Neler Yeni

kiralık arabayla takla attık ne yapıcam

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
nk
Cok geçmiş olsun hocam insallah en kisa surede en az maddi zararlada atlatirsiniz

Fatih534

80+ Bronze
Geçmiş Olsun Kiraladığın Yer Havalimanı İse Sorun Olcağını Zannetmiyorum

Tomhardyx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Sezai
Alıntıyı görüntüle
moowdan kiraladığım araçla takla attım burnum bile kanamadı araba 11 saat açık kaldı 7000tl borç oldu alkol vs hiçbirşey yoktu ama %100 ben hatalıyım esp kapadım drift uğruna moovdan hala aramadılar polis kimliğimi sorgulayıp bıraktı ne olur ne yapıcam bilmiyorum
geçmiş olsun dostum

TahinPekmez

80+ Silver
Kiralık araçta oluşan hasar kasko tarafından karşılanır. Kasko, bu bedeli kusurlu olan sürücünün trafik sigortasından temin eder. Kusurlu sürücüden ücret talep edilmesi ise ancak zararın trafik sigortası limitini aşması durumunda gerçekleşir.

TahinPekmez

80+ Silver
Anlık görüntü.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

show haber yine olay yerinde geçmiş olsun

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle
moowdan kiraladığım araçla takla attım burnum bile kanamadı araba 11 saat açık kaldı 7000tl borç oldu alkol vs hiçbirşey yoktu ama %100 ben hatalıyım esp kapadım drift uğruna moovdan hala aramadılar polis kimliğimi sorgulayıp bıraktı ne olur ne yapıcam bilmiyorum
Günlük kiralama şirketinden araç kiralasaydın bilgi verebilirdim ama Moov nasıl işliyor bilmiyorum. İnternette en ufak hasarı bile kullanıcıya ödettiklerine denk geldim. Umarım bütün hasarı sana yıkmazlar. Yoksa kullanamayacağın bir arabaya sahip olursun.

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
Geçmiş olsun

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu araçların kaskosu olmuyormuş bildiğim kadarıyla daha doğrusu bu araçlara kasko firmaları kasko yapmıyormuş. her önüne gelen kiraladığı için çünkü biliyorsunuz kasko yapmak bile kişiden kişiye değişiyor ceza, yıla göre kasko ücretleri hesaplanıyor

Benim anlamadığım neden kiralık araçla böyle tuhaf şeylere girersiniz bir de kaza yaptınız nasıl 11 saat açık tuttunuz ki. Neyse tutanak tutulduysa hesap düşer de boş yere borç birikmiş 11 saat. kaza olduğu gibi, ya kendiniz kapatsaydınız ya da arasaydınız keşke
Kiralık araçlarda Rent A Car kaskosu oluyor. Bu kaskoda çoklu kullanıcı için yapılan bir kasko.

nurettinsevinc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Nurettin Sevinç
Öncelikle çok geçmiş olsun. Kendinde veya başkasında bir yaralanma olmaması güzel haber. Sokak aralarında drift vb. hareketler yaparak başka birine zarar versen ömrün boyunca vicdan azabı çekebilirdin.

Kısa dönemli kiralama firmalarını nasıl bilmiyorum ama uzun dönem kiralama firmalarında genelde havuz kaskosu oluyor.

wache2k

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Furkan
Öncelikle çok geçmis olsun. Umarım böyle bir korku tekrar başınıza gelmez.

Bu araçların kaskosu oluyor hocam kurallar gereği. Kasko olmama durumu yok öncelikle. Hatalı taraf siz olmasaydınız herhangi bir mebla ödemek zorunda kalmıyordunuz fakat %100 hatalı olduğunuzu belirtmişsiniz bu yüzdem hasar ve kullanım dışı kaldığı süredeki bedeli belli miktarda ödüyorsunuz. Yine de araç kiralama sözleşmesini okumanızda fayda var.

Aracı kapatmalarını söyledim fakat kapatmadılar demişsiniz. Aracı kapatma emri için arama sağladıktan itibaren geçen süreyi ödeme durumunuz yok. Böyle bir şey talep ederlerse daha açın. Elinizde arama kaydı zaten mevcut.

Hava yastıklarının açılmaması ayrı bir dava gerektirecek diye düşünüyorum çünkü bu durumun kazaya sebebiyetle bir alakası yok. Ordan tazminat davası çıkar çıkarsa.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,828
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
anladım onu hallederimde üstüme araba parası kalırmı peki veya trafikten men edilme felan saçma gelebilir ama ilk defa kaza yapıyorum arkadaslarım arabnın yattıgı süreyi bile kitlerler sana diyolar
Arabanin tamir süresindeki çalışma ücretini odettiriyorlar arkadaslarim egea ile 50k borc sahibi olmuslardi onu cok dagilmisti ama

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
o araba yere yakın sayılır nasıl drift atarken takla atmış olabilirsin

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
Olcay akbulut
anladım onu hallederimde üstüme araba parası kalırmı peki veya trafikten men edilme felan saçma gelebilir ama ilk defa kaza yapıyorum arkadaslarım arabnın yattıgı süreyi bile kitlerler sana diyolar
evet, kaza yapılan kiralık araçlarda araba tekrar kullanılabilir hale gelene kadar yapacağı para hesaplanıp kazayı yapan kişiye ödetiliyormuş videoda bi adam söylemişti

Top Bottom