Arama sonuçları: *

• Users: serdar45
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. S

Aliexpress temudan araç kamerası alan var mı ?

Arkadaşlar temudan ya da aliexpressten alan var mı ?
  2. S

Garaja fare girmis arabaya zarar verir mi?

bişey olmaz bence ama girip kablo kemirmezse, uyuyun hocam bir şey olmaz
  3. S

Öneri 700-800k alınacak en mantıklı araç?

Kozmetik olarak güzel de alt taraf 95 beygir araba :D Şahsen 1.6 egea ya da megane bakardım
  4. S

1.3 değil 1.6 alırdım, 1.3 düzgün bulunursa sorun çıkaracak bir motor değil km vs bakımı önemli, piyasayı da çok iyi bilmiyorum önerim 800k yazan ilana 700k nakit param var deyip girmeniz, fiyatlar yüksek arabanın temizliğine göre bütçe artırsınız, 5 yıl civarı binerim derseniz de kesinlikle...
  5. S

megane, egea toyota gibi diğer araçların piyasasından haberim yok 2018-2020 megane 1.5 dci EDC 2018-2020 1.6 mjet2 DCT kullandım, megane tercihim olurdu fakat egea da güzeldi arada fark vardı tabii ki ama megane egeadan az yakıyordu egea alacak olsam komple yalıtım yaptırır uzun yıllar binerdim...
  6. S

800-850 Bin TL Araç Önerisi

hayırlı olsun, çekişi ve yağ eksiltmesi nasıl
  7. S

800-850 Bin TL Araç Önerisi

hocam aldınız mı
  8. S

Yardım 800 Bin Araç Tavsiyesi

tasarım olarak iç dış düzeltti, dizelinde sıkıntı var mı bilmiyorum ama, 1.2 puretech güvenilecek bir motor değil, erken değiştirirm falan diyorlar ama yağ kanalında atık madde gezecek bildiğin, kısaca almayın.
  9. S

3008 i 1.2 puretech le almayın, trigerden dolayı geçmiş partileri çağırdı diye biliyorum yanlış bilmiyorsam
  10. S

Normal kullanıcıyım diyorsanız megane 1.5 dci gidişi eh, az yakar bütçe artırıp düşük km otomatik vites alınmalı, aynı fiyatlarda bende bakıyorum egea var fakat egea megane arasında fark var, 2018 model dizel otomatik megane ve egea kullandım geçmişte Yok ben gitsin isterim derseniz 1.3 tce megane
  11. S

Araba kendi kendine devir alıyor

Gaz kelebeği olabilir Gaz kelebeği olabilir
  12. S

Yardım VW POLO MU FİAT EGEA MI?

Hocam 1.6 dizel otomatik egea kullandım 30bin km, gürültülü, motor ve yol sesi alıyor. 1- uzun süre kullanırım derseniz kesinlikle ama kesinlikle komple yalıtım şart, iyi bir yere 20k ya yalıtım yaptırın. 2- otomatik şanzıman iyi kontrol edilsin, oynar volant tarzı şeyler var pahalıdır iyi bir...
  13. S

Arabamın fren diski ne durumda sizce ? (Fotoğraflı)

Fotoğraftan anlaşılmaz lastik sökülünce elinizle ne kadar çukurlaşmış bakarsınız
  14. S

350000 tl ye kadar araba önerısı

Uzun süre biner misiniz mesela 5-10 yıl, o zaman hızlı satılan modeli almanıza gerek yok, düz kullanıcı iseniz 1.6 dizel egea derdim, Komple ses yalıtımı yaptırın egeaya ömürlük binin, ya da toyota corolla derdim sorunsuz temiz bulursanız başınızı ağrıtmaz. düz kullanıcı değilseniz honda civic...
  15. S

Fiat Egea da yağ yakma sorunu var mı?

Bu yağ yakma muhabbetinde yağ çubuğu kısa vs okumuştum bazı yerlerde doğru mu bilmiyorum ama
  16. S

Otomobilde Yapılacak Değişiklikler - Opel Astra J Sedan

2cr serhat inciye sorulabilir bence bu konular, yardımcı olabilir diye düşünüyorum
  17. S

Engelli ÖTV indirimi ile dizel araba almayı düşünüyorum tavsiye ?

Binmek için mi satmak için mi ?
Top Bottom