turbo + hacim değiştirilmiş özel üretim araç anladığım kadarıyla, muhtemelen motor içi parçalarda da ufak değişikliler vardır. bunu normal 1.5 ile kıyaslamak ne kadar doğru olur bilmiyorum.hocam https://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_GR_Yaris şu linkteki aracın özelliklerine bakın sadece yaris gr'da 3 silindir araç 300 beygir.
araç temiz bi şekilde yapılırsa uçar kaçar nispeten hafifte bi araba
Ya akrabam aldı 116i 2011 model daha ona soramadım nasıl diye 1 kere binip turlasam araba bu dicem de 150binde 580e aldı 4 ay önceHayatlarında bmw binmemiş adamlar boş yapmış al keyfini sür takma kafaya kimseyi araba sen bakacaksın forumdakiler değil
inline 3 1.5 motoru atmosferikte olsa stage 2 ile yürütürsün hocam gerçi türkiyede çok tercih edilmez yarisler orası ayrı konu bende gidip golf 7 falan alırdım.turbo + hacim değiştirilmiş özel üretim araç anladığım kadarıyla, muhtemelen motor içi parçalarda da ufak değişikliler vardır. bunu normal 1.5 ile kıyaslamak ne kadar doğru olur bilmiyorum.
kendi deneyimime göre gerçekten bu motor kullanan arçalar yavaş. Atmosferik olarak üstüne daha ne koyabilirler muhtemelen çok farketmez.
Golflerde güzel ama dsg şanzıman olayı gözümde büyüdü biraz olur olmadık yerde patlarsa diye korkuyorum BMW’de zaten zorlamadan kullanıcam drift felan de atmamhocam araba güzel bir araba küçük spor araba performansa göre tatmin eder ilk yıllarda ama bakım masrafları çok yüksek 1.6 benzinli motorların arabada bir hayli eski kalıyor artık yani sizin amacınız spor hızlı bir araba ise çok farklı alternatif mevcut inanın sanayilerde ustalarla uğraşmaktansa bmw olmasın yanlamiyim arabayla ama kafa rahatlığıyla bineyim derseniz yine alman sınıfı bi golf olabiir tsi motor sizi performansda üzmez
aynı fikirdeyim.inline 3 1.5 motoru atmosferikte olsa stage 2 ile yürütürsün hocam gerçi türkiyede çok tercih edilmez yarisler orası ayrı konu bende gidip golf 7 falan alırdım.
kankacım bu araçlar artık yorgun araçlar ki 1 serisi en efendi kullanılan bmwler ama bunların bakım masrafları yüksek f30,e60 desen zaten serserilerin elindeki araçlar hayatında bmw binmemişlik bir durum yok ortada gidip 2020 320 alsa bizde deriz hayırlı olsun diye ama aldığı araç eski baktığımızda.Hayatlarında bmw binmemiş adamlar boş yapmış al keyfini sür takma kafaya kimseyi araba sen bakacaksın forumdakiler değil
Katılıyorumyaris yaristir gidip bmw 1 serisine vereceğim paraya yaris alırım daha iyi bari sorunsuz araçlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
işlemsiz bulamazsan bile hiç yoktan fiyatı kırarsın biraz alırken dsgyi bi elden geçirirsin sonrasında ne olacağını bilirsin.
dsgye temiz bakarsan eğer mis gibi şanzıman biraz pazarlıkla fiyat kırarsın onunlada bi dsgyi elden geçirirsin aldığında dsg'de sıkıntı olmadığını bilirsin bari.Golflerde güzel ama dsg şanzıman olayı gözümde büyüdü biraz olur olmadık yerde patlarsa diye korkuyorum BMW’de zaten zorlamadan kullanıcam drift felan de atmam
Yani orası ayrı bi konu ama kendi içinde karşılaştırma yaparsak en efendi araba sayılır bu arada artık kadınlar da büyük güçlü arabalara merak sarmış bu arabada kadın sürücü az gördümhocam https://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_GR_Yaris şu linkteki aracın özelliklerine bakın sadece yaris gr'da 3 silindir araç 300 beygir.
araç temiz bi şekilde yapılırsa uçar kaçar nispeten hafifte bi araba
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam bakımlarını karşılaması var birde bunun en efendi deniliyorda kadın sürücüler alıyordu bu araçları genelde
Ben de vaktinde 2021 r25 yerine 2004 r1 almıştım. Sanayide ustalarla ortak kullanıyorduk haftada 4 gün bende 3 gün onlardaydı.Ben kafayı bmw ye taktım ya şu an Gold gözüme güzel gelmedi malesef