Neler Yeni

Yardım Kaza yaptım sizce tamiri ne kadar tutar

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
bence 25 den aşağı olmayacaktır
Bu kadar hasar alacak neye çarptınız acaba
Bir arabaya sürtüm ve firen yerine gaza basıncada arkada kamyon vardı ona girdi bagaj yoksa sıkıntı çok yoktu

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
hocam 100 200k tutması imkansız :D belli ki yeni ehliyet almışsınız.(dalga geçmek için demiyorum)
Yeni değilde pek araba sürmeyi sevmem kasgosuz arabaya binmeme sözüm vardı kendime onu çiğnedim olan oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle bi sorun var bunu nasıl çözebilirz araba otoparkta ama bagaj kapağını hareket etiremiyoruz ve bagaj ışığı sönmüyor akü bitirir heralde

Ekler

• IMG-20240222-WA0011(1).jpg
    IMG-20240222-WA0011(1).jpg
    35.9 KB · Hit: 52

ExploiT

80+ Bronze
Babamın arabasıyla geri geri giderken ( park ederken ) kaza yaptım araç bu halde sizce kaç TL masraf çıkar ustaya götüreceğizde kendim fikir edinmek için sizleredende fikir almak istedim

Geçmiş olsun tampon değişecek tamiri zor gözüküyor. Bagaj kapağı düzeltme yapılacak. Far değişecek Cam takılacak. Yeni tampon boyanacak. Bagaj kapağı lokal boya yapılacak. Bunların hepsinin üstüne işçilik koyarak hesaplayabilirisin bence 20 civarı tutar. Boya çok pahalı zaten.

Birde çamurluğun kenarı lokal isteyebilir. Ayrıca bagaj kapağının çıtası da kırılmış o da değişecek. Baya masraf gözüküyor temiz olsun dersen. Far olarak orjinal değilde kaliteli yan sanayi alın geçmiş olsun

Yeni değilde pek araba sürmeyi sevmem kasgosuz arabaya binmeme sözüm vardı kendime onu çiğnedim olan oldu

Böyle bi sorun var bunu nasıl çözebilirz araba otoparkta ama bagaj kapağını hareket etiremiyoruz ve bagaj ışığı sönmüyor akü bitirir heralde
Kapak çalışmıyorsa akü kutup başını sök bir şey olmaz. Birde aküyü yeme boşuna

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Geçmiş olsun tampon değişecek tamiri zor gözüküyor. Bagaj kapağı düzeltme yapılacak. Far değişecek Cam takılacak. Yeni tampon boyanacak. Bagaj kapağı lokal boya yapılacak. Bunların hepsinin üstüne işçilik koyarak hesaplayabilirisin bence 20 civarı tutar. Boya çok pahalı zaten.

Birde çamurluğun kenarı lokal isteyebilir. Ayrıca bagaj kapağının çıtası da kırılmış o da değişecek. Baya masraf gözüküyor temiz olsun dersen. Far olarak orjinal değilde kaliteli yan sanayi alın geçmiş olsun
Bilgiler için teşekkürler 50k ya kadar sıkıntı yok para denilen şey kazanılır tesadüf başka insanlara büyük zararlar vermeyeyimde

Kapak çalışmıyorsa akü kutup başını sök bir şey olmaz. Birde aküyü yeme boşuna
Akü işinede hemen bakayım tekrardan teşekkürler

ExploiT

80+ Bronze
Bilgiler için teşekkürler 50k ya kadar sıkıntı yok para denilen şey kazanılır tesadüf başka insanlara büyük zararlar vermeyeyimde

Akü işinede hemen bakayım tekrardan teşekkürler
Cana gelmesin hallolur dert etmeyin insanlık hali 50k tutmaz okadar da değil. Karşıda hasar yoksa ortalama 20-25 e biter gibi

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,357
İsim
Berk
Babamın arabasıyla geri geri giderken ( park ederken ) kaza yaptım araç bu halde sizce kaç TL masraf çıkar ustaya götüreceğizde kendim fikir edinmek için sizleredende fikir almak istedim
maliyetleri çıkarmak için stop fiyatlarını uçurdular üst segmentte bir stop herhalde 30k dan başlıyor bu araç için stop sadece 10k tutar diye düşünüyorum, tampon için işçiliğiyle beraber düzeltmesi boyaması da bir o kadar tutsa min 20k civarı bir şey çıkar. ustasıydı cartı curdu derken olsa olsa 30k civarında araç hallolur kabaca

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu bagaj olur. Ama her tarafından yamalı bohçaya döner bir de macun yığını olur
Bir de üstüne bu bagaja iyi bir işçilik ister. Ben olsam değiştirme taraftarı olurdum. Orası için emin olun sandığınızdan fazla uğraşacak. Ayrıca bagajın bir tarafı çamurluğun içine girmiş. O bagajı kim görse önce sökmek isteyecektir

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
sen masraflardan ziyade evdeki boks maçı için hazırlan
O konuda pek sıkıntı yok ya babam dedi sen kullan diye ısrar etti ben kasgosuz binmem dediģim halde mesela ben u dönüp gelcektim o dedi geri geri git diye bunlardan dolayı pek bir şey olmadı

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,357
İsim
Berk
O konuda pek sıkıntı yok ya babam dedi sen kullan diye ısrar etti ben kasgosuz binmem dediģim halde mesela ben u dönüp gelcektim o dedi geri geri git diye bunlardan dolayı pek bir şey olmadı
çok severler karışmayı kendimce, öğretecek ya geri geri gelmeyi sana... ah bu babalar... sen zaten kendini hazır hissetsen kendin geri geri gelirsin.. öğrenemiyorlar.. neyse babaya hürmetler, saygılar. geçmiş olsun daha büyük bir şey yaşanmamış.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Bu bagaj olur. Ama her tarafından yamalı bohçaya döner bir de macun yığını olur
Bir de üstüne bu bagaja iyi bir işçilik ister. Ben olsam değiştirme taraftarı olurdum. Orası için emin olun sandığınızdan fazla uğraşacak. Ayrıca bagajın bir tarafı çamurluğun içine girmiş. O bagajı kim görse önce sökmek isteyecektir
Büyük ihtimal öyle olacak usta gelsin bakarız büyük ihtimal çıkma bir parça bulursak onla değiştiririz demiş

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Halil
Geçmiş olsun, 2 ay önce transitle geri çıkarken park halindeki sedan arabaya vurmuştum. Ayna gözükmüyordu, kör noktadaydı. Arabayı geri vitese atmadan eğimli yerden boşta çıkıp hafifçe değdim, arkadaki arabanın kaportada hafif boya attı. Pasta cila gerekti + tampon kayışı kopmuştu. 5K masraf çıktı. İnsanlık hali yapacak bir şey yok. Kendinizi suçlamayın, dikkatli olun, sağlıcakla kalın.
Screenshot_20240222-163721_Photos~2.jpg

Top Bottom