Neler Yeni

350000 tl ye kadar araba önerısı

PNSHER

80+ Bronze
ılk aracımız manuel bekledığımız şey
yerden kessın o fıyata km sı az bulunsun ztn 6 7 aya satılacak
Alacağınız aracın tavan ve direklerinde boya olmamasına dikkat edin yoksa zor satarsınız. 6-7 ay kullanacaksanız da piyasada hızlı satılabilir araçlara bakın.

suat_tvk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
kerem-aksoy
Uzun süre biner misiniz mesela 5-10 yıl, o zaman hızlı satılan modeli almanıza gerek yok, düz kullanıcı iseniz 1.6 dizel egea derdim, Komple ses yalıtımı yaptırın egeaya ömürlük binin, ya da toyota corolla derdim sorunsuz temiz bulursanız başınızı ağrıtmaz. düz kullanıcı değilseniz honda civic opeller vs olur bence, ayrıntılı yazın ona göre bakalım
1.6 egea alınmaz genelde araç kiralamaya kullanıldığı için herkes nasılsa benim değil diyerek vurdumduymaz kullanıyor o arabalar çok yıpranmış oluyor.Ama corolla efsane araba 2004 model bulunabilirse temiz alınır

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
1.3 linealar var yani haklıssınız
Taksi çıkması olmayan 1.3 linea varsa alınır
Yoksa taksi çıkmasıyla uğraşılmaz. Bulunursa 150 200 bin km aralığında linea bu gün ilanda olur ertesi gün satılır
Hızlı satılması önemliyse bu paraya sadece bunu önerebilirim. Harici mantıklı arabalar var fakat piyasa fiat ve renault grubu üzerine dönüyor.
Lineanın parçası ucuzdur . Sadece satabilmek ve bir süre ayağını yerden kesmek için bir linea al geç

Top Bottom