Yardım A4 2017 model 1.4 tfsi alınır mı

varsa Passat R line olabilir bu paraya ya da Golf R line hangisi uygunsa.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Audilerin trigerleri biraz atmaya meyilli Allah muhafaza fazlaca masraf çıkarabilir.

Audi alacaksanız 1.6-1.4 değilde biraz daha yüksek motorlarına bakın bu motorlarda trigerler dandik.

Kardeşim mild hybridi sen şarj etmiyosun fren yaptıkça vs kendini ediyor o zaten plug-in hybrid değil o araba
Hocam yanlış anladınız galiba sizin attığınız tesla model y için dedim. Biliyorum mild hibriti vs.
A3 küçücük gözümde preimum olmayan bir araba 2 yıl kullandım öğrencilik hayatımda.

Tesla model Y fiyatı avrupa fiyatına yakın nadir arabalardan.
Diğer arabaların yarısı vergi ondan bahsettim.

varsa Passat R line olabilir bu paraya ya da Golf R line hangisi uygunsa.

Audilerin trigerleri biraz atmaya meyilli Allah muhafaza fazlaca masraf çıkarabilir.

Audi alacaksanız 1.6-1.4 değilde biraz daha yüksek motorlarına bakın bu motorlarda trigerler dandik.
Vw golf 7.5 yeni sattım passatlarda pahalanmış

Şahsi görüşüm 1.750 para vereceksem Cam tavansız veya Sunroofsuz araba almam. Full Paket arabalar daha seri ve hızlı satılıyor. Bu paralarada gidip passat falan almayın AUDİ MERCEDES BMW iyidir

Şahsi görüşüm 1.750 para vereceksem Cam tavansız veya Sunroofsuz araba almam. Full Paket arabalar daha seri ve hızlı satılıyor. Bu paralarada gidip passat falan almayın AUDİ MERCEDES BMW iyidir
Ama bu paraya yok ki full paket

Bütçe dostu olarak mg hs var, hem yıl bakımından yeni hemde teknoloji olarak güncel sayılır.

Preimum segment için düşük bütçe passatı bırak sıfır dolu reno meganelar 2 milyon olmuş, hangi devirde kaldınız?
Bu parayı dolu temiz az km, passat bulamazsın zaten.

Sunroof konusuda kişisel tercih.
Arabanın yol tutuşuna, yakıtına, seriliğine, aerodinamisine dezavantaj en az 70 kg ekliyor araca.
Pahalı performanslı araçlarda hep karbon tavan hafif olması için.
Aman aman bir artısı yok bana kalırsa, arabamda olmasına rağmen çok nadir kullanıyorum.
Tabii ki kişisel tercih.

Preimum segment için düşük bütçe passatı bırak sıfır dolu reno meganelar 2 milyon olmuş, hangi devirde kaldınız?
Bu parayı dolu temiz az km, passat bulamazsın zaten.

Sunroof konusuda kişisel tercih.
Arabanın yol tutuşuna, yakıtına, seriliğine, aerodinamisine dezavantaj en az 70 kg ekliyor araca.
Pahalı performanslı araçlarda hep karbon tavan hafif olması için.
Aman aman bir artısı yok bana kalırsa, arabamda olmasına rağmen çok nadir kullanıyorum.
Tabii ki kişisel tercih.
Havası oluyor ama her zaman bende kullanmıyorum kısın ztn açılmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,612
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri