san_ozsaho
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 146
- Bütçe
- 2700000
Babam mg hs luxury aracını bayi'lere takaslayıp bayiden sıfdır elektrikli araç almayı düşünüyor bugün kia EV3 ve EV6 için bayideydik. Ev3 gt line long range araca baktık kendince dolu dolu ve yüksek menzilli bir araç, ancak ev6'ya bakmaya başlayınca iç ve dış tasarım olarak oldukça beğendik ama hem nispeten boş paket elegance hede long range değil, zaten şuanda sadece standart range ve elegance paket ülkemizde var onda da eksik olarak soğutmalı koltuk, elektrikli bagaj kapağı, 360 kamera gibi özellikler yokmuş. Babam için ç.ok sorun değil ama ben araç kullanmaya yeni yeni başladım sayılır özellikle kalabalık yerlerde park etmekte hala biraz zorlanıyorum 360 kamera sistemi geçekten çok işime yarıyor park ederken ama ec6'da maalesef yok. Sizce hangisini almak daha mantıklı önerdiğiniz arklı marka model bir elektrikli araç varsa onlarıda değerlendirebiliriz lakin ço kfazla vaktimiz yok önümüzdeki birkaç gün içerisinde sonuçlandıracağız. ev3 gt line 2350, ev6 elegance 2650 gibi bir fiyatla önümüze geldi bayi indirimli fiyatlarmış. Bu fiyat bandından çok uzaklaşmak istemiyoruz. (Uzun aile yolculukları için skoda kodiaq aracımız var )