Neler Yeni

Passat mı Skoda Octivia mı Peugeot 508 mi ?

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
anladım 380e business çok iyi ama eğer olmazssa octiva almayı düşünüyorum ben iyi midir
Octavia hakkında bilgim yok ama ne kadar passatın abartıldığını düşünsem de 380'e iyi olduğunu düşünüyorum

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,724
İsim
Taha yücel

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
853
İsim
okr
Hocam 1.4 dizel polo, fabia vs. bindiniz mi bilmiyorum ama onların yanında benzinli gibi çalışıyor emin olun.
opel şuan psa grubunda eski 1.6 dizel motoru iyiydi yada 1.6 turbo benzin

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
bende 508i çok beğendim ama aile için uygun mu bagajı felan aralarında en düşüğü bide coupe gibi ya belkide coupedir bilmioyum
octivanın bagajı passattanda geniş
bizde geçici olarak vardı bagaj konusunda biz iki kişiyiz o yüzden çok yorum yapamam. ama coupe değil ve sürüş teknolojileri vs çok üstün. çok da spor gözüküyor dışarıdan da içeriden de. bizde 2008 var satıp bunu almayı düşünüyoruz bayiye.

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,724
İsim
Taha yücel
Yakında büyük şehirlerde emisyon kuralı getireceklermiş. Ozmaan ne olacak merak ediyorum.
Ya çok kararsız kaldım 508 mi octivia mı
bizde geçici olarak vardı bagaj konusunda biz iki kişiyiz o yüzden çok yorum yapamam. ama coupe değil ve sürüş teknolojileri vs çok üstün. çok da spor gözüküyor dışarıdan da içeriden de. bizde 2008 var satıp bunu almayı düşünüyoruz bayiye.

Spermman

80+ Bronze
508 sıfır full paket ile 1000km yol yaptım. e46 bmw konforu var araçta yol tutuşu felan idare eder. Konsol abartılı Rampage mekanik klavye mouse kulaklık gibi janjanlı ancak kalite çok kötü elinle tutunca herhan elinde kalacak hissi veriyor. 508in çıkma parçası henüz çok yaygın olmadığı için sıfır parça fiyatları el yakıyor. hemen hemen audi bmw fiyatlarına yakın. Sıfır KM 2008 GT line aldık yazın ayvalıkta 40 derece güneşte 3 saat bekledikten sonra araca bindik havalandırma bölümleri sıcaktan genleşmiş tümsekten hızlı geçince gacır gucur ses çıkarıyor. Oyüzden parça kalitesi sıkıntılı
hocam burda bahsedilen olay sizin için sorun değilse 508 ama sorun dersen octavia tercih et
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama bu tarz şeylere dikkat edebilirseniz kesinlikle 508

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Superb
Mondeo
Talisman
508
Accord

Hepsi rakibi
işte bu karşılaştırmada scoda bana göre en saçması. Hem marka olarak daha düşük hem segment olarak. İşlemcisi ve ekran kartı düşük sistemi full ssd / ram tarzı şeylerle donatmak gibi oluyor full+full araba almak. Full+full passat fiyatına Mercedes E serisi var mesela 20 kat daha mantıklı. Aşırı full araba almak saçma geliyor bana

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Samed Karaca
videolara bakarsanız zaten 508 bariz daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,029
Üyeler