Neler Yeni

50000TL Araba Önerisi

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Daha çok KM'si olan ve modeli yüksek olan araçtan kaçarım çok kullanıldığı için sorun çıkarması normal.
Ben olsam segmenti yüksek, fiyatına göre dolu dolu, bastın mı giden, gayışş gibi duran bir Vectra B alırdım. (Opel'in en sağlam arabaları ürettiği yıllar.
Aynen
Sanayide ki ustalarla akraba olmak için birebir bir motoru var hatta şey de var. Çevrede ne kadar parçacı varsa tanırsınız
Kısacası 2.0 dizel vectra alınmaz. Motor dakika başı arıza çıkarabilir çünkü opelin en dandik motorudur. Motoru sökmek şanzımanı sökmekten daha kolay bir araba
Gören usta mesleği bırakır lanet ettirir o derece

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dostlar araba sürmeyi bilmiyorum 18'ime girdiğim zaman bir ehliyete gireceğim arabamızda yok ama yakın zamanda bu belirttiğim fiyat aralığında max 60k'ya kadar belki çıkabilir bir araba almayı planlıyoruz en azından başta acemliğimizi atlatabileceğimiz bir araç düşündüğüm bir kaç sahibinden linkini aşağıya bırakıyorum sizce bu araçlar nasıl önereceğiniz araçlar varsa da çok güzel olur teşekkür ederim.

Siz ne düşünüyorsunuz dediğim gibi çok anlamıyorum o yüzden sormak istedim.
2000 model opel Astra 1.7 aldık biz daha 1 ay olmadı ama memnunuz yani. 46k ya aldık biz 266k km de. @Denizgezen

MelodyRie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Mert ÖĞÜT

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu fiyatlara mazdadan vazgeçme. Peugeotlar ve citroenler kronik sıkıntılı. Bmwlerden temiz bulmak imkansız bu fiyatlara. Mazdanın parçasını hem kolay bulursun hem de uzun ömürlü. Ayrıca kesinlikle çok karizmatik.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaşlarına bakma çok diri araba bunlar

Hocam opel volmswagen bu fiyatlara alınmaz. İnanın hasarsizini bulmak zor. Mazdalar aile arabası olarak kullanılıyor çoğu temiz o yüzden
Bu arabalardan her hangi birisini alırsan eğer olacak şeyler şunlar
Her kapıdan sallanırsın
Yok biz bakmıyoruz , biz doluyuz , liftler dolu şimdi git akşam gel
Sürekli bu lafları duyarsın
Kapıya gelse dükkana sokturmam bunları
300 dizel geliyor bu arabalar nasıl diyor nasıl olabilir diyorum çok diriymiş de öyle böyle
87 model arabanın nesi diri dedim adam gitti kötü deyince de suçlu oluyorsun ulan araba dökülüyor bee

2000 model opel Astra 1.7 aldık biz daha 1 ay olmadı ama memnunuz yani. 46k ya aldık biz 266k km de. @Denizgezen
1.7 almanıza karşıydım aslında ama şuanda gayet güzel sizin için bence

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Her kapıdan sallanırsın
300 dizel geliyor bu arabalar nasıl diyor nasıl olabilir diyorum çok diriymiş de öyle böyle
87 model arabanın nesi diri dedim adam gitti kötü deyince de suçlu oluyorsun ulan araba dökülüyor bee

Çok beklentisi olmayanlar (bizim gibi) aile arabası olarak alabilirler.
Önümüzdeki aya inşallah köye gideceğiz birde (700km) bakalım ne olacak :D

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,018
İsim
Murat Orhan
Her kapıdan sallanırsın

Sadece mazdalara bakan ustalar bile var. Parçası uygun ve sağlam ayrıca motorları da oldukça iyi ve cidden çok diri arabalar motorları kolay kolay arıza çıkartmaz

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu fiyatlara mazdadan vazgeçme. Peugeotlar ve citroenler kronik sıkıntılı. Bmwlerden temiz bulmak imkansız bu fiyatlara. Mazdanın parçasını hem kolay bulursun hem de uzun ömürlü. Ayrıca kesinlikle çok karizmatik.

Yaşlarına bakma çok diri araba bunlar

Hocam opel volmswagen bu fiyatlara alınmaz. İnanın hasarsizini bulmak zor. Mazdalar aile arabası olarak kullanılıyor çoğu temiz o yüzden
Hocam size bir şeyim yok yanlış anlamayın
Polo biraz sıkıntılı duruyor ama peugeot kesinlikle alınabilir. 1.4 dizel motorunun ben herhangi bir sorununu görmedim .
Yani 20 bin daha az verip yoldan geçenin bile bu ne diyeceği bir araba yerine daha bilinen ve güzel bir araba alırdım
Olmadı megane 1 alır geçerdim

Sadece mazdalara bakan ustalar bile var. Parçası uygun ve sağlam ayrıca motorları da oldukça iyi ve cidden çok diri arabalar motorları kolay kolay arıza çıkartmaz
Mazdacı bmwci vwci seatcı adı altında tanıdığım bin tane adam var milleti tartaklamaya yer arıyorlar
93 model araba alacağıma 2000 model civarı araba bakarım 206 gibi mesela

Top Bottom