Peki bu paraya o arabalar var mı?Acemiliğini atmak için biraz daha piyasa araçlarına bakabilirsin. Fiat grubu, Renault gibi. Hem parça maliyeti hem de yakıt açısından kafanız rahat olur. Fiatın 1.3 multijet motorları da çok sorunsuz motorlar. Yeni başlayan biri için ideal. Renault için de 1.5 dizel megane 2ler uygun olabilir. Temiz Renault Lagunalara bakabilirsin. İlan olarak paylaşmayı doğru bulmuyorum.
kilometre bi tık yüksek sadece onunda sorun çıkaracağını sanmıyorumBu araç cidden çok iyiymiş.
valla fiyatlar o kadar uçtuysa haklısınPeki bu paraya o arabalar var mı?
Tabii ki de yok
Linealar desen 80 90
Megane 2ler onları aşmış gidiyor
Adam akıllı bir megane 2 linea bulamassın o paraya . Albeaları saymıyorum zaten taksi çıkması bir arabayı almasın yani
Laguna da ise satma sıkıntısı yaşar
Bana kalırsa clio 2 bakabilirsin dizel bakma çoğu taksi çıkmasıdır
1.6 benzinli bakabilirsin bizim tanıdıkta kullanıyor güzel bir araba sorun fazla çıkartmıyor
Bizim müşterilerde var iki tane satılık arabavalla fiyatlar o kadar uçtuysa haklısın
piyasa o kadar uçtuysa eder hocam ama bence megane 2lerin max ederi 50kBizim müşterilerde var iki tane satılık araba
Biri fabia sarı renk duruşu falan güzek 57.500 istiyor eder mi dersen etmez derim
Diğeri megane 2 1.6 benzinli 70e veriyor gayet güzel araba eder mi dersen eder bence
Ama fiyatlar acayip uçtu
bu araçların temizini bulmak çok zor. ve sizin attığınız o övülen motorlu olanı değil dizel bu araç.Daha çok KM'si olan ve modeli yüksek olan araçtan kaçarım çok kullanıldığı için sorun çıkarması normal.
Ben olsam segmenti yüksek, fiyatına göre dolu dolu, bastın mı giden, gayışş gibi duran bir Vectra B alırdım. (Opel'in en sağlam arabaları ürettiği yıllar.
Opel / Vectra / 2.0 DTI / Comfort / Sahibinden Vectra B 2000 mod sahibinden.comda - 931436711
Opel / Vectra / 2.0 DTI / Comfort / Sahibinden Vectra B 2000 mod sahibinden.comda - 931436711www.sahibinden.com
Bu fiyat bandında dediğim motorun temizini göremedim hocam.bu araçların temizini bulmak çok zor. ve sizin attığınız o övülen motorlu olanı değil dizel bu araç.
Bende şahin var onu kullanıyorum. Sağa sola vurursam da hiç üzülmem.Dostlar araba sürmeyi bilmiyorum 18'ime girdiğim zaman bir ehliyete gireceğim arabamızda yok ama yakın zamanda bu belirttiğim fiyat aralığında max 60k'ya kadar belki çıkabilir bir araba almayı planlıyoruz en azından başta acemliğimizi atlatabileceğimiz bir araç düşündüğüm bir kaç sahibinden linkini aşağıya bırakıyorum sizce bu araçlar nasıl önereceğiniz araçlar varsa da çok güzel olur teşekkür ederim.
Peugeot 206 Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Peugeot 206 fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Citroën / C3 / 1.4 HDi / SX / Masrafsız Binilecek Araba sahibinden.comda - 936352845
Citroën / C3 / 1.4 HDi / SX / Masrafsız Binilecek Araba sahibinden.comda - 936352845www.sahibinden.com
Siz ne düşünüyorsunuz dediğim gibi çok anlamıyorum o yüzden sormak istedim.
Bu bütçede yapacağınız en doğru şey yılı çok geçmemiş bir araba almak olur 2010-2012 felanDostlar araba sürmeyi bilmiyorum 18'ime girdiğim zaman bir ehliyete gireceğim arabamızda yok ama yakın zamanda bu belirttiğim fiyat aralığında max 60k'ya kadar belki çıkabilir bir araba almayı planlıyoruz en azından başta acemliğimizi atlatabileceğimiz bir araç düşündüğüm bir kaç sahibinden linkini aşağıya bırakıyorum sizce bu araçlar nasıl önereceğiniz araçlar varsa da çok güzel olur teşekkür ederim.
Peugeot 206 Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Peugeot 206 fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Citroën / C3 / 1.4 HDi / SX / Masrafsız Binilecek Araba sahibinden.comda - 936352845
Citroën / C3 / 1.4 HDi / SX / Masrafsız Binilecek Araba sahibinden.comda - 936352845www.sahibinden.com
Siz ne düşünüyorsunuz dediğim gibi çok anlamıyorum o yüzden sormak istedim.