Neler Yeni

hatalı parktan ceza yedim

postac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Postac Catsop
Ailecek geç bir vakitte plaja gittik tıklım tıklımdı park yeri aradık bulamadık dükkan önü desem değil kaldırım desem değil baya da bir insan park etmiş ve etmeye devam ediyordu biz de oraya koyduk 690 tl 61/1-n maddesinden ceza yemişiz benzer olay yaşayan var mı süreç nasıl ilerler?

eneskaya6

80+ Silver
erken ödersen %25 indirimli ödersin, ödemekten başka çaren yok. cezaları kabullenin bahane aramayin

Svemort

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Baran YAĞÇI
erken ödersen %25 indirimli ödersin, ödemekten başka çaren yok. cezaları kabullenin bahane aramayin
Ne bahanesi hocam adamın hakkıdır ödememek çünkü yaya yolu olmadığı belli bir yere park etmiş yani ceza sebebi olarak gösterilen madde hatalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

En azından söylediklerinden bunu yorumladım

eneskaya6

80+ Silver
Ne bahanesi hocam adamın hakkıdır ödememek çünkü yaya yolu olmadığı belli bir yere park etmiş yani ceza sebebi olarak gösterilen madde hatalı

En azından söylediklerinden bunu yorumladım
ceza yiyen kimse tüh öyle yapmistim dedigini asla duymadim(ilk cezamda bende dahil) klasik cümleler kalıplastı artik hocam. ama park ettigi yerin google mapsten fotosuny atma şansi varsa bakmak isterim merak ettim

Svemort

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Baran YAĞÇI
ceza yiyen kimse tüh öyle yapmistim dedigini asla duymadim(ilk cezamda bende dahil) klasik cümleler kalıplastı artik hocam. ama park ettigi yerin google mapsten fotosuny atma şansi varsa bakmak isterim merak ettim
Ayn foto görsek daha iyi olur

postac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Postac Catsop
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran Görüntüsü (6).png

P yazan boşlukta bizim araç park halindeydi taradığım alanlar komple araç doluydu resimdeki gibi öğleden sonra 14.30 civarında koyduk aracı 18.40 da ceza kesilmiş.

eneskaya6

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle

P yazan boşlukta bizim araç park halindeydi taradığım alanlar komple araç doluydu resimdeki gibi öğleden sonra 14.30 civarında koyduk aracı 18.40 da ceza kesilmiş.
buyuk ihtimalle arabayi kaldirima taşırdın karsisinda zaten agac var kaldirim dar yayanın gececek yolu daraliyor. trafik yazdiysa fotoğraf cekmistir iptal edemezsin. fahri mufettis yazdiysa bi ihtimal iptal olabilir ama 517tl icin ödemeye degmez

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Alihan YILMAZ
Bankaya gidiyorsun ve ceza yatırıyorsun. Mobil banka işlemleri ile de ödeyebilirsin. Süreç o şekilde işliyor. Yola park etmişsin ve trafiği engellemişsin. Yol kenarındaki tabelaları dikkate almalı.

macelian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
İsmail
Hocam bildiğim kadarıyla tek bir lastiğin kaldırımla temas ederse işgal etmiş sayılıyorsun sanırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,115
İsim
Burak Karadağ
Yalnız değilsin kardeşim, 2 gün önce trafik polisleri babama da 690 ₺ hatalı park cezası kestiler, sadece arka lastik yarım metre kadar bir mesafeyle otobüs durağının sarı çizgisine değdiği için kestiler cezayı. Devlet şuan para koparacak yer arıyor ve her şeyi arttırdı, evet resmi olarak babam hatalı ama hayatı boyunca hiç yemediği cezaları 1 yılda 7. Kez yemiş oldu. Bu hiç şaşırtmıyor artık

postac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Postac Catsop
teşekkür ediyorum herkese

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0