Arama sonuçları: *

• Users: macelian
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. M

MTV Zam Saçmalığı???

Teslanın çift motorlunun vergisi 23k civarıydı sanırım babamda var bugün baktık 6 aylık 23k 12 ay 46 falan
  2. M

Stajer Ehliyetli biri kiralık araçla çevirmeye girerse nolur

Eğer ki ek sürücü almaz ise arkadaşınız kullanma hakkınız olmadığından dolayı kasko ve sigorta iptal olur. Aracın kiralık olup olmadığını görebiliyorlar.
  3. M

Sis fari yanmiyor muayeneden geçermi ?

Dostum ben mart ayında yaptırdım park lambam sönük yandığı için ağır kusurlu dedi tüm lambaların yanması lazım dedi. Benim arkadaşta geri vites lambasından hafif kusurlu geçti tamamen oraaki görevlinin insiyatifine bağlı bir daha uğraşmak istemiyorsan gidip yaptır
  4. M

Araç kiraladım bu hasar için ileride sorun çıkar mı?

Aracı kiralarken kasko yaptırdım bu hasar nasıl oldu bilmiyorum umarım sıkıntı çıkmaz.
  5. M

Enterprise daha önce araç kiraladınız mı?

Daha önce başka firmadan kiralıyordum ama şuan enterprise uygun ve kampanya var sorun çıkar mı acaba
  6. M

Zorunlu trafik sigortası en ucuz neresi

imm sınırsız yap mutlaka sonra keşke dememek için
  7. M

Ağır hasarlı BMW alınır mı?

Hasarı yandan veya arkadan yemiş araç alacağım önden yemiş araç almayacağım model oalrak 2023 2024 düşünüyorum. 1725301852 Teşekkürler arkadaşlar bilgiler için
  8. M

Araç kiraladım yağ kaçırdı

Beyler ben bir araç kiraladım 10 gün önce dün kiralamamı sonlandırdım. Aracı aldığımdan beri araç yağ kaçırıyordu başlarda az kaçırıyordu sonradan arttı en sonunda dayanamadım aradım firmayı yetkile servise gönderdiler. Sorun karter tıpası gevşemiş değiştirdiler 15dk da işim çözüldü zaten...
  9. M

Uzun yola çıkacağım tavsiye istiyorum

Selamlar aktif 4 yıldır araba kullanıyorum 2 gün sonra istanbuldan antalyaya(800km) yola gideceğim yanımda arkadaş olacak ehliyeti yok. Yol halisilasyonu diye bir şey varmış nelere dikkat etmem lazım
  10. M

1.350.000 bütçe ile araç almayı düşünüyorum

Bende 23 yaşındayım şimdi sen bana yaşlı mı diyosun :cry:
  11. M

1.350.000 bütçe ile araç almayı düşünüyorum

Ford puma alıyosun sende aramıza katılıyorsun tamam mı
  12. M

tiktaktan araba kiralanırmı

Ben aracım tamirdeyken hep getir araç ve tiktak kiralaması yaptım. Hocam şöyle söyleyeyim kurallara uyarsan arabayı aldığın gibi bırakırsan bir sıkıntı olmuyor. Kaza yaparsan da tek taraflı olsa dahi tutanak tuttur polise.
  13. M

Yardım Ford puma araçta kavrama sorunu

Ford puma aracımızda 1ci vitesten 2ci vitese atarken aşırı şekilde sarsıyo arabayı diğer viteslerde de sarsıyo ama daha az oluyor tabi. Aracın garantisi devam ediyor garantiye girer mi? Kullanıcı hatası mı yoksa
  14. M

hatalı parktan ceza yedim

Hocam bildiğim kadarıyla tek bir lastiğin kaldırımla temas ederse işgal etmiş sayılıyorsun sanırım
  15. M

Arabanın garantisi neden önemlidir?

Araba ne gibi durumlarda garantiye girer neden önemlidir ne için garantinin bozulmaması gerekir
  16. M

HGS neden cama yapıştırılır?

Gişelerden geçerken plakadan okumuyor mu kamera cama yapıştırmanın ne gibi bir önemi var
  17. M

Yardım 3000 DEVİRDE ARACIN TAMİR EDİLDİĞİ İDDİASI DOĞRU MU?

Son günlerde gördüğüm bir video var belki bir çok arkadaş görmüştür. Videoda bahsettiği konu şu: Ayda 1 kez aracınızı 3000 devirde 30 dk kullanırsanız dizel araçlarda partikül temizliği benzinli araçlarda katalizör temizliği olduğunu bir nevi aracınızı giderken tamir ettiğimizi iddia ediyor...
  18. M

Yetkili servis pert diyor

Türkiyede 3 tane araba ile 1 tane araba çıkartan adamlar varken bu hasarı her türlü düzeltirler diye düşünüyorum :ROFLMAO:
Top Bottom