Alper Arıkan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Burdan bi çıkıp "BMW" desem bana kızar mısınız
Modeline göre değişir çakal kasa bmw arkada son ses düğün müziği yanlaya yanlayaBurdan bi çıkıp "BMW" desem bana kızar mısınız
2006 senesinden beri Megane 2 1.5 dci kullanıyoruz sıfır olarak aldık. Hem de 80 HP olan modeli.Qashqai 1.5 dci 2014
Renault yapılı motor, 1.3dıgt gibi. Mercedes de kullanmaya başladı 1.3'ü, 1.5'ini önermiyorum. Son dönemde megane ile yine 115ps olarak çıkış yaptı, sorunu yok fakat sıkıntı olursa ucuza kapatamıyorsunuz. Tork konusunda dizel olduğundan sıkıntı çekmiyorsunuz fakat yüksek hızlarda rampa yukarı memnun etmiyor. Zaten 1.5 motordan ne beklendiği önemli, aile aracı olarak aldık memnun değilim.
Megane 2 tek sevebildiğim reno modeli. Parçası her yerde bulunur, bakımları cep yakmaz. 120-130 sabit hızla gideyim yakmasın isteniliyorsa tercih edinebilir, yoksa ben tavsiye etmem. Qashqai'nin yürümesi için en az 1.6 130'Luk lazım aşağısı çekmiyor.2006 senesinden beri Megane 2 1.5 dci kullanıyoruz sıfır olarak aldık. Hem de 80 HP olan modeli.
Araçla çıkıp inmediğimiz yokuş kalmadı gayet memnunuz Allah'a şükür motor bakımından hiç bir sıkıntısını da görmedik. Bakarsan bağ bakmazsan dağ olur misali.
Tabi dediğin gibi senin aracın yokuş performansından ne beklediğine de bağlı bir durum.
Teneke passat yerine giderim bmw 525d xdrive alırımSizce Hangisi ??
Mercedes Cla 200 amg ün sıfır fiyatı (Kendi alıcağım gibi düşünüp Özelleştirdim zaman Teknoloji Paketi felan olsun) 656.767 TL ye denk geliyor
Mercedes Clanın iç tasarım zaten çok güzel ambiyans ışıklandırması multimedya ekranları Direksiyonun ordaki İbre kısmı felan teknoloji paketi ile çok güzel hale geliyor ve ayarlanıyor
CLA200 en sevdimin kısımlarından biride direksiyonudur çok hoş bir yapısı var
Cla nın iç donanımları teknoloji dedim gibi çok iyi eller ile kontrol olsun sesli komut vb . Araştıra bilirsiniz
Cla nın arka kısmı oturm kısmı dar bir kısma sahip ailecek kullacanız bir arabaysa sizi biraz mutlu etmez
Dış tasarım iç i kadar çok güzel coupe bir araç Önden çekişli diye biliyorum yanlış olmasın ama 1.4 motora sahip diye biliyorum
Clanın iç dış tasarımı benim için çok güzel ve dışarıdaki algı insanı hoş ediyor Mercedes havası yani anlarsınız
birazda Mercedes Kalitesi var Yol tutuşu felan olsun Önden Çekişli bir araç cla200
CLA 200 ün 2.el piyasasında aynı donanımları sahip araçlar Min:550K dan başlıyor ama bu ayda 2 araç eklenmiş cla200 e bir tanesi 500k bir tanesi 527k diye gördüm ama Genel olarak min:550kdan başlıyor 2.eli
NOTCla nın hiç bir özelliştirme yapmadan ki fiyatı 529K 127k Özelleştirm ile eklenen fiyat 650K sıfır hali dedim gibi 2.elde özellştirilmiş hali min:550k ya bulabiliyorsun daha doğrusunu 550k dan başlıyor 500k aşağısında teknoloji paketi bulmak biraz zor
(Eksik ve Hatam varsa Düzelterseniz veya söylerseniz sevinirim)
Notassat Clanın dengisi değil gibi bişey demezssiniz sevinirim amacım o kadar paranız olsa bu araçlardan hangisini alırdınız
2.Aracımız
Volkswagen Passat Elegance modeli 1.5 TSI
özellikle söylüyorum elegance modeli çünkü diğer modellerinde fiyat ve teknolojileri donanımı yani bir değil
yani aşağıdaki fiyat bilgileri (Impression ve Business fiyatı bir değil Impression nun özelleştirilmemiş halinin fiyatı 380K iken Business ın fiyatı 432k Elegance bunlara göre biraz daha lüks oluyor
