HacıSOFU
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 11,868
Satmayacaksan koy kutuya dursun o şekilde uğraşmasan da olur.Yeni işlemci mi taktıktan ve kontrollerini yaptıktan sonra düşünceğim onu![]()
Satmayacaksan koy kutuya dursun o şekilde uğraşmasan da olur.Yeni işlemci mi taktıktan ve kontrollerini yaptıktan sonra düşünceğim onu![]()
kenarardan oynata oynata kaydırabirsin ama dkkat et pnler eğme ve bulaşan macnu peçete ve kürdan ile temzeyebilirsinBu işlemciyi nasıl çıkarabilirim çıkarıp satmayı düşünüyordum ama şuan ki durumu biraz vahim içler acısı duruyor nasıl çıkarabilirim veya diğer fotoğrafta görünen termal macun bulaşmasından dolayı işlemciye bir şey olur mu
Eski işlemci neydi şimdiki işlemci ne?Ama şuan ki bilgisayarımdan güç gelmiyor eski anakart ve işlemcideyken güç alıyordum
hocam yorum biraz geç olacak ama pin tarafı boşta olduğundan işlem çok daha kolay olacak. ince bir teli ısıtarak aradan çekerek ayırabilirsiniz veya misina ipi varsa biraz zorlayarak araya sokup çeke çeke ayırırsınız.Bu işlemciyi nasıl çıkarabilirim çıkarıp satmayı düşünüyordum ama şuan ki durumu biraz vahim içler acısı duruyor nasıl çıkarabilirim veya diğer fotoğrafta görünen termal macun bulaşmasından dolayı işlemciye bir şey olur mu
Ayırdım ama şuan daha büyük bir sorunla uğraşıyorum windows giriş yapmama izin vermiyorhocam yorum biraz geç olacak ama pin tarafı boşta olduğundan işlem çok daha kolay olacak. ince bir teli ısıtarak aradan çekerek ayırabilirsiniz veya misina ipi varsa biraz zorlayarak araya sokup çeke çeke ayırırsınız.
windows giriş yapmanıza nasıl izin vermiyor tam algılayamadım.Ayırdım ama şuan daha büyük bir sorunla uğraşıyorum windows giriş yapmama izin vermiyor
Windows direkt şifremi silip yeni şifrem oluştur diyor ama şifre ekranına gelince hata veriyor işlemi atla diyince yeniden aynı yere atıyorwindows giriş yapmanıza nasıl izin vermiyor tam algılayamadım.
yeni işlemci taktıysanız, eski işlemciyle bios update yapman gerekebilir.
ya geçen bende yanlışlıkla azcık bulaştırdım kalem bıçak vardı onun ucuna ıslak mendil koyup temizledim ama gitmedi çok ucunda bırakmamaya dikkat ettim sonmra taktım çalışıyor şuan iletken değil allahtan bu macunlar sıvı metal gibi değil.Şöyle büyük oranlarda termal macun kaydı pinlere hala çalışır mı sizce
Benim şuan daha büyük bir belam var Windows giriş yapmama izin vermiyorya geçen bende yanlışlıkla azcık bulaştırdım kalem bıçak vardı onun ucuna ıslak mendil koyup temizledim ama gitmedi çok ucunda bırakmamaya dikkat ettim sonmra taktım çalışıyor şuan iletken değil allahtan bu macunlar sıvı metal gibi değil.
bios güncel değilse görüntü vermez.5600-5700x3d
B450 gigabyte _ b550 gigabyte gaming x v2