Arama sonuçları: *

1. snowfoxstache

Passat mı Skoda Octivia mı Peugeot 508 mi ?

bende araba olarak biraz marka takıntısı da var ama kağıt üstünde de daha iyi zaten 508. bagajdan vs endişelenmeyin bence.
  2. snowfoxstache

hem teknolojisi daha geride hem de çok çirkin hocam ya :D
  3. snowfoxstache

bizde geçici olarak vardı bagaj konusunda biz iki kişiyiz o yüzden çok yorum yapamam. ama coupe değil ve sürüş teknolojileri vs çok üstün. çok da spor gözüküyor dışarıdan da içeriden de. bizde 2008 var satıp bunu almayı düşünüyoruz bayiye.
  4. snowfoxstache

508 inanılmaz bir araba bunların çok üstünde. altıdna olduğu sınıf sadece bmw-audi-benz klasmanı
  5. snowfoxstache

BMW x1 1.6 dizelmi yoksa Pejo 2008 1.5 dizelmi ?

iki arabaya da sahip oldu ailem şuan annemin 2008'i var. kıyas yapınca teknoloji,sürüş rahatlığı olarak 2008'i tercih ediyor ikisi de.
  6. snowfoxstache

Fiat Egea nın Fiyatı Uçuyor [Full+Full Egea 307.900₺]

hocam eşeğe altın semer vursalar yine eşektir :D joy plus paket navigasyon,televizyon hariç tüm özellikleri barındırıyordu zaten ayrıca şürüş diye bir durum var biz araba kullanmadığımız için çok bilemiyoruz muhtemelen ama şoförler daha iyi yorumluıyor
  7. snowfoxstache

Fiat Egea nın Fiyatı Uçuyor [Full+Full Egea 307.900₺]

tek espirisi yakıttı onun için de bu kadar para verilmez 280 bin liraya 2-3 yaşında bmw 1 serisi joy plus alınıyor :D
  8. snowfoxstache

Yardım Chevrolet haç logosu ?

almasın hocam diyecek pek bir şey yok bence
  9. snowfoxstache

Yardım Chevrolet haç logosu ?

hocam hadi haç olsa bile yani ki olmadığı çok bariz ne olucak? kendi dinden mi çıkıcak yani :D
  10. snowfoxstache

Fiat Egea 62.000₺ Zamlandı !!

yakıt hariç hiçbir esprisi yoktu zaten artık alınmaz.
  11. snowfoxstache

Peugot 508 ile Seat Ateca arasında kaldım kullanıcı yorumuna çok ihtiyacım var.

kesinlike 508 derim. Peugeot son çıkardığı kasa serisi ile hem SUV hem de normal arabalarda aşırı iyi bir iş ve teknoloji çıkarmış. yakınımızda 508 bizde de 3008 var gayet güzel arabalar.
  12. snowfoxstache

Genç Arabası Önerisi

hocam biraz da yakıt problemi var Audi'de :D zaten ben de ailemin deneyimlerini aktardım size.
  13. snowfoxstache

Genç Arabası Önerisi

inşallah hocam şu anda yakın çevremde audi yok :D ehliyet almama da daha 1 yıl var :D
  14. snowfoxstache

Genç Arabası Önerisi

hocam benim ve ailemin görüşleri böyle sürüş açısından BMW'nin daha konforlu olduğunu düşünüyorlar. ben A3'ü sürüş olarak deneyimlemedim ama mesela 118 ile Golf arasında teknoloji olarak dağlar kadar fark var bence.
  15. snowfoxstache

Genç Arabası Önerisi

bmw varken audi gibi bir arabaya para verilmez bence (A3 ve 1.18/X3/320 vardı bize onlara göre karşılatırma yaıyorum)
  16. snowfoxstache

Passat alınır mı ? 2000 Model

1.6 Bora bakmanız daha mantıklı olur.
  17. snowfoxstache

Hatchback Araba Önerisi

annemin 1.2 cliosu var 2018 model 125k ya bu ay satıp peugeot 2008 aldı.
  18. snowfoxstache

Hyundai i20 1.2 motor nasıldır?

arabadan arabaya değişir 1.3 astra her yokuşu çıkıyor mesela
  19. snowfoxstache

FİAT EGEA 1.4 BENZİNLİ MOTORU 1.6 BENZİN MOTOR İLE DEĞİŞTİRMEK

ekran kartı upgrade mi olum bu olmaz tabii ki
Top Bottom