Arama sonuçları: *

1. habbassaka

2025 Hurda Teşvik Yasası! ÖTV'siz KDV'siz Sıfır Araç

ooo şimdi 25 yaş üstü araçlar daha da değerlenmiştir eee birileri topladı o araçları :))
  2. habbassaka

Soğukta uzun marş problemi

normal ki gaz soğuk havalarda buharlaşma hızı yavaşlar motor tarafından daha zor çekilir
  3. habbassaka

1 Milyon TL Nakitiniz Varken Togg Alır mıydınız?

mutlaka belli başlı sorunları vardır sonuçta yeni bir araç, teknoloji ama ilk çıktığı zaman çok yalan yanlış(bilinçli olarak) karalama kampanyası yapıldı. ben yollarda görüyorum gayet heybetli duruyor. içine binme fırsatım da oldu, kullandım 1 ay kadar gayet güzel konforlu rahat. elektrikli...
  4. habbassaka

150 Bin TL Tofaş SLX

çürük çarık yok :kekw: kimse inandıramaz beni.
  5. habbassaka

Yardım 2024 Egea Parlaklık Sorunu

Aracın çektiği güç artınca parlaklığı kısması normal, milletin bunu tasarım konsepti dahilinde ele alması ayrı bir ironi
  6. habbassaka

Yakında İlk Arabamı Alacağım İNŞALLAH, Önerileriniz Var mı Ahali? :)

Haddime değil lakin yazmak istedim. Bence biraz daha para biriktir. Araba demek masraf demek. Zaman geçip gider, yatırımlarını doğru yap.
  7. habbassaka

Yardım Kaza yaptım sizce tamiri ne kadar tutar

çok severler karışmayı kendimce, öğretecek ya geri geri gelmeyi sana... ah bu babalar... sen zaten kendini hazır hissetsen kendin geri geri gelirsin.. öğrenemiyorlar.. neyse babaya hürmetler, saygılar. geçmiş olsun daha büyük bir şey yaşanmamış.
  8. habbassaka

Yardım Kaza yaptım sizce tamiri ne kadar tutar

maliyetleri çıkarmak için stop fiyatlarını uçurdular üst segmentte bir stop herhalde 30k dan başlıyor bu araç için stop sadece 10k tutar diye düşünüyorum, tampon için işçiliğiyle beraber düzeltmesi boyaması da bir o kadar tutsa min 20k civarı bir şey çıkar. ustasıydı cartı curdu derken olsa olsa...
  9. habbassaka

Elektrikli pompa ile inik lastik şişer mi?

ürün hakkında bilgim yok lakin, https://www.amazon.com.tr/dp/B08HQHW4LS/ref=asc_df_B08HQHW4LS1702018800000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B08HQHW4LS&linkCode=asn https://www.n11.com/urun/xiaomi-mi-tasinabilir-sarjli-kompresor-lastik-hava-pompasi-7633144?magaza=n11 linkini...
  10. habbassaka

Ehliyetimde gözlük ibaresi bulunmaması için ne yapmalıyım ?

En doğrusu göz hastanesine giderek muayenizi olun hem belki bilmediğiniz bir durum olabilir, erken teşhis bile çok önemli göz sağlığında. Eğer dediğiniz gibiyse zaten geçer raporu alırsınız.
  11. habbassaka

Ehliyetimde gözlük ibaresi bulunmaması için ne yapmalıyım ?

dostum gözlük kullanıyorsan/kullanman gerekliyse gözlük kullan. ehliyetinde gözlük ibaresi olmaması çok mu dert? bunlar suçu günahı olmayan insanların hayatını kurtarmak için yapılıyor. daha sana göz cihazında sorulan harfi okuyamıyorsun yeşil ışık kırmızı ışığı nasıl göreceksin, tabelaları...
  12. habbassaka

🔥🔥🔥 Salı Günü Benzine 2.11₺ zam hayırlı olsun.

la bisiklet iç lastiği alıyordum bundan 3 sene önce 30tl idi şimdi 150 petrolün de ta am
  13. habbassaka

kiralık arabayla takla attık ne yapıcam

vay be ne ara 6 ay geçmiş üzerinden harbiden akıbeti ne oldu olayın. bu arada fotoyu görünce yine ilk gördüğüm gün gibi kahkaha attım arabanın şu duruşuna, allah korumuş tekrardan
  14. habbassaka

Ailem araba kullanmama motor almama izin vermiyor

Çok boğmadan sıkıştırmaya devam bu işler böyle çözülür.. haftasonu beraber trafiğe kapalı alana götürmeye ikna et, yaşının ilerlediğini, zamanının geldiğini ailene yansıt. Onlar zaten senin durumuna göre pozisyon alacak. Zaten trafiğe kapalı alan dışında araç kullanma, artist misin? Kurallara...
  15. habbassaka

Shell de yanlışlıkla benzini fullenmesi

İstediğini yap, biraz dikkat etsinler lafını duyduktan sonra eyvallah çekip kartı okutmadan çıkardım. Bak bakim bir daha aynı hatauı yapabiliyorlar mı. Öyle bir zamandayız ki atla kara karışıyor bilinçli yaptıkları bir şey de olabilir sonuç olarak dikkat etmeleri lazım. Senin belki bütçen yok...
  16. habbassaka

🧐 Sizce TOGG alınabilecek bir arabamı?

Kötü senaryoların dışında, arabayı sonuçta yollarda görmedik, sisteme daha dahil olmadı, cartı curtu bir kenara kullanmak için olmasa bile her türlü şuanki fiyat etiketiyle alırdım ama bu 60,000₺ ilk ödeme mevzusu sıkıntı şöyleki eylül-ekim gibi açıklansa ve size çıkmadığını varsayarsak bu para...
  17. habbassaka

TOGG FİYATI BELLİ OLDU!!!

reis konuşma yaptı mı? yaparsa küsürü kaldırır diye düşünüyorum düz 900k yapar <3
  18. habbassaka

Ehliyet Almak Ne Kadar tutuyor ?

Saçmalama kardeşim fiyatlar fahiş fiyatta buna herkes kabul ama kurs almadan kolay mı ehliyet almak nasıl bir kafa bu birilerine para kazandırmakmış, insan canından önemli mi. Keşke yeterli görmedikleri bireylere acımayıp tekrar kurs zorunluluğu verseler. Lütfen yapmayın böyle.
  19. habbassaka

kiralık arabayla takla attık ne yapıcam

Bu araçların kaskosu olmuyormuş bildiğim kadarıyla daha doğrusu bu araçlara kasko firmaları kasko yapmıyormuş. her önüne gelen kiraladığı için çünkü biliyorsunuz kasko yapmak bile kişiden kişiye değişiyor ceza, yıla göre kasko ücretleri hesaplanıyor Benim anlamadığım neden kiralık araçla böyle...
  20. habbassaka

Kar Çorabı VS Zincir

Hocam çorap aşınır sürtünmeden dolayı mutlaka dayanıklıdır da ne gerek var alın zincir kafanız rahat olsun
Top Bottom