Arama sonuçları: *

• Users: lcecube
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. L

1.6 fsi passat artıları ve eksileri.

Fsi motorlara lpg takılmıyor diye biliyorum.tabi bu durum değişmediyse.takılsa bile verimli olmuyor diye biliyorum.araştırmak gerek.
  2. L

1.6 fsi passat artıları ve eksileri.

Motor hitler motoru değil.1.6 düz motorlar hitler oluyor.1.6 fsi başka bir motor.1.6 fsi e gelirsek yaktığı kadar gitmeyen bir motor.yakıtı yüksek olan çok fazla tercih edilmeyen bir motor.1.4 TSİ benzin yada dizel seçeneklerine bakılmalı.1.6 fsi diğer motor seçeneklerine göre piyasadan daha...
  3. L

1992 Model BMW E36 alınır mı?

Ben en azından 3.20 i olmasını isterdim.çünkü 3.18 i hem gitmiyor hem zor satılır.
  4. L

ARAÇ LASTİK BASINÇ UYARISI

Şu aklıma geldi.lastikleri değiştirirken basınç sensörünün birine zarar vermiş olabilirler.o yüzden hata veriyordur muhtemelen.
  5. L

ARAÇ LASTİK BASINÇ UYARISI

Lastık basınç tuşu olmalı bir yerde ona basılı tutarsanız hem kadrandan hatayı siler hemde hatayı kayıt altına alır.(ikaz sesini duyana kadar basılı tutun.)servise gittiğinizde kontrol ederler aracın beynine bağlanınca.
  6. L

Yardım Ehli̇yetsi̇z Araba Kullanma

Ehliyetli arkadaşından rica et sana şoförlük yapsın kimse bedava Çeşme turuna hayır demez.
  7. L

150 bin TL'ye kadar araba ariyorum. Oneri olacak var mi

Golf 5 öneririm.o paralar bulunur herhalde
  8. L

Arabayı Sürttüm Çizildi!

Çizikler derin pasta cila ile birazı gidebilir.dert etmene gerek yok tamponlar zaten bu yüzden plastik.gidip ailene durumu anlat.en basit çözümü bu
  9. L

Yardım BMW 1.16 Alınır Mı??

2018 model üzeri yeni kasa 1.5 dizel otomatik ford focus bulunabilir bu fiyatlara bi araştırın bence.
  10. L

Dizel Motor 6000 devir çevirebilir mi ?

1600 devirden itibaren 3800 devire kadar 241 HP veriyormuş dikkatli incelersen :)
  11. L

Dizel Motor 6000 devir çevirebilir mi ?

Dizel motorlar için verdiği Maximum tork ve beygir 1500 ile 5000 devir aralığındadır.bu çoğu turbo benzin ve dizel araç için geçerlidir.bu devirler aralığında tam performans alırsınız.5000 devir üzeri boşa devir çevirir aksine güç ve tork kaybı oluşur.atmosferik araçlarda bu daha farklıdır.9000...
  12. L

Mazda rx8 wankel motor

Dostum swap işleri zor.maliyeti olsun yıpranması olsun.hemen al tak olmuyor malesef.ki 2 jz dediğin motoru koymak bile bu kurda 100 bin TL leri geçebilir.ki 2 jz bulmak bile zor olmalı.
  13. L

Mazda rx8 wankel motor

100 bin km çok fazla iyimser olmuş.40-50-60 bin kmlerde sandık motor koyanlar var.özel bir motor olduğu için motor yağıda özel.ya yeni sandık motor koyulmuş alır öyle binerdim keyfimi alır satardım yada hiç bulaşamaz daha sorunsuz bir araç seçerdim.
Top Bottom