Neler Yeni

kiralık arabayla takla attık ne yapıcam

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Barış Altınbaş
Trafikten men cezası yemezsin. Alkollü olsaydın ehliyetine 6 ay el konulurdu birde alkollü araç kullanmaktan para cezası yerdin. Şimdi dediğim gibi şirketin insafına kalmış. Aracı pert bile gösterebiliyorlar sigortadan parayı komple almak için. Bu ücretide tarafına yansıtabilirler sen uyanık ol böyle bir durumda mahkeme yollarını zorla. Yoksa üstüne alınma ama yolunacak tavuk buldum mu fena yolar sigorta şirketleri.
teşekkür ederim birisi bu arabalarda kasko yok demişti o nasıl olcak peki

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
Araç yandı mı da sen 600 700k para bulurum diyorsun ? Aracı uzun süre ters bekletmen iyi değil bu arada.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Barış Altınbaş
Trafikten men cezası yemezsin. Alkollü olsaydın ehliyetine 6 ay el konulurdu birde alkollü araç kullanmaktan para cezası yerdin. Şimdi dediğim gibi şirketin insafına kalmış. Aracı pert bile gösterebiliyorlar sigortadan parayı komple almak için. Bu ücretide tarafına yansıtabilirler sen uyanık ol böyle bir durumda mahkeme yollarını zorla. Yoksa üstüne alınma ama yolunacak tavuk buldum mu fena yolar sigorta şirketleri.
teşekkür ederim bide bu arabalarda kasko yok diyolar öyle olursa ne olucak şimdi ben borç almalımıyım almamalımıyım olay daha tazeyken 600 700k bulabilirim ama cıkarsa kaza yaptıgım hatalı oldugum belirtilirse imkansız 23k maaşlada ömrüm bu arabaya gider

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Ömer Keskin
teşekkür ederim birisi bu arabalarda kasko yok demişti o nasıl olcak peki
Yoksa kendileri uğraşır bu sefer senin tarafına tutanak üzerinden alacak davası açarlar. Kasko dediğimiz olay bu gibi durumlarda oluşacak maddi durumu uğraşmadan alabilmektir. Kasko varsa moov şirketi uğraşmadan bu hasar bedelini alır geriye ringte kasko ile kaza yapan kalır. Kasko yoksa dediğim gibi moov şirketi sana alacak davası açar he sen ödersen böyle birşeye gerekte duymaz. Bu seferde araç tamire gönderilir garantisi varsa yetkili serviste tamir görür çıkan bedeli sana yansıtırlar. Ödemezsen veyahut ücret üzerinde mutabık kalmaz isen dava yolları açılır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Barış Altınbaş
Araç yandı mı da sen 600 700k para bulurum diyorsun ? Aracı uzun süre ters bekletmen iyi değil bu arada.
yanmadı ve 1 saat içinde araba alındı ama hala kiralama açık olarak gözüküyor bi arkadaşım o arabyı sana satıp şirketede aynısından 0 alman gerekebilir dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yoksa kendileri uğraşır bu sefer senin tarafına tutanak üzerinden alacak davası açarlar. Kasko dediğimiz olay bu gibi durumlarda oluşacak maddi durumu uğraşmadan alabilmektir. Kasko varsa moov şirketi uğraşmadan bu hasar bedelini alır geriye ringte kasko ile kaza yapan kalır. Kasko yoksa dediğim gibi moov şirketi sana alacak davası açar he sen ödersen böyle birşeye gerekte duymaz. Bu seferde araç tamire gönderilir garantisi varsa yetkili serviste tamir görür çıkan bedeli sana yansıtırlar. Ödemezsen veyahut ücret üzerinde mutabık kalmaz isen dava yolları açılır.
ozaman borç almamı gerektircek bir durum yok tamirini karşılayabilirim ama yerine yenisin koyamam suan

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
O kadar da değil :D
yanmadı ve 1 saat içinde araba alındı ama hala kiralama açık olarak gözüküyor bi arkadaşım o arabyı sana satıp şirketede aynısından 0 alman gerekebilir dedi

ozaman borç almamı gerektircek bir durum yok tamirini karşılayabilirim ama yerine yenisin koyamam suan

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Ömer Keskin
Yok canım daha neler. Arkadaşın biraz abartıyor gibi. 600-700K’lık bir durumda yok. Araçta zaten premium parçası ekstra pahalı bir araç değil. Benim aracıma çarptı birisi ben aracımı yaptırdım kasko karşıladı ayriyetten değer kaybını kaskodan aldım kaskoda o ücreti kazaya sebep olan kişinin sigortasından aldı.

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan

Aynen şirketi de üstüne yapabilirler sen evi tarlayı satmaya başla , yanına da 1 er çift don atlet al.

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Ömer Keskin

Aracın tamir masraflarını ve değer kaybını alırlar senden diye düşünüyorum.

crawles

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Can Yurtaçan

aga onlar nası arkadaşlar felaket tellallığı yapıyorlar:D

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Barış Altınbaş
Yok canım daha neler. Arkadaşın biraz abartıyor gibi. 600-700K’lık bir durumda yok. Araçta zaten premium parçası ekstra pahalı bir araç değil. Benim aracıma çarptı birisi ben aracımı yaptırdım kasko karşıladı ayriyetten değer kaybını kaskodan aldım kaskoda o ücreti kazaya sebep olan kişinin sigortasından aldı.
anladım faiz için kullandığım hesabım vardı o parayı vericem ozaman

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ne kadar işe yarar bilmiyorum ama kaza yaptığın yerde kamera yok ise yola kedi köpek çıktı direksiyonu toparlayamadığını belirt. Gidip yaptıklarını anlatırsan ohoo.
anladım faiz için kullandığım hesabım vardı o parayı vericem ozaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,025,902
Üyeler
162,575
Son üye
grkm41
Top Bottom