Neler Yeni

Bu BMW alınır mı sizce

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,477
İsim
Emre
Discord
necromancerr
1.3Tce felaket yürüyor kral ama bir süre sonra direk motor indiriyor diyorlar.
çok sıkıştırılırsa öyle oluyor uçan kuşa rollenirse eğer 80k da motoru kucağına alır. Gerçi gene bi bmw kadar pahalı değil ama neden kucağına alsın
Golf7 yada Audi A3 bakabilir.
daha sportif bir şey istiyorsa bakımına para yetiştirebilirse toplayabilirim derse. Audi TT alabilir çok yakışıklı araba

Freix

80+ Bronze
Aynen bende öyle düşünüyorum bakıyorlar iyi kaçıyor basıyorlar sonra ortalık 56.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reis illa toyota olmasına gerek yok honda civicde çok iyi araba hem sorunsuz hem az yakıyor.
100 liralık tip atıyorsun işini fazlasıyla görüyor lpg olmasına rağmen motorda tık yok.
Tercih edilebilir bence.
hondanın 1 kazasına canlı şahit oldum ondan sonra fc5 kasalardan ölümüne uzak dururum. Yeni kasalar nasıl bilgim yok.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,062
İsim
.
çok sıkıştırılırsa öyle oluyor uçan kuşa rollenirse eğer 80k da motoru kucağına alır. Gerçi gene bi bmw kadar pahalı değil ama neden kucağına alsın
Golf7 yada Audi A3 bakabilir.
daha sportif bir şey istiyorsa bakımına para yetiştirebilirse toplayabilirim derse. Audi TT alabilir çok yakışıklı araba
Katılıyorum 70-80K da motor mu iner ?
DSG masrafı göze alınıp golf7 veya superb de bakılabilir aslında.
TT de çok yakmazmı be hocam incir ağacı hesabı

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,477
İsim
Emre
Discord
necromancerr
hondanın 1 kazasına canlı şahit oldum ondan sonra fc5 kasalardan ölümüne uzak dururum. Yeni kasalar nasıl bilgim yok.
Fd6 lar güzel fd8 alınabilir, makyajlısı fc5 vasat benim gözümde de

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,477
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Katılıyorum 70-80K da motor mu iner ?
DSG masrafı göze alınıp golf7 veya superb de bakılabilir aslında.
TT de çok yakmazmı be hocam incir ağacı hesabı
dsg temiz bakıldıysa ömürlük şanzıman eniştem sağolsun dsg'nin düzgün bakıldığında nasıl sorunsuz bir şanzıman olduğunu biliyorum bakımını günü gününe yaptırır stop ederken yükü şanzımanda bırakmaz falan
ki eline 3 tane dsg araç geçti 1 edc 1 tanede cvt geçti

TT eğer çok basmazsa bizim normal araçlar kadar yakar gene.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-18-bin-km-de-sifir-ayarinda-1212267790/detay aslında şunu alıcaksın yaris GR body kit, stage 2 yapacaksın aracı caddede rakibin olmaz.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,062
İsim
.
dsg temiz bakıldıysa ömürlük şanzıman eniştem sağolsun dsg'nin düzgün bakıldığında nasıl sorunsuz bir şanzıman olduğunu biliyorum bakımını günü gününe yaptırır stop ederken yükü şanzımanda bırakmaz falan

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-18-bin-km-de-sifir-ayarinda-1212267790/detay aslında şunu alıcaksın yaris GR body kit, stage 2 yapacaksın aracı caddede rakibin olmaz.
Caddede rakibim kalmasa ne olurki hocam yaris yani :D
Temiz işlemsiz DSG bulmak da çok zor oldu hocam kilometreler çok yükseldi.

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
can
Kardeşim yorumlarına baktım bütçemi aşıp bmw alacağım demişsin atıyorum olduda araç motor yedi ne yapacaksın 200 300 bin tl verebilecekmisin yoksa arabayı yatıracakmısın para bulana kadar ? araba bir ihtiyaçtır bunu unutmamak lazım

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,477
İsim
Emre
Discord
necromancerr
yaris yaristir gidip bmw 1 serisine vereceğim paraya yaris alırım daha iyi bari sorunsuz araçlar.

işlemsiz bulamazsan bile hiç yoktan fiyatı kırarsın biraz alırken dsgyi bi elden geçirirsin sonrasında ne olacağını bilirsin.

Freix

80+ Bronze
ki eline 3 tane dsg araç geçti 1 edc 1 tanede cvt geçti

hocam bu 3 silindirler gitmiyo. Stage 2 yapınca o kadar farkeder mi? Ztn çok da zorlamaya gelecek bir motor değil diye biliyorum. Bunları stok bırak 50 yıl kullan ama stage 2 yaparsa bilemiyorum.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,761
İsim
Selim
İlk defa araba sahibi olucam sizce bu araç uygun mu BMW olsun istiyorum ve yağ bakımı hariç masraf çıkartır mı (serseri bir şekilde kullanmam)Alıntıyı görüntüle
A180 alırım bu paraya ikisine de bindim çok küçük geliyor bu araba ve fazla hafif çabuk savruluyor yola oturmuyor yüksek hızlarda. Araba alacaksan bir günlük kirala alacağın arabayı uzun yola çık ya da tanıdık filan varsa biraz şehir içi takılın kafanda fikir oluşsun kişisel zevkten ziyade iki araç arasında belirgin farklar baya var hissettiriyor ama bir gerçek var bmw eski modellerinde belki de en efendi kullanılan arabası budur bu yüzden arıza çıkarma ihtimali azdır seni uzun yıllar götürür

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,477
İsim
Emre
Discord
necromancerr
hocam bu 3 silindirler gitmiyo. Stage 2 yapınca o kadar farkeder mi? Ztn çok da zorlamaya gelecek bir motor değil diye biliyorum. Bunları stok bırak 50 yıl kullan ama stage 2 yaparsa bilemiyorum.
hocam https://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_GR_Yaris şu linkteki aracın özelliklerine bakın sadece yaris gr'da 3 silindir araç 300 beygir.
araç temiz bi şekilde yapılırsa uçar kaçar nispeten hafifte bi araba

A180 alırım bu paraya ikisine de bindim çok küçük geliyor bu araba ve fazla hafif çabuk savruluyor yola oturmuyor yüksek hızlarda. Araba alacaksan bir günlük kirala alacağın arabayı uzun yola çık ya da tanıdık filan varsa biraz şehir içi takılın kafanda fikir oluşsun kişisel zevkten ziyade iki araç arasında belirgin farklar baya var hissettiriyor ama bir gerçek var bmw eski modellerinde belki de en efendi kullanılan arabası budur bu yüzden arıza çıkarma ihtimali azdır seni uzun yıllar götürür
hocam bakımlarını karşılaması var birde bunun en efendi deniliyorda kadın sürücüler alıyordu bu araçları genelde ☠️

Top Bottom