Neler Yeni

kiralık arabayla takla attık ne yapıcam

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Barış Altınbaş
1672965544725.jpeg

moowdan kiraladığım araçla takla attım burnum bile kanamadı araba 11 saat açık kaldı 7000tl borç oldu alkol vs hiçbirşey yoktu ama %100 ben hatalıyım esp kapadım drift uğruna moovdan hala aramadılar polis kimliğimi sorgulayıp bıraktı ne olur ne yapıcam bilmiyorum

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Ömer Keskin
Alıntıyı görüntüle
moowdan kiraladığım araçla takla attım burnum bile kanamadı araba 11 saat açık kaldı 7000tl borç oldu alkol vs hiçbirşey yoktu ama %100 ben hatalıyım esp kapadım drift uğruna moovdan hala aramadılar polis kimliğimi sorgulayıp bıraktı ne olur ne yapıcam bilmiyorum
Bütün masrafları tarafından rücuu edilir geçmiş olsun. En azından sana bir şey olmamış ama yaptığın iş değil bunun bedelini canınla az cebinle çokça ödeyerek ders almış oldun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Barış Altınbaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütün masrafları tarafından rücuu edilir geçmiş olsun. En azından sana bir şey olmamış ama yaptığın iş değil bunun bedelini canınla az cebinle çokça ödeyerek ders almış oldun.
haklısın ama şimdi bilmiyorum kimisi diyorki kasko bende otopark cekici arabanın yarma parası hasar kaydı hersey 1m patlicak kimseye hiç bir şey olmadı şükürler olsunki ama bundan sonrası önemli suan napmalıyım araba hala acık kk limiti doldu nerdeyse

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Ömer Keskin
haklısın ama şimdi bilmiyorum kimisi diyorki kasko bende otopark cekici arabanın yarma parası hasar kaydı hersey 1m patlicak kimseye hiç bir şey olmadı şükürler olsunki ama bundan sonrası önemli suan napmalıyım araba hala acık kk limiti doldu nerdeyse
Aracı kiralıdığın yeri ara kaza oluştuğunu söyle tutanak tutulsun olay yerinde. Çekici gelir aracı çeker %100 suçlu olduğun için artık ne kadar meblağ tutar bilemiyorum ödemek mecburiyetindesin. Onlar sigortadan alır parayı sigortada senden.

crawles

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Can Yurtaçan
Hocam öncelikle çok geçmiş olsun daha geç olmadan arayıp firmayı bilgilendirin bence, sonuçta kaçamazsınız. Firmanın prosedürleri nasılsa ona göre ilerlersiniz. Tarafınıza büyük meblağların fatura edilmemesini umuyorum ve edilmeyeceğini düşünüyorum. Koskoca şirket kapsamlı bir kasko yapmıştır herhalde...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada iç aksamı bilemeyiz tabi ama en azından kaporta olarak çok büyük bir hasar yok gibi duruyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Barış Altınbaş
Aracı kiralıdığın yeri ara kaza oluştuğunu söyle tutanak tutulsun olay yerinde. Çekici gelir aracı çeker %100 suçlu olduğun için artık ne kadar meblağ tutar bilemiyorum ödemek mecburiyetindesin. Onlar sigortadan alır parayı sigortada senden.
aracı felan aldılar ifadem alındı olay soruldu saldılar yol açıldı ama moov hala aramadı söyledim araç hala kapanmadı hyundai i20 esp kapalıydı viraja abartı sekilde hızlı girmedim ama beniim sucum onu kapatmak oldu bence sucluyum ama onlara göre nasıl bilmiyorum ve air bagler acılmadıgı için yırtma ihtimalin var diyolar

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,357
İsim
Berk
Bu araçların kaskosu olmuyormuş bildiğim kadarıyla daha doğrusu bu araçlara kasko firmaları kasko yapmıyormuş. her önüne gelen kiraladığı için çünkü biliyorsunuz kasko yapmak bile kişiden kişiye değişiyor ceza, yıla göre kasko ücretleri hesaplanıyor

Benim anlamadığım neden kiralık araçla böyle tuhaf şeylere girersiniz bir de kaza yaptınız nasıl 11 saat açık tuttunuz ki. Neyse tutanak tutulduysa hesap düşer de boş yere borç birikmiş 11 saat. kaza olduğu gibi, ya kendiniz kapatsaydınız ya da arasaydınız keşke

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Barış Altınbaş
Hocam öncelikle çok geçmiş olsun daha geç olmadan arayıp firmayı bilgilendirin bence, sonuçta kaçamazsınız. Firmanın prosedürleri nasılsa ona göre ilerlersiniz. Tarafınıza büyük meblağların fatura edilmemesini umuyorum ve edilmeyeceğini düşünüyorum. Koskoca şirket kapsamlı bir kasko yapmıştır herhalde...

