Arama sonuçları: *

• Users: Skynel
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Skynel

TOGG T10X ve T10F Euro Ncap 5 Yıldız Aldı!

Bunu dillendirmezseniz her geçen gün bu adamlar sustuğunuzu görüp bunu yapmaya devam eder
  2. Skynel

Vergi indirimi beklemedim senin gibiler yüzünden bekleyemiyoruz demek istedim çünkü bu durumda olmamızın sebebi böyle düşünenler yani senin gibi düşünenler
  3. Skynel

En mantıklısı bu değilde senin bu ülkede bunu yapacaklarını düşünmen bile komik geliyor bana
  4. Skynel

Yok aslında ülke genelinde vatandaşlığı olanlara sağlam vergi indirimi yapsa dediğiniz şeye gerek kalmayacak ama siz bunu söylemek yerine seri üretime geçtiğinde zaten daha uyguna satılır derseniz bugün bu günlerde olmamızın sebebi siz olursunuz
  5. Skynel

1. Konunun soru ekleriyle bir alakasını göremedim 2. Dalga geçer gibi yazmışsınız size mantıksız gelmiyor yani olan şeyler
  6. Skynel

110K Sedan Lpg İkinci El araç Tavsiye/Önerisi

Bu paralara pek düzgün bir şey çıkmayacaktır Scooter düşünün derim
  7. Skynel

2017 model arabamın airbag değişimi

Airbag değişimi yaptırmayın bence
  8. Skynel

850.000 TL bütçe, Hyundai i20

İ20 o fiyatlara güzel Bulursanız bir de Clio temiz yeni kasalardan onlarda güzel 1.0 motor
  9. Skynel

Volkswagen Golf R Test Sürüşü İsteğimi Kabul Ettiler

Arayıp onaylayıp onaylamadığını sordularsa bütün bilgileri de doğru girdiysen neden olmasın
  10. Skynel

200.000TL'ye Satılan Yeni (!) Taliant

Bu ney lan!
  11. Skynel

Araba önerisi 60k bütçe

2004 model civarında BMW Compactlara bakabilirsiniz 3.16
  12. Skynel

60000TL Otomatik Araba Önerisi

Olur hocam hatırlar mısınız bilmem ama hatırlarsanız mükemmel olur
  13. Skynel

Bir ilan önerisinde bulunsanız olur mu hocam en azından bakarım.
  14. Skynel

Dostlar selamlar biz Peugeot 307 ve 206, Renault Clio modellerine bakıyoruz siz ne önerirsiniz? @Denizgezen
  15. Skynel

50000TL Araba Önerisi

Bu araç cidden çok iyiymiş.
  16. Skynel

50000TL Araba Önerisi

Arkadaşlar konumuz bu mu sağ olun.
  17. Skynel

50000TL Araba Önerisi

Dostlar araba sürmeyi bilmiyorum 18'ime girdiğim zaman bir ehliyete gireceğim arabamızda yok ama yakın zamanda bu belirttiğim fiyat aralığında max 60k'ya kadar belki çıkabilir bir araba almayı planlıyoruz en azından başta acemliğimizi atlatabileceğimiz bir araç düşündüğüm bir kaç sahibinden...
  18. Skynel

900.000 TL Araba mı Yoksa Ev mi?

Kira parası ödeyeceğine ev alıp sonra eve verdiğin parayı bir kenara koyarak kredi çekip alınabilir aslında
  19. Skynel

Hayalinizdeki Arabaya Karşılık Ömrünüzden 10 Sene

Düşünsene kabul ettim butonuna basıyorsun araba yanına gelip kapısına dokunamadan ölüyorsun Ya da şey şey kabul et butonuna basıyorsun bastığın anda ölüyorsun 😁
  20. Skynel

TOGG (Türkiye'nin Otomobili Girişimci Grubu) Hakkında ''TÜM'' Düşünceleriniz Nelerdir?

Evet olmuyor o yüzden alamayacağım bunu telefonlarda yaşıyoruz malesef kendi ürettiğimiz telefonlar Çin'in ürettiği telefonlardan pahalı ve daha kötü ama tam tersi olması lazım kötü olsa bile ucuz olmalı mesela şuan sallıyorum Audi A3 ikinci eli yaklaşık 100k ise atıyorum dostlar en azından...
Geri