 62bin olduğu yerde 70-80bin elektrikli arabaya çok değil aslında :unsure: araba 6000€ düz çevirsen bile 61500tl yapıyor. Alıntıyı görüntüle
84 milyon Endonezya Rupi'si olan m otora 62000 TL veriyorsun. Doğrudan çevirdiğin zaman 25000 TL yapıyor. 1 sana 2 devlete :) Karşılaştırdığı şeye bak. 250'lik motorla elektrikli arabanın fiyatlarını karşılaştırıyor. e aMa bi MoToR fİyAtI bÖyLe İsE aRaBa İçİn 90 fAzLa deĞil. İçi boş, duvara çarpsan öleceğin bir arabaya 100 bin TL vermek, işte zeka. Bu fiyat mantığıyla 6000 avroluk arabaya 1 sana 2 devlete zırt pırt vergisi dahil minimum 130K.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
84 milyon Endonezya Rupi'si olan m otora 62000 TL veriyorsun. Doğrudan çevirdiğin zaman 25000 TL yapıyor. 1 sana 2 devlete :) Karşılaştırdığı şeye bak. 250'lik motorla elektrikli arabanın fiyatlarını karşılaştırıyor. e aMa bi MoToR fİyAtI bÖyLe İsE aRaBa İçİn 90 fAzLa deĞil. İçi boş, duvara çarpsan öleceğin bir arabaya 100 bin TL vermek, işte zeka.
Konu siyaset konusu mu burada? Açılan bütün konulara gidip bunu yaz. EkRaN GaRtLaRı ÇoH bAhALı EnDoNeZyAdA DaHa UcUz yaz.

zeka.

Penguen

80+ Silver
Konu siyaset konusu mu burada? Açılan bütün konulara gidip bunu yaz. EkRaN GaRtLaRı ÇoH bAhALı EnDoNeZyAdA DaHa UcUz yaz.

zeka.
Dostum laf anlatmaya çalışma bence bu arkadaşa. Bu kafayla anlayamaz da zaten.

Ekler

• IMG_20211001_151554.jpg
    IMG_20211001_151554.jpg
    371.6 KB · Hit: 26

charybdis

80+
çok kötü bi araba
7/8 bin € arası satış fiyatı olan bu konserve kutusu test edildi ve sonuçları :
biraz basınçlı su ile yıkarken içine su alıyor. yağmurlu havalarda yola çıkılmaz.
rüzgarlı havalarda iyi giyinmeniz gerekiyor, içeri rüzgar alıyor.
camları açmak için yukarı katlamak falan gerekiyor.
klima yok, kışın ısınmak için şofajı açtığınızda saç kurutma makinesi gibi yüksek ses geliyor.
maximum hızı saatte 50 km olan bu arabanın 70km e çıkabiliyo. testlerde 45/50 km anca yapabiliyor ve sarj olması için 3 saat gerekiyor ki bunun bir sarjlık harcadığı elektrik parasıyla herhangi bir araba ile en az 100km yol gidilir.
iki kişilik olan arabanın bagajı bile yok.
biryerde şarjı bitse şarj etmek için priz arayacak ve başında 3 saat beklemeniz gerekecek.
bu ucubeyi alacağınıza elektrikli bisiklet veya motor alın.
ya da taksi kullanın, gideceğiniz yere daha konforlu ve hesaplı ulaşırsınız.

Shimaida

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
galip

zeka.
Çünkü motorun sıfır fiyatını Türkiye dışında sadece Endonezya'da bulabildim. Siyasetmiş miş, siyaset yaptığımı zannediyor. Sen doğrudan TL'ye çevirip alabileceğini mi zannediyorsun bu tenekeyi? 130 bin TL'ye ahirete doğrudan bilet. Hele sen bunu Türkiye trafiğinde kullan bakalım arabanın parçası, hatta senin parçan kalıyor mu? :) Araba neyse de senin parçalarını bulamazlar :)
Dostum laf anlatmaya çalışma bence bu arkadaşa. Bu kafayla anlayamaz da zaten.
Peki ben sana niye gülünce sen de benim diğer mesajlarıma güldün benim üstün zekalı arkadaşım? Zeka bu kadar işte kendisine yediremedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok kötü bi araba
7/8 bin € arası satış fiyatı olan bu konserve kutusu test edildi ve sonuçları :
biraz basınçlı su ile yıkarken içine su alıyor. yağmurlu havalarda yola çıkılmaz.
rüzgarlı havalarda iyi giyinmeniz gerekiyor, içeri rüzgar alıyor.
camları açmak için yukarı katlamak falan gerekiyor.
klima yok, kışın ısınmak için şofajı açtığınızda saç kurutma makinesi gibi yüksek ses geliyor.
maximum hızı saatte 50 km olan bu arabanın 70km e çıkabiliyo. testlerde 45/50 km anca yapabiliyor ve sarj olması için 3 saat gerekiyor ki bunun bir sarjlık harcadığı elektrik parasıyla herhangi bir araba ile en az 100km yol gidilir.
iki kişilik olan arabanın bagajı bile yok.
biryerde şarjı bitse şarj etmek için priz arayacak ve başında 3 saat beklemeniz gerekecek.
bu ucubeyi alacağınıza elektrikli bisiklet veya motor alın.
ya da taksi kullanın, gideceğiniz yere daha konforlu ve hesaplı ulaşırsınız.
Türkiye trafiğinde zaten kullanılamaz. Açıklayacağım her şeyi siz anlatmışsınız zaten. Ek olarak kaza annında yaşama ihtimali çok düşük. Tofaşın bile kaza anında ortadan ikiye bölünme özelliği ile camdan dışarı atma özelliği hayat kurtarıyor. Bunda pestilin çıkar.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Çünkü motorun sıfır fiyatını Türkiye dışında sadece Endonezya'da bulabildim. Siyasetmiş miş, siyaset yaptığımı zannediyor. Sen doğrudan TL'ye çevirip alabileceğini mi zannediyorsun bu tenekeyi? 130 bin TL'ye ahirete doğrudan bilet. Hele sen bunu Türkiye trafiğinde kullan bakalım arabanın parçası, hatta senin parçan kalıyor mu? :) Araba neyse de senin parçalarını bulamazlar :)
gerçekten forumdaki sayılı toxiclerdensin. ben araba süper on numara falan dedim mi? ayrıca bu arada zaten 1. araba olabilecek bir araba değil. hatta 2. araba olacak bir araba da değil. anca küçük şehirde(mesela bodrum bu araba için uygun bir yer) markete falan gitmek için kullanılır. türkiyede de çok satacağını sanmıyorum ve söylemedim. sadece motordan çok da pahalı olmadığını belirttim. bu toxiclik niye? 130 bin TL'ye ahirete doğrudan bilet. vaoooov bah hele bah bah. komik.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,333
Üyeler
164,479
Son üye
Naknak1967
Top Bottom