Bu arada iç aksamı bilemeyiz tabi ama en azından kaporta olarak çok büyük bir hasar yok gibi duruyor
sağolasın firmayı aradım anlattım dönüş yapıp arabayı kitlicez dediler hala kapanmadı amacım kaçmak değil ama ben hatalıyım esp kapattım viraja abartı olmasada hızlı girdim onlara göre %kaç suçluyum bilmiyorum kasko karsılamaz diyolar bide airbagler acılmadıgı için firmadan sen bile şikayetçi olabilirsin diyolar

Bu araçların kaskosu olmuyormuş bildiğim kadarıyla daha doğrusu bu araçlara kasko firmaları kasko yapmıyormuş. her önüne gelen kiraladığı için çünkü biliyorsunuz kasko yapmak bile kişisen kişiye değişiyor ceza, yıla göre kasko ücretleri hesaplanıyor
napmalıyım yani yol yakınken 1 2 gün içinde 600 700k bulabilrim ama üstüme ceza kesilirse zor bulmam

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Ömer Keskin
aracı felan aldılar ifadem alındı olay soruldu saldılar yol açıldı ama moov hala aramadı söyledim araç hala kapanmadı hyundai i20 esp kapalıydı viraja abartı sekilde hızlı girmedim ama beniim sucum onu kapatmak oldu bence sucluyum ama onlara göre nasıl bilmiyorum ve air bagler acılmadıgı için yırtma ihtimalin var diyolar
Aracı kiralarken şartları kabul etmiş sayılıyorsun. O maddeleri oku ona göre ön bilgin olsun. Dediğim gibi tek taraflı kaza olduğu için senden rücuu edecekler masrafı ama araç kapanmadığı için şişen kiralama ücretinde ne olur bilemem. Ben kiralık araçla kaza yapmadım ama kiralık araç kullanan kişi benim aracıma çarptı %100 kusurlu o çıktı ama gerisini ne yapmıştır bilmiyorum. Sen ara moov şirketini olayı anlat.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Barış Altınbaş
Aracı kiralarken şartları kabul etmiş sayılıyorsun. O maddeleri oku ona göre ön bilgin olsun. Dediğim gibi tek taraflı kaza olduğu için senden rücuu edecekler masrafı ama araç kapanmadığı için şişen kiralama ücretinde ne olur bilemem. Ben kiralık araçla kaza yapmadım ama kiralık araç kullanan kişi benim aracıma çarptı %100 kusurlu o çıktı ama gerisini ne yapmıştır bilmiyorum. Sen ara moov şirketini olayı anlat.
anladım onu hallederimde üstüme araba parası kalırmı peki veya trafikten men edilme felan saçma gelebilir ama ilk defa kaza yapıyorum arkadaslarım arabnın yattıgı süreyi bile kitlerler sana diyolar

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Başka bir taraf yok ki olayda. Esp yi kapatıyorsun viraja yanlayarak giriyorsun anladığım kadarıyla. %100 suçlu sensin. Bir yakınım sokak arasında kaza yapıyor moov aracıyla. Araç airbag açtığından dolayı mahkemeye taşınıyor olay. Karşı taraf suçlu bulunduğundan 200 K karşı tarafa yazılıyor.
Ama seninki tek taraflı bir şey. Artık hasarlı bir araban var hayırlı olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Barış Altınbaş
Başka bir taraf yok ki olayda. Esp yi kapatıyorsun viraja yanlayarak giriyorsun anladığım kadarıyla. %100 suçlu sensin. Bir yakınım sokak arasında kaza yapıyor moov aracıyla. Araç airbag açtığından dolayı mahkemeye taşınıyor olay. Karşı taraf suçlu bulunduğundan 200 K karşı tarafa yazılıyor.
Ama seninki tek taraflı bir şey. Artık hasarlı bir araban var hayırlı olsben
ben kabul ediyorum suclu oldugumu ama araba air bag acmadı yırtma sansın var diyenlerde var arabanın işlemediği günlerin parasını bile kitlerler sana diyenlerde var bi araba parası üstüme kalıcak dimi

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Ömer Keskin
anladım onu hallederimde üstüme araba parası kalırmı peki veya trafikten men edilme felan saçma gelebilir ama ilk defa kaza yapıyorum arkadaslarım arabnın yattıgı süreyi bile kitlerler sana diyolar
Trafikten men cezası yemezsin. Alkollü olsaydın ehliyetine 6 ay el konulurdu birde alkollü araç kullanmaktan para cezası yerdin. Şimdi dediğim gibi şirketin insafına kalmış. Aracı pert bile gösterebiliyorlar sigortadan parayı komple almak için. Bu ücretide tarafına yansıtabilirler sen uyanık ol böyle bir durumda mahkeme yollarını zorla. Yoksa üstüne alınma ama yolunacak tavuk buldum mu fena yolar sigorta şirketleri.

Top Bottom