Neler Yeni

Bu BMW alınır mı sizce

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Furkan
İlk defa araba sahibi olucam sizce bu araç uygun mu BMW olsun istiyorum ve yağ bakımı hariç masraf çıkartır mı (serseri bir şekilde kullanmam)
IMG_1217.png

Ekler

• IMG_1218.png
    IMG_1218.png
    232.9 KB · Hit: 45

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,308
İsim
Volkan

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
can
Bmw mercedes audi(premium segment araçlar) bu tarz araçların bakım fiyatları parça fiyatları pahalıdır eğer bunları karşılayacak bütçeniz var ise piyasasına bakarak alınabilir, baktığınız araç 150 bin km arıza çıkarma ihtimali yüksek olan bir araç yaş itibariyle 10 yaşa gelmiş kmde yüksek bütçeniz yeterli değilse masrafları karşılamaya hiç bulaşmayın. Şuan örnek vermek gerekirse clioyu sanayide hafif bir bakıma soksanız 3-5 bin tl arasına halledersiniz fakat bir bmw mercedes soksanız sanayide olsa fiyat direk 10kdan başlar birde bunların agır bakımları var.

Keyfen

80+ Bronze
bence önce daha uygun bi araç al biraz turla tozunu attır acemiliğini at sonra yüksek modele geç

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Rüveyda Akın
Sen şuna 1 milyonu dökünce bu şekilde kalacağını sanıyorsun ya ben ona üzülüyorum. Arabayı aldığın ilk birkaç yıl içinde kullanıma bağlı olarak ekstra 100 ila 200 bin masrafı çıkacak. Git adam akıllı Volkswagen al keyfine bak. Yok ömürlük olsun istiyorsan Corolla al kafan rahat olsun ne işin var dışına makyaj yapılmış külüstür araçlarla sırf marka diye?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya valla bütçenin üstünde bi araç aslında sırf BMW olsun diye almak istiyordum bunu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya valla bütçenin üstünde bi araç aslında sırf BMW olsun diye almak istiyordum bunu
Yada daha düşük fiyatlı mı baksam acaba ilk araba olarak yada varsa tavsiyeniz 700 800 arası çok iyi olur

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Rüveyda Akın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yada daha düşük fiyatlı mı baksam acaba ilk araba olarak yada varsa tavsiyeniz 700 800 arası çok iyi olur
Golf 6 al, R makyajı yaptır. Missler gibi kullan. Mat siyah jant takımı, yeni bir lastik takımı ve bir çift egzoz işi çözer. Bir de pasta cila attırırsın. On numara spor genç arabası olur. Yalnız Golf 6 olması önemli. 7 alma. Aynısını Opel Astra'ya yapanlarda var. O da değerlendirilebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben kafayı bmw ye taktım ya şu an Gold gözüme güzel gelmedi malesef

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,062
İsim
.
Golf 6 al, R makyajı yaptır. Missler gibi kullan. Mat siyah jant takımı, yeni bir lastik takımı ve bir çift egzoz işi çözer. Bir de pasta cila attırırsın. On numara spor genç arabası olur. Yalnız Golf 6 olması önemli. 7 alma. Aynısını Opel Astra'ya yapanlarda var. O da değerlendirilebilir.
Reis boşver BMW olacakmış motoru kucağına aldığında öğrenir anca BMW yi

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Rüveyda Akın
Reis boşver BMW olacakmış motoru kucağına aldığında öğrenir anca BMW yi
Aynen öyle. Biz diyeceğimizi dedik. Sonra vah anam vah babam dolaşır sanayiden sanayiye :D Bi de BMW servisine götürür ona orda bi güzel fiyat çekerler soğuk çay ikramıyla :D

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,062
İsim
.
Aynen öyle. Biz diyeceğimizi dedik. Sonra vah anam vah babam dolaşır sanayiden sanayiye :D Bi de BMW servisine götürür ona orda bi güzel fiyat çekerler soğuk çay ikramıyla :D
Boşver birde BMW her ustaya gelmez çok hassas bir araba yanlış ustalıkta daha fazla masraf açıyor puzzle gibi dizmek lazım ince ince.
Onuda servis yapar dediğin gibi soğuk çay ikramıyla mükemmel bir fatura çıkararak yapar ama bu sefer kalın çıkar :D

Top Bottom