A ANtiQ08 80+ Bronze Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 1,470 Dahası Reaksiyon skoru 277 İsim Furkan 23 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #27 Akadir41 yazmış: Foto atar mısın hocam neye izin vermiyor tam olarak Mesaj otomatik birleştirildi: 23 Kasım 2024 Foto atar mısın hocam neye izin vermiyor tam olarak Devamı için tıklayın... Pin hatası veriyor ama şifre girince kabul etmiyor
Akadir41 yazmış: Foto atar mısın hocam neye izin vermiyor tam olarak Mesaj otomatik birleştirildi: 23 Kasım 2024 Foto atar mısın hocam neye izin vermiyor tam olarak Devamı için tıklayın... Pin hatası veriyor ama şifre girince kabul etmiyor
H Harvey 80+ Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 220 Dahası Reaksiyon skoru 35 İsim Harvey 23 Kasım 2024 #28 ANtiQ08 yazmış: Bu işlemciyi nasıl çıkarabilirim çıkarıp satmayı düşünüyordum ama şuan ki durumu biraz vahim içler acısı duruyor nasıl çıkarabilirim veya diğer fotoğrafta görünen termal macun bulaşmasından dolayı işlemciye bir şey olur mu Devamı için tıklayın... aynısınnı yaşadım normal sağ sol yaparak alıcaksın ordan.
ANtiQ08 yazmış: Bu işlemciyi nasıl çıkarabilirim çıkarıp satmayı düşünüyordum ama şuan ki durumu biraz vahim içler acısı duruyor nasıl çıkarabilirim veya diğer fotoğrafta görünen termal macun bulaşmasından dolayı işlemciye bir şey olur mu Devamı için tıklayın... aynısınnı yaşadım normal sağ sol yaparak alıcaksın ordan.
A ANtiQ08 80+ Bronze Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 1,470 Dahası Reaksiyon skoru 277 İsim Furkan 23 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #29 HacıSOFU yazmış: bios güncel değilse görüntü vermez. Devamı için tıklayın... Görüntü verdi windows hainlik yapıyor şuan
HacıSOFU yazmış: bios güncel değilse görüntü vermez. Devamı için tıklayın... Görüntü verdi windows hainlik yapıyor şuan