hocam illede sıfır olsun derseniz boşverin 508 ama sorun olmazderseniz 508 mantıklıreis peugoet sitesindenmin 452k indirim felan olmazssa bayide olur mu bilmiyorum
bizim bütçe 400 yine 2020 model 508 ler var
tamamdır hocamşimdi bir sürü video kaydettim izlicem
yıllardır 508 kullanıcısı arkadaşım var. kronik motorda sıkıntıları var 508'in. 4 farklı 508 geçti elinden 2'sinin motorda sıkıntıları vardı, aldıkları bayiilerle konuşup hafta sonları arabayı bırakıyordu hep. ben olsam 508'i en ufak düşünmezdim, passat alırdım.400k ya araba alız sizce
passat boş paket ama
skoda octaviada hayalet gösterge felan çoğu şey var
peugeot 508 de de aynı hayalet gösterge çoğu şey var
skoda 1.5 motor 150 hp
passat da 1.5 felan onu tam hatırlamıyorum motorunu 150 hp
508 1.6 veya 1.5 180 hp
sizce genel olarak hangisi daha iyi
sanki passat mantıksız geldi bana
octavia mı almalıyız yoksa 508 mi 508 in motoru daha iyi gibi geldi ve sportif alışılmışın dışında bir içi var uzay mekiği gibi peki arka koltuk aile için uygun mu 4 kişilk aile için mesela
octavia güzel araç bence passattan daha iyi gibi geldi
zaten donanımları 508 ile octivanın daha iyi geyik testlerinde 508 daha iyi gibiydi sanki passattan
peki octavia nasılyıllardır 508 kullanıcısı arkadaşım var. kronik motorda sıkıntıları var 508'in. 4 farklı 508 geçti elinden 2'sinin motorda sıkıntıları vardı, aldıkları bayiilerle konuşup hafta sonları arabayı bırakıyordu hep. ben olsam 508'i en ufak düşünmezdim, passat alırdım.
yeni kasada bu sorunların hiçbiri yok ve şanzıman sorunsuz ve 8 ileri olması çok iyiyıllardır 508 kullanıcısı arkadaşım var. kronik motorda sıkıntıları var 508'in. 4 farklı 508 geçti elinden 2'sinin motorda sıkıntıları vardı, aldıkları bayiilerle konuşup hafta sonları arabayı bırakıyordu hep. ben olsam 508'i en ufak düşünmezdim, passat alırdım.
octavia hiç incelemedim veya çevremde tecrübesi olan yok. superb alma şansınız varsa superb çok güzel.peki octavia nasıl
yeni kasasını bilmiyorum ama bende çok büyük ön yargı oluşturdu eski kasası. bahsettiğim kasa:sıfır araba bulmak neredeyse imkansız hiçbir markada araba yok biz de bulamıyoruz sıfır bulursanız kaçırmayın derim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
yeni kasada bu sorunların hiçbiri yok ve şanzıman sorunsuz ve 8 ileri olması çok iyi
Kaç model 508 aldi arkadaşınız?yıllardır 508 kullanıcısı arkadaşım var. kronik motorda sıkıntıları var 508'in. 4 farklı 508 geçti elinden 2'sinin motorda sıkıntıları vardı, aldıkları bayiilerle konuşup hafta sonları arabayı bırakıyordu hep. ben olsam 508'i en ufak düşünmezdim, passat alırdım.
eski kasa sıkıntılıydı evet ama yeni kasa sorunsuz eski kasanın şanzımanıda kötüydüyeni kasasını bilmiyorum ama bende çok büyük ön yargı oluşturdu eski kasası. bahsettiğim kasa:
Bahsettiğiniz kasa ile yeni kasa 508 in tek ortak yanı model isimleri olması dışında sorun yok.octavia hiç incelemedim veya çevremde tecrübesi olan yok. superb alma şansınız varsa superb çok güzel.
yeni kasasını bilmiyorum ama bende çok büyük ön yargı oluşturdu eski kasası. bahsettiğim kasa:
Octavia sıfır alabiliyoruzsıfır araba bulmak neredeyse imkansız hiçbir markada araba yok biz de bulamıyoruz sıfır bulursanız kaçırmayın derim.
yeni kasada bu sorunların hiçbiri yok ve şanzıman sorunsuz ve 8 ileri olması çok iyi
Babam@TahaJel Aracı daha çok kim kullanacak