Bayiye gidin pazarlık payı var baya o Passatı 350`ye bırakırlarnasıl yani volkswagenin siteasinde 400kya boş paket impression var
hocam geyik testi daha çok şaseyi ve güvenlik sistemlerini test etmiyormuBu arada Geyik Testi ile Virajın bir alakası olduğunu ben şahsen düşünmüyorum
O liste fiyatı.Dayım aldı 380'e Business paket passat.Gidip bayilerle görüşün derim kampanya hala devam ediyor olabilir.nasıl yani volkswagenin siteasinde 400kya boş paket impression var
Hocam ani manevra bana kalırsa hiç bir zaman sen viraja öyle girmezsin geyik testi kötü olup da yol tutuşu iyi olan bir sürü araba varhocam geyik testi daha çok şaseyi ve güvenlik sistemlerini test etmiyormu
haklısın o konuda ama eğer olursa almışken insan olsunda istiyor o yüzden dedim galiba octivia yı beğendim benHayalet gösterge falan diyorsunuzda araba alıcakken hayalet göstergeye bakılmamalı çok çok daha önemli şeyler var ha olmuş ha olmamış çok bir şey fark etmez
Evet internette çok fazla kçtü işcilik ile ilgili video gördüm Peugot markasına ait508 sıfır full paket ile 1000km yol yaptım. e46 bmw konforu var araçta yol tutuşu felan idare eder. Konsol abartılı Rampage mekanik klavye mouse kulaklık gibi janjanlı ancak kalite çok kötü elinle tutunca herhan elinde kalacak hissi veriyor. 508in çıkma parçası henüz çok yaygın olmadığı için sıfır parça fiyatları el yakıyor. hemen hemen audi bmw fiyatlarına yakın. Sıfır KM 2008 GT line aldık yazın ayvalıkta 40 derece güneşte 3 saat bekledikten sonra araca bindik havalandırma bölümleri sıcaktan genleşmiş tümsekten hızlı geçince gacır gucur ses çıkarıyor. Oyüzden parça kalitesi sıkıntılı
Fransızlardan adam olmazEvet internette çok fazla kçtü işcilik ile ilgili video gördüm Peugot markasına ait
Örneğin:
Cam tavandan su sızdırma
Görsele yansıyan işçilik hataları
kötü kalite plastik kullanımı
Şanzıman hataları oldukça azaldı eskisi kadar dğeilhaklısın o konuda ama eğer olursa almışken insan olsunda istiyor o yüzden dedim galiba octivia yı beğendim ben
Passat kullanmıştık bir zaman bir kaç arıza çıkarmıştı bize ama genişlik konfor olarak çok güzel