Neler Yeni

Fiat Egea da yağ yakma sorunu var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Mert Menteş
aracınızdan memnun musunuz peki yağ yakma vb durumlar var mı ?
Çok memnunum şu anki Türkiyede hem yakıt olarak hem de parça fiyatları olarak en uygunu. Donanımsal olarak aynı fiyat bandındaki arabalara baktığın zaman clio taliant vsvs adamlar daha camları manuel kaldırıyorlar egeada ise radyo için büyük ekran bi tabletinden tutun arka bagajı ayak sensörüyle açmaya kadar her şey var tek memnun olmadığım konu 6 vites olduğu için vites araları çok kısa hoz tutkunuysanız biraz üzebilir hız konusunda ama gene muadillerine baktıpınız zaman 0.9 1.0 65bg motorlar yapıyorlar fiat 1.4 95bg ile bu konudada ileride

Berat_Akpunar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Berat
Çok memnunum şu anki Türkiyede hem yakıt olarak hem de parça fiyatları olarak en uygunu. Donanımsal olarak aynı fiyat bandındaki arabalara baktığın zaman clio taliant vsvs adamlar daha camları manuel kaldırıyorlar egeada ise radyo için büyük ekran bi tabletinden tutun arka bagajı ayak sensörüyle açmaya kadar her şey var tek memnun olmadığım konu 6 vites olduğu için vites araları çok kısa hoz tutkunuysanız biraz üzebilir hız konusunda ama gene muadillerine baktıpınız zaman 0.9 1.0 65bg motorlar yapıyorlar fiat 1.4 95bg ile bu konudada ileride
Anladım çok teşekkür ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Mert Menteş

Ekler

• Screenshot_20230110_214106.jpg
    Screenshot_20230110_214106.jpg
    789.8 KB · Hit: 66

Berat_Akpunar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Berat
Ne demek gene aklına takılan bir durum olursa seve seve yardımcı olurum
Size bir şey daha sormak istiyorum siz yağ bakımlarınızı servisde mi yaptırıyorsunuz yoksa dışardan mı ? Çünkü bir arkadaş servisde yağ bakımı yaptırırsan araba yağ yakma sorunu oluyor demişti. O yüzden sormak istedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Mert Menteş
Size bir şey daha sormak istiyorum siz yağ bakımlarınızı servisde mi yaptırıyorsunuz yoksa dışardan mı ? Çünkü bir arkadaş servisde yağ bakımı yaptırırsan araba yağ yakma sorunu oluyor demişti. O yüzden sormak istedim.
Daha bakım aşamasına gelmedim 1500km 6.aydayım ama araştırıyorum serviste yaptırmayı düşünmüyorum yağ yakma meselesi yok diye biliyorum benim serviste yaptırmamamın nedeni kaliteli yağ kullanmıyorlar OPAR marka bir yağ kullanıyorlar bir de çok fahiş ücret istiyorlar

serdar45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Mahmut Serdar Çeliktürk
Bu yağ yakma muhabbetinde yağ çubuğu kısa vs okumuştum bazı yerlerde doğru mu bilmiyorum ama

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Top Bottom