Sizce hangi elektrikli araç daha mantıklı

san_ozsaho

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
146
Bütçe
2700000
Babam mg hs luxury aracını bayi'lere takaslayıp bayiden sıfdır elektrikli araç almayı düşünüyor bugün kia EV3 ve EV6 için bayideydik. Ev3 gt line long range araca baktık kendince dolu dolu ve yüksek menzilli bir araç, ancak ev6'ya bakmaya başlayınca iç ve dış tasarım olarak oldukça beğendik ama hem nispeten boş paket elegance hede long range değil, zaten şuanda sadece standart range ve elegance paket ülkemizde var onda da eksik olarak soğutmalı koltuk, elektrikli bagaj kapağı, 360 kamera gibi özellikler yokmuş. Babam için ç.ok sorun değil ama ben araç kullanmaya yeni yeni başladım sayılır özellikle kalabalık yerlerde park etmekte hala biraz zorlanıyorum 360 kamera sistemi geçekten çok işime yarıyor park ederken ama ec6'da maalesef yok. Sizce hangisini almak daha mantıklı önerdiğiniz arklı marka model bir elektrikli araç varsa onlarıda değerlendirebiliriz lakin ço kfazla vaktimiz yok önümüzdeki birkaç gün içerisinde sonuçlandıracağız. ev3 gt line 2350, ev6 elegance 2650 gibi bir fiyatla önümüze geldi bayi indirimli fiyatlarmış. Bu fiyat bandından çok uzaklaşmak istemiyoruz. (Uzun aile yolculukları için skoda kodiaq aracımız var )

Yılda 25-30 bin km üzeri yapmıyorsanız yakıt tasarrufu için sıfır elektrikli araba almak aslında mantıklı olmuyor. 2. El değer kaybı, içten yanmalı arabalara göre daha fazla oluyor bunu da hesaba katın derim.

Ölü fiyat vermiyorlar mı aracınıza?

Ölü fiyat vermiyorlar mı aracınıza?
yani ben zaten uyguna almıştım verilen fiyat çokta kötü değil bence 1450 teklif verildi, kendim satsam 1550 civarına satardım herhalde, ama bu şekilde hiç uğraşmadan arabamı değerlendirmiş, hem de yeni araba almış olacam.

yani ben zaten uyguna almıştım verilen fiyat çokta kötü değil bence 1450 teklif verildi, kendim satsam 1550 civarına satardım herhalde, ama bu şekilde hiç uğraşmadan arabamı değerlendirmiş, hem de yeni araba almış olacam.
1500e hızlı satarsın bence. 50bin az değil.

Araç olarakta bütçe bilmiyorum ama t10f torres olabilir.

1500e hızlı satarsın bence. 50bin az değil.

Araç olarakta bütçe bilmiyorum ama t10f torres olabilir.
togg'da sanırım ısı pompası yokmuş ondan dolayı eledim, torres'i bir araştırayım ssangyong için olumsuz birkaç şey duymuştum bir bakayım

togg'da sanırım ısı pompası yokmuş ondan dolayı eledim, torres'i bir araştırayım ssangyong için olumsuz birkaç şey duymuştum bir bakayım
T10F de varmı yok mu bilmiyorum ama menzili yüksek diğerlerine göre pompa olmasa bile kışta aynı menzile gelir örnek atıyorum tesla 510 civarımıydı ne t10f 610 100km fark var zaten kafadan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,772
Üyeler
184,496
Son üye
HildazDT
Geri