Yardım Bu işlemciyi nasıl çıkarabilirim yardım edin lütfen

Bu işlemciyi nasıl çıkarabilirim çıkarıp satmayı düşünüyordum ama şuan ki durumu biraz vahim içler acısı duruyor nasıl çıkarabilirim veya diğer fotoğrafta görünen termal macun bulaşmasından dolayı işlemciye bir şey olur mu
kenarardan oynata oynata kaydırabirsin ama dkkat et pnler eğme ve bulaşan macnu peçete ve kürdan ile temzeyebilirsin

Bu işlemciyi nasıl çıkarabilirim çıkarıp satmayı düşünüyordum ama şuan ki durumu biraz vahim içler acısı duruyor nasıl çıkarabilirim veya diğer fotoğrafta görünen termal macun bulaşmasından dolayı işlemciye bir şey olur mu
hocam yorum biraz geç olacak ama pin tarafı boşta olduğundan işlem çok daha kolay olacak. ince bir teli ısıtarak aradan çekerek ayırabilirsiniz veya misina ipi varsa biraz zorlayarak araya sokup çeke çeke ayırırsınız.

hocam yorum biraz geç olacak ama pin tarafı boşta olduğundan işlem çok daha kolay olacak. ince bir teli ısıtarak aradan çekerek ayırabilirsiniz veya misina ipi varsa biraz zorlayarak araya sokup çeke çeke ayırırsınız.
Ayırdım ama şuan daha büyük bir sorunla uğraşıyorum windows giriş yapmama izin vermiyor

Ayırdım ama şuan daha büyük bir sorunla uğraşıyorum windows giriş yapmama izin vermiyor
windows giriş yapmanıza nasıl izin vermiyor tam algılayamadım.

yeni işlemci taktıysanız, eski işlemciyle bios update yapman gerekebilir.

windows giriş yapmanıza nasıl izin vermiyor tam algılayamadım.

yeni işlemci taktıysanız, eski işlemciyle bios update yapman gerekebilir.
Windows direkt şifremi silip yeni şifrem oluştur diyor ama şifre ekranına gelince hata veriyor işlemi atla diyince yeniden aynı yere atıyor

Şöyle büyük oranlarda termal macun kaydı pinlere hala çalışır mı sizce
ya geçen bende yanlışlıkla azcık bulaştırdım kalem bıçak vardı onun ucuna ıslak mendil koyup temizledim ama gitmedi çok ucunda bırakmamaya dikkat ettim sonmra taktım çalışıyor şuan iletken değil allahtan bu macunlar sıvı metal gibi değil.

ya geçen bende yanlışlıkla azcık bulaştırdım kalem bıçak vardı onun ucuna ıslak mendil koyup temizledim ama gitmedi çok ucunda bırakmamaya dikkat ettim sonmra taktım çalışıyor şuan iletken değil allahtan bu macunlar sıvı metal gibi değil.
Benim şuan daha büyük bir belam var Windows giriş yapmama izin vermiyor

Foto atar mısın hocam neye izin vermiyor tam olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Foto atar mısın hocam neye izin vermiyor tam olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,938
Üyeler
183,921
Son üye