Arabanın her tarafında var neredeyse , streç içi zor olur birazDeterjanlı sıvı sıkıp üzerine streç film çekip bi süre öyle bekletin. Deterjan lekeleri yumşatır, diğer gün de rahatlıkla çıkar diye umuyorum.
hocam daha önceden arabaya hiç pasta yaptınızmıArabayı park ettiğim yerde üzüm salkımları var oradan kaynaklı olduğunu düşünüyorum , deterjanlı suya batırılmış bezle sildim ama çıkmıyor Alıntıyı görüntüle
Pasta cila yapılmadı , solvent ile denedim bazı yerler çıkıyor gibi ama solvent ile de olacak gibi değil , pasta cila yaptırıcam komplehocam daha önceden arabaya hiç pasta yaptınızmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
veya elinizde cif varmıdır
Pas değil farklı bir leke ama çok kuvvetli olmuş kuruyuncaboyaya zarar vermişsin sanırım o sarı renkler pas gibi geldi bana
boyaya zarar verebilir x marka ürünler ama denerim diyorsan cif in x2 ürünü var eğer bütçen varsa bir pasta cila attırPas değil farklı bir leke ama çok kuvvetli olmuş kuruyunca
boyaya zarar verebilir x marka ürünler ama denerim diyorsan cif in x2 ürünü var eğer bütçen varsa bir pasta cila attır
hocam siz o küçük nokta siyah izleri çıkartmak içinPasta cila yapılmadı , solvent ile denedim bazı yerler çıkıyor gibi ama solvent ile de olacak gibi değil , pasta cila yaptırıcam komple
yani aslında dışarıda pasta yaptırıp o kadar çok para vermene gerek yok sen kendinde pasta yapabilirsin arabayahocam siz o küçük nokta siyah izleri çıkartmak için
cif alın elinize birde yumuşak sünger ile ufak ufak kaporta ıslak olucak şekilde yaparsanız çıkacaktır zaten veya araca sadece pasta yaptırırsanız da çıkar cilaya gerek yok cila sadece pastadan sonra parlama amaçlı kullanılır