Furkan12992
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
bu paraya bu araba alınmazİlk defa araba sahibi olucam sizce bu araç uygun mu BMW olsun istiyorum ve yağ bakımı hariç masraf çıkartır mı (serseri bir şekilde kullanmam)Alıntıyı görüntüle
Bu paraya bu alınmaz kralİlk defa araba sahibi olucam sizce bu araç uygun mu BMW olsun istiyorum ve yağ bakımı hariç masraf çıkartır mı (serseri bir şekilde kullanmam)Alıntıyı görüntüle
Yada daha düşük fiyatlı mı baksam acaba ilk araba olarak yada varsa tavsiyeniz 700 800 arası çok iyi olurYa valla bütçenin üstünde bi araç aslında sırf BMW olsun diye almak istiyordum bunu
Golf 6 al, R makyajı yaptır. Missler gibi kullan. Mat siyah jant takımı, yeni bir lastik takımı ve bir çift egzoz işi çözer. Bir de pasta cila attırırsın. On numara spor genç arabası olur. Yalnız Golf 6 olması önemli. 7 alma. Aynısını Opel Astra'ya yapanlarda var. O da değerlendirilebilir.Ya valla bütçenin üstünde bi araç aslında sırf BMW olsun diye almak istiyordum bunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yada daha düşük fiyatlı mı baksam acaba ilk araba olarak yada varsa tavsiyeniz 700 800 arası çok iyi olur
Reis boşver BMW olacakmış motoru kucağına aldığında öğrenir anca BMW yiGolf 6 al, R makyajı yaptır. Missler gibi kullan. Mat siyah jant takımı, yeni bir lastik takımı ve bir çift egzoz işi çözer. Bir de pasta cila attırırsın. On numara spor genç arabası olur. Yalnız Golf 6 olması önemli. 7 alma. Aynısını Opel Astra'ya yapanlarda var. O da değerlendirilebilir.
Aynen öyle. Biz diyeceğimizi dedik. Sonra vah anam vah babam dolaşır sanayiden sanayiyeReis boşver BMW olacakmış motoru kucağına aldığında öğrenir anca BMW yi
Boşver birde BMW her ustaya gelmez çok hassas bir araba yanlış ustalıkta daha fazla masraf açıyor puzzle gibi dizmek lazım ince ince.Aynen öyle. Biz diyeceğimizi dedik. Sonra vah anam vah babam dolaşır sanayiden sanayiyeBi de BMW servisine götürür ona orda bi güzel fiyat çekerler soğuk çay ikramıyla
![]()