Arama sonuçları: *

• Users: kyloitch
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. kyloitch

400k ya kadar hyundai getz alınır mı

Getz eğer temizini bulursan taş gibi araçtır. Hala daha piyasası çok. 1 haftada satarsın alırsan eğer. Daha iyisini zor bulursun. 250 bin kilometrede symbol falan almam ben diyorsan al.
  2. kyloitch

Polo 1.6TDİ vs Golf 7 1.6TDİ

golf 7 alma golf 6 al yatırım tavsiyesi değildir
  3. kyloitch

650K araba önerisi Hatchback Otomatik

Honda Civic 200k km 1.6 atmosferik otomatik opel astra j 120k km 1.6 atmosferik manuel toyota corolla 100k km 1.33 atmosferik manuel fiat egea 70k km 1.3 multijet manuel volkswagen jetta 130k km mk6 1.4 turbo manuel hyundai accent blue 110k km 1.6 dizel otomatik o fiyat civarına bunlar var...
  4. kyloitch

Bu araç sizce alınır mı?

Fiyatı iyi gibi duruyor ancak bu fiyata satılmaya çalışılmasının da bir nedeni olmalı illa ki diye düşünmeden edemiyor insan. Elinde kalma ihtimalı var.
  5. kyloitch

Bu BMW alınır mı sizce

Aynen öyle. Biz diyeceğimizi dedik. Sonra vah anam vah babam dolaşır sanayiden sanayiye :D Bi de BMW servisine götürür ona orda bi güzel fiyat çekerler soğuk çay ikramıyla :D
  6. kyloitch

Bu BMW alınır mı sizce

Golf 6 al, R makyajı yaptır. Missler gibi kullan. Mat siyah jant takımı, yeni bir lastik takımı ve bir çift egzoz işi çözer. Bir de pasta cila attırırsın. On numara spor genç arabası olur. Yalnız Golf 6 olması önemli. 7 alma. Aynısını Opel Astra'ya yapanlarda var. O da değerlendirilebilir.
  7. kyloitch

Bu BMW alınır mı sizce

Sen şuna 1 milyonu dökünce bu şekilde kalacağını sanıyorsun ya ben ona üzülüyorum. Arabayı aldığın ilk birkaç yıl içinde kullanıma bağlı olarak ekstra 100 ila 200 bin masrafı çıkacak. Git adam akıllı Volkswagen al keyfine bak. Yok ömürlük olsun istiyorsan Corolla al kafan rahat olsun ne işin var...
  8. kyloitch

Yardım Yanlışlıkla arabayı sürttüm

Ne kadar saklayabilirsin ki?
  9. kyloitch

2.500.000 TL Bütçe İle Suv

ÖTV muaf nasıl alacaksınız hocam? Bu arada 2. el Porsche Cayenne düşünür müsünüz :D
  10. kyloitch

2. el temiz Volkswagen almak bir seçenek. Tucson veya Corolla Cross alıp her türlü nimetinden faydalanıp 2. el kolay satmakta bir diğer seçenek. Geriye fazla seçenek kalmıyor gibi.
  11. kyloitch

1 Milyon TL Nakitiniz Varken Togg Alır mıydınız?

1 milyon türk liranız varsa gidin Corolla falan alın. Düşük bütçeliye yarayacak bir araç değil Togg.
  12. kyloitch

Tucson al geç hocam sen. Polislerimize bile Tucson ve Qashqai verildiyse vardır bi sebebi :D En mantıklı seçenek o gibi duruyor zaten. O elemanın ruhsal sorunları var. Herkese öyle o. Takma onu. Engelle geç.
  13. kyloitch

1-1,5 M arası SUV aile aracı

Bildiği tek markayı önerdi Onun içi dökülüyor hocam. Plastikleri aşırı kalitesiz. O paraya iyi bir tercih değil ne yazıkki. Ayrıca motor ömrü ve maliyetleri de alternatifi Toyota'lara kıyasla çok daha kötü.
  14. kyloitch

1-1,5 M arası SUV aile aracı

https://www.toyota.com.tr/araba-modelleri/suv-araclar
  15. kyloitch

600k bütçeye golf 6 veya 7 alınır mı?

Sakın Golf 7 alma. Golf 7 en kötüsüdür. Golf 6 alıp R modifiyesi yaptır. Taş gibi genç arabası.
  16. kyloitch

Yardım 2023 model egea cross street'ime GSR uygulamasını nasıl yaptırabilirim?

Fiat yetkili bayii ile görüşüyorsun yardımcı olmazlarsa başka bir bayii ile konuş yardımcı olurlar
  17. kyloitch

Bu lekeleri nasıl çıkarabilirim ?

Deterjanlı sıvı sıkıp üzerine streç film çekip bi süre öyle bekletin. Deterjan lekeleri yumşatır, diğer gün de rahatlıkla çıkar diye umuyorum.
Top Bottom