Neler Yeni

Yardım BMW 1.16 Alınır Mı??

Hocam temizleri yok hep ağır hasarlılar var.

Golf'te aklımda var aslında ama BMW bir tık daha ön planda benim için. Peki bu araç için bildiğiniz kronik sıkıntı falan var mı yüksek masraflar çıkaracak?
Bİldiğim bir kronik sorunu yok fakat arkası çok dar ya bu arabanın. Kasa olarak güzel duruyor ama arka diz mesafesine dikkat edin. Şimdiden hayırlı olsun. :)
 
Hocam temizleri yok hep ağır hasarlılar var.

Golf'te aklımda var aslında ama BMW bir tık daha ön planda benim için. Peki bu araç için bildiğiniz kronik sıkıntı falan var mı yüksek masraflar çıkaracak?
Bildiğim bir kronik sorunu yok .
Psa temelli bir dizel değil olanlar da sorunlu değil zaten.
Üstünde 2.0 N47D20 motorun hacim olarak küçültülmüş hali var . Yani bu N47D16 kodlu temeli 2.0 olan sadece silindir çap ve strokları küçültülerek üretilen bir motor.
Klasik bmw sorunu olan zincir meselesi var. Zincir masrafları yüksek çünkü zinciri arabanın üstünde sökmek çok zor bu durumda motor dışarı alınıyor ve bu işçilik tarafında yüksek maliyetlere neden oluyor ve parçalar pahalı. Aracı alırken mutlaka zincir ne zaman değişti diye sorun bilgi alın. Zincir sesi var mı dikkat edin . Ekspertiz bir şey demezse bir tamirciye gösterin
 
2018 model üzeri yeni kasa 1.5 dizel otomatik ford focus bulunabilir bu fiyatlara bi araştırın bence.
 
BMW 1.16d almayı düşünüyorum ancak kronik sıkıntısı var mı veya alınır mı diye sormak istedim. Sizce alınır mı?


Link temsilidir.

Bütçem 450.000 TL başka öneri alabilirim varsa 2015 yılından önce model istemiyorum ve km olarak da 150.000 sınır diyebilirim. Hasar makul seviyelerde kabul edilebilir.

Teşekkürler..
Alınabilir
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,870
Mesajlar
9,793,374
Üyeler
173,084
Son üye
sukrukzlck
Geri
Top