Arama sonuçları: *

• Users: jexper67
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. jexper67

1.300.000 TL'ye Kadar SUV Önerisi

Evet dediğiniz gibi ama belirttiğim fiyata bulmak çok zor. Bir tane Grandland buldum. Ağır hasar kayıtlı. O yüzden bir alt segmente bakacağım büyük ihtimal
  2. jexper67

1.300.000 TL'ye Kadar SUV Önerisi

Merhaba arkadaşlar, 1.300.000 TL'ye bir suv araç alacağım. Sizce ne alayım, önerileriniz nelerdir ? Aklımdaki araçlar: Opel Mokka Opel Grandland Peugeot 2008 En düşük 2022 model olması gerekiyor.
  3. jexper67

Arabada Usb C tipi girişi hakkında

Benim aracımda USB-A girişi var ve Apple CarPlay kullanabiliyorum.
  4. jexper67

Yardım Chevrolet haç logosu ?

Tıklamaya üşendim.
  5. jexper67

Yardım Chevrolet haç logosu ?

Hatırladığım kadarıyla aracı yapan kişi mi ne, bir tabloda buna benzer bir papyon simgesi görerek yapıyordu. Haç simgesi ile alakası yok bence.
  6. jexper67

arabalara rüzgarlık takmak yasak mı

Eğer araç fabrika çıkışlı spoilerlı ise sıkıntı yok ama sonradan takarsanız ruhsata işlenmesi gerekiyor diye biliyorum. Birde RCZ'nin spoilerı hızlandıkça otomatik olarak açılıyor diye biliyorum. Yani eğer değiştirmek istersen bagaj tamamen değişecek. Ya da orijinal spoilerın hemen önüne bir...
  7. jexper67

Renault clio alinir mi??

Herhangi bir viraja girdiğin zaman araç dengesizleşiyor. Benim önerim o fiyatlara Opel Corsa. Bence alınabilecek en güzel arabalardan. Renault Clio'dan kat ve kat daha iyi. 1616178162...
  8. jexper67

Renault clio alinir mi??

Tam bir yakıt cimrisi ve hızlı (1.5 dizelden bahsediyorum.) kaçıyor ama 130 - 140'dan sonra araba havalanmaya başlıyor. Kronik ses sıkıntısı var, hızlı gitmeye başlayınca arabanın içine çok ses geliyor.
  9. jexper67

Passat VS CLA sizce hangisi ? (Rehber Havasında)

Benzinlilerde pek sıkıntı olmaz ama dizel BMW motorlar sıkıntı. 1-2 senede belli olmuyor onlar. Hem birde kullanıcıya bağlı, güzel araba kullanıyorsundur.
  10. jexper67

Bu arada en sevdiğim araba BMW'dir. Passat'ı savunduğum falan yok. Ama bir keresinde eniştemin aracı bozulmuştu. BMW servisine götürdük. Sadece 1 günde 3 tane 7 serisi BMW'nin motorunu indirip yeniden yaptılar. BMW'ler çok narin arabadır, hele bizim yollara hiç dayanmaz.
  11. jexper67

O iş öyle olmuyor. Herkesin bütçesi aynı değil. İnsan alırken aracın bozulduğu zaman ne kadar masraf çıkaracağını bilerek alıyor. Mesela BMW ile Passat'ın şanzımanı aşağı inse hangisi daha çok tutacak ?
  12. jexper67

Herkes BMW gibi araçlara binemez. Passat'ın fren balataları 700 liraya değişirken, BMW'de 3k veriyorsun.
  13. jexper67

CLA serisine de bindim, Passat'a da Insignia'ya da. Sırf Mercedes diye cücük kadar araba almaya gerek yok.
  14. jexper67

Benzin mi dizel sizce ??

Kesinlikle dizelin çekişi daha iyi olacaktır.
  15. jexper67

Benzin mi dizel sizce ??

Önceki mesajlarıma bakıp hangi motorda hangisinin seçilmesini söyledim. Benim bayılmasından kastım, iki tane 1.6 dizel ve benzinli aracı al ve rampada testlerine bak, hangisi daha iyi tırmanıyor.
  16. jexper67

Benzin mi dizel sizce ??

Rica ederim. Herhangi bir sorun olursa özelden sorabilirsin.
  17. jexper67

Benzin mi dizel sizce ??

Dizelde, benzinli motora göre çok daha fazla tork vardır. Bu yüzden rampada falan yılan gibi tırmanır.
  18. jexper67

Benzin mi dizel sizce ??

Benzinli araçlar dizel motora göre daha çok devir çevirdiği için dizel motorlara göre motor içinde daha fazla aşınma oluyor. Aynı şekilde dizel motorun ateşleme sistemi benzinli araca göre daha yavaş kalıyor. İkisinin de artıları ve eksileri var. Size hangisi uygunsa onu almak daha mantıklı.
  19. jexper67

Benzin mi dizel sizce ??

Baban eskiden dizel passat kullandıysa, benzinli araca geçince keyif almayacaktır.
  20. jexper67

Benzin mi dizel sizce ??

Yıla vurursak 20k falan yapıyor. Dizel alın.
Top Bottom