Arama sonuçları: *

• Users: Skynel
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Skynel

200.000TL'ye Satılan Yeni (!) Taliant

Bu ney lan!
  2. Skynel

Araba önerisi 60k bütçe

2004 model civarında BMW Compactlara bakabilirsiniz 3.16
  3. Skynel

60000TL Otomatik Araba Önerisi

Olur hocam hatırlar mısınız bilmem ama hatırlarsanız mükemmel olur
  4. Skynel

Bir ilan önerisinde bulunsanız olur mu hocam en azından bakarım.
  5. Skynel

Dostlar selamlar biz Peugeot 307 ve 206, Renault Clio modellerine bakıyoruz siz ne önerirsiniz? @Denizgezen
  6. Skynel

50000TL Araba Önerisi

Bu araç cidden çok iyiymiş.
  7. Skynel

50000TL Araba Önerisi

Arkadaşlar konumuz bu mu sağ olun.
  8. Skynel

50000TL Araba Önerisi

Dostlar araba sürmeyi bilmiyorum 18'ime girdiğim zaman bir ehliyete gireceğim arabamızda yok ama yakın zamanda bu belirttiğim fiyat aralığında max 60k'ya kadar belki çıkabilir bir araba almayı planlıyoruz en azından başta acemliğimizi atlatabileceğimiz bir araç düşündüğüm bir kaç sahibinden...
  9. Skynel

900.000 TL Araba mı Yoksa Ev mi?

Kira parası ödeyeceğine ev alıp sonra eve verdiğin parayı bir kenara koyarak kredi çekip alınabilir aslında
  10. Skynel

Hayalinizdeki Arabaya Karşılık Ömrünüzden 10 Sene

Düşünsene kabul ettim butonuna basıyorsun araba yanına gelip kapısına dokunamadan ölüyorsun Ya da şey şey kabul et butonuna basıyorsun bastığın anda ölüyorsun 😁
  11. Skynel

TOGG (Türkiye'nin Otomobili Girişimci Grubu) Hakkında ''TÜM'' Düşünceleriniz Nelerdir?

Evet olmuyor o yüzden alamayacağım bunu telefonlarda yaşıyoruz malesef kendi ürettiğimiz telefonlar Çin'in ürettiği telefonlardan pahalı ve daha kötü ama tam tersi olması lazım kötü olsa bile ucuz olmalı mesela şuan sallıyorum Audi A3 ikinci eli yaklaşık 100k ise atıyorum dostlar en azından...
  12. Skynel

TOGG (Türkiye'nin Otomobili Girişimci Grubu) Hakkında ''TÜM'' Düşünceleriniz Nelerdir?

Normalde kendi yaptığımız bir aracın ucuz olması gerekiyor böyle 20000TL falan maks ama bu araç yine çıkacak pahalı olarak ve alamayacağız kendi adıma konuşayım alamam durumum yok işte böyle olmaması gerekiyor zaten ortalama bir maaşa sahip bir ailenin araç alabilmesi lazım
  13. Skynel

Elektrikli Arabalara Karşı ''TÜM'' Düşüncelerinizi Paylaşın.

Ahh param olsa alacağım araç markası kesinlikle Tesla olurdu bayılıyorum Teslanın araçlarına belki 2050'lere doğru 2020 modellerini alırız kim bilir :D
Top Bottom