Arama sonuçları: *

• Users: imribiy
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. imribiy

Otomatik araba kullanmayı ne kadar sürede öğrenirim?

"Ortalama" :) Ben de 13 yaşından beri araba sürerek gittim ikinci denememde anca aldım.
  2. imribiy

Otomatik araba kullanmayı ne kadar sürede öğrenirim?

Araba sürmeyi öğrenmek diye bir şey yok, arabayı sürdükçe öğrenmen devam edecek. Ehliyet sınavından geçecek kadar öğrenmek ne kadar sürer diyorsan ortalama 1 ay.
  3. imribiy

Paranız olsa hangisini alırdınız?

M5 CS baya baya iyi bir araç
  4. imribiy

SIFIR EGEA MI 2014 COROLLA MI

Sıfır Egea net
  5. imribiy

Arabanın süspansiyonunun sert olduğunu nereden anlarım ?

Lastik basınçlarını kontrol et, fabrikanın tavsiye ettiği aralıklarda bas. Ticarilerde yüklü - yüksüz farklı basınç değerleri verebilir
  6. imribiy

Sıfır araba! Varmı çevrenizdeki bayiler de ?

Afyon
  7. imribiy

Sıfır araba! Varmı çevrenizdeki bayiler de ?

1-1.5 ay bekleme sırasına girdikten sonra alabiliyorsun buradaki bayilerden
  8. imribiy

Dönel kavşak ile ilgili bir soru

Türkiye'de insanlar kavşaklara gelince meksika açmazındaymış gibi birbirine bakıyor, daha dün senin yaşadığın sebebin aynısı yüzünden önümde kaza yaşandı. En sol şeritte giderken kavşağa girmeyip düz ilerlemek istiyorsun. Bu durumda orta şeritten de sola girmek isteyen sürücüler seni...
  9. imribiy

Direksiyon Kursuna Yazıldım. Tavsiyeleriniz Neler ?

Direksiyon sınavına kadar kursta kullandığın arabadan başka araba kullanma babanın amcanın dayının vs, her arabanın tepkisi farklıdır sınav günü seni yanıltır
  10. imribiy

Ferrari F430 Hakkında bilgisi olan varmıdır ?

şehir içinde şanzımanı sıkıntı çıkarıyor ısınma sorunları yaşıyordu en son baktığımda. bir zamanlar 400 bin tl bandındaydı bu araçlar o zaman biraz araştırmıştım. o kısmı karıştırmış olabilirsin. uzun yol yapmayacak ferrari mi olur :kekw:
  11. imribiy

Hayalinizdeki Araba?

mb sec560 amg, uçuş limiti yoksa lexus lfa :)
Top Bottom