Neler Yeni

Skoda octavia mı Passat mı ?

DeH$et

80+ Silver
Bassatin yıllarıdır değişmeyen o eski iç tasarımından bıhtıh yaaav. Piyasası dışında bi artı yönü yok bence. Bastı mı gidiyo desek bi insignia değil. Yola yapışıyor desen bi 508 değil. Tek piyasası var :/

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,546
İsim
Taha yücel
Bassatin yıllarıdır değişmeyen o eski iç tasarımından bıhtıh yaaav. Piyasası dışında bi artı yönü yok bence. Bastı mı gidiyo desek bi insignia değil. Yola yapışıyor desen bi 508 değil. Tek piyasası var :/
bassat :D

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
sıfır imperssion passat mı baştan söylüyorum bu bir karşılaştırma değil Passat D segmenti araç octavia C segmenti ama sizce 400k bütçeye hangisi alınır sizce @çılgın hamsi
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
donanımlara sahip 415k 1.5 motor 150 hp passat mı
yoksa
Gene 1.5 motor 150 hp premuim modeli olan skoda octavia mı ? 418K

Buda octavia nın özellikleri 2 tane yer var elite ve preuim bakmanız gereken yer Premuim olan
Alıntıyı görüntüle

Görsel olarak örnek vericem:
passat örnek:
ha bu arada passat alırsak içi böyle gelicek içleri aynı ama arabanın resmini sahibinden de buldum
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

buda skoda octavia:
bunun içide alırsak aynı bu şekilde gelicek donanımları olarak hayalet göstergesi felan
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
O kadar para verip boş arabaya bineceğime dolu arabaya binerim. Octavia tercihim olurdu.

Spermman

80+ Bronze
Bu arada skodanın bazı opsiyonları sitesinde yazmıyor haberiniz olsun yani orda aslında siz dahada dolu yapabilirsiniz arabayı

Spermman

80+ Bronze
he anladım onu biliyorum ben başta yanlış anladım
Bu arada yani ne zaman indirim olur bilmiyorum ama combi scout lar var fiyatı o kadar yüksek olmasa onlar daha mantıklı gibi
Bunuda bayiye sorun isterseniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani combi scoutları pek satamadı bayiler bu yüzden size indirim yaparlar diye düşünüyorum

Top Bottom