Passat iyi araç ama bence Mercedes BMW varken bu fiyata alınmaz.mantıklı bir tercih olur ama cla ya göre ferah bir araç isteyen için passat yine tercih edililer bilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
n
passat adamdır (nokta)
passatlar geceleri çok havalı siyah bide makam araçı gibi rahat ferah ama cla ambiyans ışıklandırması geceleri efso oyunculara hitap ediyor rgb gibi fghlfgPassat
haklısın ama ben bmw sevmiyorum verdiğim paraya iç teknolojisi beni memnun etmiyor ve benim bir şeyim var direksiyonu düz araç tercihim değil sevemiyorum aşağısı illa düz olcak bu yüzden mercedes adamdırPassat iyi araç ama bence Mercedes BMW varken bu fiyata alınmaz.
F/P arabapassatlar geceleri çok havalı siyah bide makam araçı gibi rahat ferah ama cla ambiyans ışıklandırması geceleri efso oyunculara hitap ediyor rgb gibi fghlfg
Mesaj otomatik birleştirildi:
haklısın ama ben bmw sevmiyorum verdiğim paraya iç teknolojisi beni memnun etmiyor ve benim bir şeyim var direksiyonu düz araç tercihim değil sevemiyorum aşağısı illa düz olcak bu yüzden mercedes adamdır
Hangi aracını kullandınız acaba?Renault motor alıp kullandık, bir daha almam. Trigeri, v kayışı , yolda bırakmaları yok direkt olarak gerçek saf alman motoruna gözüm kayar. Passat'ta değil ama SuperB tercih ederim.
İlerde Abdullah abi yen ZRTX 5090 MOTORA sahip RGB li F/p toplama araçımF/P araba
PASSAT almak için şartlarPassatlarda kronik dayı ve keko sorunu var önermem
Sonraki video: ZRTX 5090 yarış (mining) kilidi kırıldıİlerde Abdullah abi yen ZRTX 5090 MOTORA sahip RGB li F/p toplama araçım
Qashqai 1.5 dci 2014Hangi aracını kullandınız acaba?