Yardım Bu araba alınır mı sizce

İ ED ler çok tutulmuyor hocam birde bence bu paralara illa bmw mercedes olsun değilde daha eli yüzü düzgün modeli daha yeni kmsi daha düşük 0 ya da 0 a yakın araçlar alınabilir bu artık 10 yaşına gelmiş bir araba. Kmsi iyi ama 10 yaşında sonuç olarak ne çıkartır bilemezsin. Birde eski bmwlere bulaşma mask 5 yaşında falan olsun kmsi düşük şekilde.

Bence bir şey alıyorsan sıfırdan şaşma kardeş 2.el hiç bi şeye güvenmem ben bmw almak gibi bi eğilimin varsa ya sıfırını al yada hiç alma git o paraya tertemiz sıfır renault duster al ondan 1000 kat iyi

Bence bir şey alıyorsan sıfırdan şaşma kardeş 2.el hiç bi şeye güvenmem ben bmw almak gibi bi eğilimin varsa ya sıfırını al yada hiç alma git o paraya tertemiz sıfır renault duster al ondan 1000 kat iyi
ondan 1000 kat değil 1 kat bile iyi değil kral sadece parasının arabası değil attığı araba.

ondan 1000 kat değil 1 kat bile iyi değil kral sadece parasının arabası değil attığı araba.

Emin ol 1000 kat iyi 2 gün sonra sanayiyede düşersen o masrafların altındanda kalkamazsın bunlarla başada çıkılmaz en azından al sıfır tertemiz sorunsuz araba bunda ne olduğu belli değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En ufak bi parçası kaça patlar

Hocam şimdi 1.8M F30 a bağlanacak bir para değil.
En Basitinden A6-C180 gibi alternatifler varken gidip reno duster almak ne kadar mantıklı tartışılır.
Bu arabalar kolay kolay sanayiye uğrayacak arabalar değiller.

Sürüş zevki olarak zaten rakip bile olamazlar vergi dergi sigorta kasko muhabbetine hiç girmiyorum bile

Hocam şimdi 1.8M F30 a bağlanacak bir para değil.
En Basitinden A6-C180 gibi alternatifler varken gidip reno duster almak ne kadar mantıklı tartışılır.
Bu arabalar kolay kolay sanayiye uğrayacak arabalar değiller.

Sürüş zevki olarak zaten rakip bile olamazlar vergi dergi sigorta kasko muhabbetine hiç girmiyorum bile
Aynen aynen sanayiyle uğraşacak araba değiller 😄 2.el bmw mercedes veya rang rover ne olursa olsun lüsk arabalardan hiç birine bulaşılmaz bence insanın adam gibi parası varsa gider sıfır alır yoksa renault duster veya başka sıfır araba alır tabi senin kendi fikrin bir sürü gösteriş seven insanlarda var desinler adam bmwye biniyo mercedese biniyo o zihniyetlerdende olabilirsin normal veya seviyoda olabilirsin herkes sever ama bence sıfır olursa sevilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,805
Üyeler
183,170
Son üye
TmXinhua
Geri