Neler Yeni

50000TL Araba Önerisi

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Bütçe
50000
Dostlar araba sürmeyi bilmiyorum 18'ime girdiğim zaman bir ehliyete gireceğim arabamızda yok ama yakın zamanda bu belirttiğim fiyat aralığında max 60k'ya kadar belki çıkabilir bir araba almayı planlıyoruz en azından başta acemliğimizi atlatabileceğimiz bir araç düşündüğüm bir kaç sahibinden linkini aşağıya bırakıyorum sizce bu araçlar nasıl önereceğiniz araçlar varsa da çok güzel olur teşekkür ederim.

Siz ne düşünüyorsunuz dediğim gibi çok anlamıyorum o yüzden sormak istedim.

Umut Ege Özkaya

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
UmutEge

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
Dostlar araba sürmeyi bilmiyorum 18'ime girdiğim zaman bir ehliyete gireceğim arabamızda yok ama yakın zamanda bu belirttiğim fiyat aralığında max 60k'ya kadar belki çıkabilir bir araba almayı planlıyoruz en azından başta acemliğimizi atlatabileceğimiz bir araç düşündüğüm bir kaç sahibinden linkini aşağıya bırakıyorum sizce bu araçlar nasıl önereceğiniz araçlar varsa da çok güzel olur teşekkür ederim.

Yamaç Abi Noldu Çukur Para Vermedimi ?? :D

SefaBaba

80+ Silver
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,032
İsim
Safa Uyğun
max 60 K demis 55-50 yaparlar
Pazarlık? 57K falan olur o araçlar zorlansa bence.
amma uzantınız
3x'te alkış

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
MUSTAFA KISI

bana kalırsa 2 araba da olmasın çünkü peugeot ların motorları sıkıntılı diye biliyorum ynalış olmasın hep bir sıkıntı çıkarıyor kime sorsam eski peugeotlardan uzak dur der yeni nesilde yok ama eski nasıl citroene gelecek olursak dizel olan bir araba 300 bine yaslamış bi arbaa tamamen kumar olur bence uzak durmalısın

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Ne alacağın umurumda değil ama alacağın şey sonrasında kolayca satılabilecek, piyasası olan bir araba olsun.

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
Acemiliğini atmak için biraz daha piyasa araçlarına bakabilirsin. Fiat grubu, Renault gibi. Hem parça maliyeti hem de yakıt açısından kafanız rahat olur. Fiatın 1.3 multijet motorları da çok sorunsuz motorlar. Yeni başlayan biri için ideal. Renault için de 1.5 dizel megane 2ler uygun olabilir. Temiz Renault Lagunalara bakabilirsin. İlan olarak paylaşmayı doğru bulmuyorum.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,865
Üyeler
160,896
Son üye