ılk aracımız manuel bekledığımız şeyİlk aracınız mı?
Benzinli , dizel , otomatik ,manuel?
Sedan , hatchback veya station? Araçtan beklediğiniz şey ne? Ayağınızı yerden kesmesi mi yoksa uygun olması mu?
Kısa süreli ve zararsız satış için piyasa arabaları almak daha doğru olur, bu bütçelerde Renault Clio (hatchback) gibi.
Ben babayı atıyorum buraya incelemek size düşer hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
satacaksanız 1 2 ay önceden koyun ama ilana.
Renault clionun şu araba karşısında tek + yönü daha hızlı satılması olur. Onun dışında hiç + yönü yok hocam.Kısa süreli ve zararsız satış için piyasa arabaları almak daha doğru olur, bu bütçelerde Renault Clio (hatchback) gibi.
Farkındayım, alacak kişinin beklentisi zaten "ayağın yerden kesilmesi" ve "rahat satılması".Renault clionun şu araba karşısında tek + yönü daha hızlı satılması olur. Onun dışında hiç + yönü yok hocam.
Mazda 3 modifiyeye açık bir araç değil zaten. Belki beğenir uzun kullanım için düşünür diye attım.Farkındayım, alacak kişinin beklentisi zaten "ayağın yerden kesilmesi" ve "rahat satılması".
"Alayım modifiye edeyim, zevkime göre olsun, kaliteli olsun..." değil.
hocam 1.6 egea temizi çok zor 350k yaUzun süre biner misiniz mesela 5-10 yıl, o zaman hızlı satılan modeli almanıza gerek yok, düz kullanıcı iseniz 1.6 dizel egea derdim, Komple ses yalıtımı yaptırın egeaya ömürlük binin, ya da toyota corolla derdim sorunsuz temiz bulursanız başınızı ağrıtmaz. düz kullanıcı değilseniz honda civic opeller vs olur bence, ayrıntılı yazın ona göre bakalım
Zor değil. İmkansız.hocam 1.6 egea temizi çok zor 350k ya