Neler Yeni

350000 tl ye kadar araba önerısı

ibo622

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
ibrahim ugur
araba hakkında çok bılgım yok

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İlk aracınız mı?
Benzinli , dizel , otomatik ,manuel?
Sedan , hatchback veya station? Araçtan beklediğiniz şey ne? Ayağınızı yerden kesmesi mi yoksa uygun olması mu?

ibo622

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
ibrahim ugur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk aracınız mı?
Benzinli , dizel , otomatik ,manuel?
Sedan , hatchback veya station? Araçtan beklediğiniz şey ne? Ayağınızı yerden kesmesi mi yoksa uygun olması mu?
ılk aracımız manuel bekledığımız şey
yerden kessın o fıyata km sı az bulunsun ztn 6 7 aya satılacak

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,181
İsim
Murat Orhan

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,901
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
Kısa süreli ve zararsız satış için piyasa arabaları almak daha doğru olur, bu bütçelerde Renault Clio (hatchback) gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,181
İsim
Murat Orhan
Kısa süreli ve zararsız satış için piyasa arabaları almak daha doğru olur, bu bütçelerde Renault Clio (hatchback) gibi.
Renault clionun şu araba karşısında tek + yönü daha hızlı satılması olur. Onun dışında hiç + yönü yok hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yine fanboyluk yapmak gibi olacak ama özellikle 1.0 clio şu arabanın yanında çöp kamyonu gibi kalıyor.

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
Değişensiz bir araba almaya özen gösterin boya olabilir tramer kaydı az olmalı bu şekilde iyi bir araç almış olursunuz vaktim yok araç bakamıcam şuanda .

Receb İvedik

80+ Bronze
hızlı satılsın diyorsan bu fiyata şuan linea clio vs var çok konforlu vs değiller artıları parçalarının kolay bulunması ( arıza kaza vs durumlarında ) ustalarının bol olması

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,901
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
Renault clionun şu araba karşısında tek + yönü daha hızlı satılması olur. Onun dışında hiç + yönü yok hocam.
Farkındayım, alacak kişinin beklentisi zaten "ayağın yerden kesilmesi" ve "rahat satılması".
"Alayım modifiye edeyim, zevkime göre olsun, kaliteli olsun..." değil.

serdar45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Mahmut Serdar Çeliktürk
Uzun süre biner misiniz mesela 5-10 yıl, o zaman hızlı satılan modeli almanıza gerek yok, düz kullanıcı iseniz 1.6 dizel egea derdim, Komple ses yalıtımı yaptırın egeaya ömürlük binin, ya da toyota corolla derdim sorunsuz temiz bulursanız başınızı ağrıtmaz. düz kullanıcı değilseniz honda civic opeller vs olur bence, ayrıntılı yazın ona göre bakalım

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,181
İsim
Murat Orhan
Farkındayım, alacak kişinin beklentisi zaten "ayağın yerden kesilmesi" ve "rahat satılması".
"Alayım modifiye edeyim, zevkime göre olsun, kaliteli olsun..." değil.
Mazda 3 modifiyeye açık bir araç değil zaten. Belki beğenir uzun kullanım için düşünür diye attım.

Receb İvedik

80+ Bronze
Uzun süre biner misiniz mesela 5-10 yıl, o zaman hızlı satılan modeli almanıza gerek yok, düz kullanıcı iseniz 1.6 dizel egea derdim, Komple ses yalıtımı yaptırın egeaya ömürlük binin, ya da toyota corolla derdim sorunsuz temiz bulursanız başınızı ağrıtmaz. düz kullanıcı değilseniz honda civic opeller vs olur bence, ayrıntılı yazın ona göre bakalım
hocam 1.6 egea temizi çok zor 350k ya

Top Bottom