Çınar Yaşar
80+ Gold
BMW'nin vergisi çok fazla ve çok benzin yakıyor, ama güzel araba şu desenide yaptırdınmı tamamdır, oldlar bilir
aga o kadar paraya nasil araba alabiliyorsunuz babanin maaşı ne kadarAynı araba bizdede vardı ve gayet güzel eskisinden çok çok daha iyi kablosuz şarj falan vardı 650 ye satıldı
Eğer ciddi isen alınır. Şahsen benim hayalimdeki arabalardanArkadaşlar bu araba alınır mı?BMW 3 Serisi Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık BMW 3 Serisi fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Daha yüksek fiyatlı önermeyin lütfen, zaten kredi çekeceğim.
Eğer bu araba alınmazsa bütçe 480.000-520.000
Kendi işini yapıyo bilmiyorum maaşınıaga o kadar paraya nasil araba alabiliyorsunuz babanin maaşı ne kadar
Reis sen bu arabayı al bana bu yazıyı yazdı. Diye dua edersinArkadaşlar bu araba alınır mı?BMW 3 Serisi Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık BMW 3 Serisi fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
işi neKendi işini yapıyo bilmiyorum maaşını
Bence de öyle ama adamın parası var lüks arabaya binmek istiyor demek kiBence bu fiyatlara çıkmaya gerek yok sıfır araba alırım bu paran 4/1`i ile
Çok pahalı hacı kredi diyor faiz çok bulaşır gitsin ev alsın benceBence de öyle ama adamın parası var lüks arabaya binmek istiyor demek ki
Kardeşim bmw arabası çok güzel ve çekeci araba zenginsen paran varsa al çünkü BMW firması arabadan çok yedek parça üretiyor ve yedek parçadan kazanıyor kilometresi 100 bin geçen BMW almayacaksın 10 binde aldın diyelim 100 bin gelince satacan benden sana tavsiye Mercedes yağını suyunu koy lastiğini kontrol dünyayı turlaArkadaşlar bu araba alınır mı?BMW 3 Serisi Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Temizlik, kırtasiye, inşaat, gıda malzemesi satıyoişi ne