Passat sıfır fiyatı 537.402 TL ama Özelleştirmeyle 633.173 TL oluyor
Passatın iç tasarımı sade ve şık bir şeye sahip ama buda volkswageni çok güzel yapıyor bence
Passatında bu modelinde Cla200 gibi İbre kısmı ayarlana biliyor harita vb. şeyler ayaryala biliyorsunuz yani multimedya gibi yani led panel gibi bişey eski arabalardaki ibre kısmı gibi değil teknolojik bir yapı
Passatın direksiyonu yine benim sevdiğim yapıda tam düz değil bmw ler gibi
Passatın donanım kısmındaki multimedya ekranı yine çok hoş bir yapıda cla gibi olmasada passat havası var yine cla200 gibi ios ve android ile bağlana biliyorsunuz
Passatın iç tasarımı yani koltuklar olsun ferahlığı olsun çok seviyorum
Arkası geniş bir yapıda Cla200 e göre normal olarakta CLA ya göre daha ferah sedan bir araç olduğu için CLA coupe bir araç çünkü
Passat 4 çeklişli 1.5 tsı ye sahip bir araç
Aile kullanımları için çok iyi bir araç zaten volkswagen aile arabası olarak çok tercih edilen arabalardan biri
Passatın yol tutuşu frenleri olsun gerçekten çok iyi
Yani belki bu bana özeldir ama ben passata binince kendimi çok güvende hissediyorum araçta yolculuk felan yaparken çok rahat ve güvende hissediyorum bu yanda passatı çok seviyorum
Passatın dış tasarımı gene çok hoş arka kısmında passat yazısı beni met ediyor
Yani benim çocuklumdan beri içimde hep bir passat sevgisi vardır ilerde araba alırsam Durumu göre Passat bile alırım
konforlu bir araç
(PASSAT ADAMDIR GERİ BOŞ :d )
Passat elegance nin 2.el fiyatları sıfırdaki paketleriyle min:400 450k ya bula biliyorsunuz
(Benim anlattıklarım öyle çok bir bilgi ile yazılmadı izlediklerim ve aklımda kalanlarla youtubede bir sürü videolar var ordan bakarsanız daha iyi olacaktır)
Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ?
Benim tercihim bir tık Cla önde onun sebebide Mercedes havası ve İç kokpit kısmı yüzünden ama bunu derken bile passat reisi aklımdan çıkaramıyorum passat beni güvende hissettiriyor al beni al diyor sanki bana çok rahat geliyor
Herkes BMW gibi araçlara binemez. Passat'ın fren balataları 700 liraya değişirken, BMW'de 3k veriyorsun.Teneke passat yerine giderim bmw 525d xdrive alırım
En azından ne bindiğimi bilirim şu arabayi savunmayın almanlar bile kullanmıyor şu tenekeyiHerkes BMW gibi araçlara binemez. Passat'ın fren balataları 700 liraya değişirken, BMW'de 3k veriyorsun.
O iş öyle olmuyor. Herkesin bütçesi aynı değil. İnsan alırken aracın bozulduğu zaman ne kadar masraf çıkaracağını bilerek alıyor. Mesela BMW ile Passat'ın şanzımanı aşağı inse hangisi daha çok tutacak ?En azından ne bindiğimi bilirim şu arabayi savunmayın almanlar bile kullanmıyor şu tenekeyi
Farkındamısınız bilmiyorum passatın fıyatlarına bakarmısınızO iş öyle olmuyor. Herkesin bütçesi aynı değil. İnsan alırken aracın bozulduğu zaman ne kadar masraf çıkaracağını bilerek alıyor. Mesela BMW ile Passat'ın şanzımanı aşağı inse hangisi daha çok tutacak ?
Bu arada en sevdiğim araba BMW'dir. Passat'ı savunduğum falan yok. Ama bir keresinde eniştemin aracı bozulmuştu. BMW servisine götürdük. Sadece 1 günde 3 tane 7 serisi BMW'nin motorunu indirip yeniden yaptılar. BMW'ler çok narin arabadır, hele bizim yollara hiç dayanmaz.En azından ne bindiğimi bilirim şu arabayi savunmayın almanlar bile kullanmıyor şu tenekeyi