Neler Yeni

Bu BMW alınır mı sizce

Freix

80+ Bronze
Ben kafayı bmw ye taktım ya şu an Gold gözüme güzel gelmedi malesef
150binde 10 yıllık bmw almak akıl mantık işi değil. Bakımı geçtim sürekli masraf çıkarır. Bu model rahatlık anlamında da iyi değil sekme sorunu var. Bu paraya tertemiz clio öneririm.

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Eren n
150binde 10 yıllık bmw almak akıl mantık işi değil. Bakımı geçtim sürekli masraf çıkarır. Bu model rahatlık anlamında da iyi değil sekme sorunu var. Bu paraya tertemiz clio öneririm.
bu paraya bu bmw yi almak yerine 1.3 tcevüz motor clio alsa hem daha iyi gider hemde masraf çıkartmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Furkan
Ozaman en iyisi bizim ilk arabamız olan hyundai era 2011 bakmak lazım galiba uçan kaçan modifiyeye müsait bi araba

Freix

80+ Bronze

Freix

80+ Bronze

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,062
İsim
.
Reis 70K da motor indiren 1.3TCE duydum ben nasıl kullanılmıştır bilmiyorum hor kullanımda hepsi indirir zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

35binde al 50/60 geldiğinde sat 150'ye gelene kadar yolu var reno benzin motorlar gerçekten iyi
Reis kaçışı baya iyi F30 larla yürüyor ama ben yinede reno tercih etmezdim.

Freix

80+ Bronze
Reis 70K da motor indiren 1.3TCE duydum ben nasıl kullanılmıştır bilmiyorum hor kullanımda hepsi indirir zaten.

o zaman toyota alıp sakin kullancak.

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Eren n

doğru bende gördüm 85k da motor indiren çok basıyorlar limiti çok zorluyorlar arada bi bassalar sorun olacağını sanmıyorum reno motorlarıyla ünlü

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,062
İsim
.
doğru bende gördüm 85k da motor indiren çok basıyorlar limiti çok zorluyorlar arada bi bassalar sorun olacağını sanmıyorum reno motorlarıyla ünlü
Aynen bende öyle düşünüyorum bakıyorlar iyi kaçıyor basıyorlar sonra ortalık 56.

o zaman toyota alıp sakin kullancak.
Reis illa toyota olmasına gerek yok honda civicde çok iyi araba hem sorunsuz hem az yakıyor.
100 liralık tip atıyorsun işini fazlasıyla görüyor lpg olmasına rağmen motorda tık yok.
Tercih edilebilir bence.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,477
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Boşver birde BMW her ustaya gelmez çok hassas bir araba yanlış ustalıkta daha fazla masraf açıyor puzzle gibi dizmek lazım ince ince.
Onuda servis yapar dediğin gibi soğuk çay ikramıyla mükemmel bir fatura çıkararak yapar ama bu sefer kalın çıkar :D
(B)enimle (M)asrafa (W)armısın :kekw:

Top Bottom