Neler Yeni

Ağır Hasar Kayıtlı A4 1.8 TFSI Alınır Mı Sizce?

__xXx__

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Murat
Ağır hasar kayıtlı araçlar için buraya konu açmak biraz mantıksız arabayı incelemek lazım hava yastıkları patlak mı değişmiş mi şase direksiyon takımı podyeler sütunlar direkler kupa sağlam mı aks aralığı normal mi yoksa merkezden geride mi tarcanlar ekspertiz videolarını az izlemedik neler çıkıyor neler geçenlerde bir videoda gördüm adamlar 3 kazalı araba parçalarını birleştirip bir araba yapmış 0km araç alırken bile güven düşmüş iken ikinci el araç alırken çok dikkat etmek lazım

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Ağır hasar kayıtlı araçlar için buraya konu açmak biraz mantıksız arabayı incelemek lazım hava yastıkları patlak mı değişmiş mi şase direksiyon takımı podyeler sütunlar direkler kupa sağlam mı aks aralığı normal mi yoksa merkezden geride mi tarcanlar ekspertiz videolarını az izlemedik neler çıkıyor neler geçenlerde bir videoda gördüm adamlar 3 kazalı araba parçalarını birleştirip bir araba yapmış 0km araç alırken bile güven düşmüş iken ikinci el araç alırken çok dikkat etmek lazım
Ağır hasarlıysa ne airbag kalmıştır ne kemeri kalmıştır ne şasi düzgündür. Ağır hasarlı araçlar press yapılmalı bu araçlara binilmemeli canına yazık canını düşünmüyorsan parana yazık az paralar vermiyorsun aynı paraya daha düşük model veya başka bir marka düzgün araçlarda alınabiliyor her zaman.

Little Cat

80+ Bronze
Ağır araç hasar kayıtlı arabaların satılması çok sıkıntılı, ALINMAZ.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Tramer pek inandırıcı gelmedi açıkcası
Tamam 5 yıl önce olabilir fakat ben hiç vag grubundan parçası ucuz diyebileceğim bir araba görmedim.
Zaten boyanmayan tek tavan bagaj kalmış. Yandan kazada pek ağır hasar çıkacağını sanmıyorum. İlan açılsa detaylı incelerdim ama açılmıyor. Muhtemelen kaza önden olmuş. Önden olduysa da önceki hasarlardan etrafı zaten boyanmış.
Bizim millet çamurluğun ucunda ezik var 5 bin düş kaput boyalı 10 bin düş kafasında olduğu için kolay kolay satılacağını da sanmam ve ağır hasarı da var.
Sırf fiyakalı diye satmak için bin takla atacağım bir araba almam.

__xXx__

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Murat
Ağır hasarlıysa ne airbag kalmıştır ne kemeri kalmıştır ne şasi düzgündür. Ağır hasarlı araçlar press yapılmalı bu araçlara binilmemeli canına yazık canını düşünmüyorsan parana yazık az paralar vermiyorsun aynı paraya daha düşük model veya başka bir marka düzgün araçlarda alınabiliyor her zaman.
bazı araçlar çok ağır hasar almadan da bir kaç ufak işlemle sırf airbag patladı diye ağır hasarlı olduğu için eğer yetkili serviste tamiri sağlanmış ise airbagler vs sağlam ise ve fiyatı uygun ise alınabilirliği oluyor bazıları zaten arabayı tamir edince allaha emanet salıyor piyasaya bu yüzdendir ki ikinci el piyasası çok riskli

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
bazı araçlar çok ağır hasar almadan da bir kaç ufak işlemle sırf airbag patladı diye ağır hasarlı olduğu için eğer yetkili serviste tamiri sağlanmış ise airbagler vs sağlam ise ve fiyatı uygun ise alınabilirliği oluyor bazıları zaten arabayı tamir edince allaha emanet salıyor piyasaya bu yüzdendir ki ikinci el piyasası çok riskli
Çok ender araçlar var geneli alınmaz o araçları satarken de zorlanırsın.

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
Valla ağır hasar benim pek umrumda olmazdı açıkçası. Takla atmadığı ve airbagler düzgün çalıştığı sürece sorun yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Mustafacan Mermer
Instagram
canmermer06
Ben şahsen fiyatı eğer piyasanın altındaysa gerçekten ederine satılıyorsa ve merdiven altı yerlerde değil düzgün yerlerde belgeli faturalı olarak toplandıysa alırım ama 1.8 TFSI benden uzak dursun o topa girilmez.

Buğrahan Mert

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,282
İsim
Kazım Buğrahan Mert
Ağır hasar kayıtlı hiçbir araba alınmaz.
Ne demek alınmaz kaç kez aldınız da bir şey yok oldu söyleyebilir misiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önden çekişli ve arkadan yemişse ağır hasar kayıtlı alınır bir çok kez bindim bakımsız normal arabadan iyi bakımlı ağır hasar kayıtlı arabalar var arabadan arabaya değişir gidin bir sürü arabayı bir de dediğim gibi önden çeker ve arkadan yemişse alınır bunu dikkate alın

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
Mert
2014 model pasat alabilirsiniz

Top Bottom