Arama sonuçları: *

1. thepublicman

Byd Fiyat Listesi Açıklandı 💵💶💷💴

dolphinin 1.3m olmasının mantıklı bir açıklaması yok avrupa da 800 900k bunların teşviği var ötv kdv si düşük resmen distribütör para kazanıyor atto 3 ün üstüne bir miktar eklenerek seal yerine tesla alınır dolphine bu paralar verilmez alternatifi çok
  2. thepublicman

750 bin tl sedan araç

7 temmuza kadar ikisininde bayisine git sıfır km araba alırsın yeni zorunluluk devreye girdiğinde boş paketleri satamayacaklar faizsiz kredi imkanı da var ikisinde de diye biliyorum
  3. thepublicman

Öneri TESLA MODEL Y TÜRKİYEYE 1.791.451 TLDEN SATIŞA ÇIKTI

Artış oranı önemli neyi referans aldığı önemli Kur artışını esas alıyorsa veya tüik-enag verisini sorun yok ama kafasına göre artış oranı belirliyorsa artış oranını mantıklı değil Ön sipariş değil de şuan teslim bu fiyattan olsa daha iyi olurmuş 1713536704 Tesla da buna güvenip haziranda...
  4. thepublicman

Öneri TESLA MODEL Y TÜRKİYEYE 1.791.451 TLDEN SATIŞA ÇIKTI

Teslanın giriş segment veya avrupa için üretilen düşük modelleri bizde daha pahalı daha ucuz olması lazım Yine de rakiplerine göre iyi ama haziranda teslim edilirken fiyat farkı önemli belirli bir oranın üstünde olmayacaksa iyi
  5. thepublicman

Sokak köpeği yola atladı

geçmiş olsun insanların kafalarına göre köpek sahiplenip sonrasında sokağa salmaları veya başıboş köpekler sokakta kafalarına göre besletildiği için bu problem yaygınlaşıyor sizin yapabileceğiniz bir şey yok frene basmışsınız. Sokakta yaşayan köpeğin hayatı da zulüm onunla yaşamaya zorla...
  6. thepublicman

🔥TOGG Sedan Modeli Yakında Tanıtılıyor! 🔥

ilk tanıtımda sedan çok daha güzel ve ucuzdu. Üretim sayısı çok az halen üretim artmalı.
  7. thepublicman

Ehliyette otomatik diye bisey var mı

ben ilk kez arabayı kursta kullandım hiç deneyemim yoktu, ehliyeti manuel aldım ilk sınavda çok heyaecan yaptım araba stop etti :D ikinci sınavda tekerin biri hafif çizginin gerisinde kaldı parkta diye bıraktılar (Açıkçası istese bırakmazdı uzman güzel kullanmıştım) son sınavdan önce baya...
  8. thepublicman

🔥🔥 ÇİN DEVİ TÜRKİYEDE 390BİN LİRAYA SIFIR ARABA GELİYOR 🔥🔥 İKİNCİ EL DEVRİ BİTİYOR 🔥🔥

1 yıldır bu araba geliyor gelecek geldi deniyor ama bir türlü gelmedi ilk haberlerde 200 diyorlardı 390 olmuş :D Eylülde lansmanı olacakmış bakalım Egeanın 725k olduğu ortamda 390k ya bedava ama araç filo firmaları alır bu arabayı bireysel tüketiciye zor kalır.
  9. thepublicman

Eski model Mercedes / Audi almak mantıklımıdır?

eski araba almak temizse çok karlı temiz değilse çok masraf çıkar + mercedes audi parçaları çok pahallı aldığına pişman olursun ben de impreza hayranıyım 2000 model civarı istiyorum ama o paralara çok pahalı araba
  10. thepublicman

Enişteler üzgün. Doblo, Türkiye'ye veda ediyor! 😟

Farklı bir araba modeli gelecek o üretilecek diye biliyorum, fabrika kapanmayacak anladığım kadarıyla
  11. thepublicman

SIFIR EGEA MI 2014 COROLLA MI

burada araçların paketleri de önemli bence 2014 dolu corolla varken boş egeaya geçmek istemezsin ama ikisi de denkse mantıklı. Arada fiyat farkı vs var mıdır bunlarda önemli. Sıfır araç her zaman mantıklıdır bu arada kredi avantajları vs
  12. thepublicman

700 bin tl Araba yıllık Masrafı

Doğru zamanda doğru yerde olmak lazım. Enflasyonun aşırı yükseldiği ve faizlerin sabit kaldığı bir ortamda faizde durmak saçma ama fiyatlar sabitleştiği zaman faiz mantıksız sayılmaz. Türkiye de en mantıklısı bence kur korumalı mevduat gözüküyor şuan yatırım tavsiyesi değildir. Hem kur hem de...
  13. thepublicman

Ağır hasar kayıtlı araba alınır mı?

Ağır hasar kayıtlı arabalarda yanlış bilmiyorsam normal araçlara göre sigorta ve kasko çok daha yüksek masraf çıkarıyor. Haliyle kazasız almak daha mantıklı Ayrıca ağır kasatlı arabaların değişen parçaları sorun yaratabiliyor şase motor vs zarar gördüyse çok uğraştırıyor
  14. thepublicman

Subaru Impreza alınır mı?

Subaru impreza ve BRZ hayranı olan zamanında impreza 2007 otomatik vitesi (yıl 2017 bu arada arada 6 yıl var) 40.000 TL'ye alamamıştık tertemiz ve kazasızdı rengi de çok güzeldi bütçemizi aşmıştı. Bu fiyatları mantıklı bulmamaktayım. Çoğu araba gibi fiyatlar uçtu ama neredeyse 20 yıllık arabaya...
  15. thepublicman

150.000,00 TL Fiat Linea Alınır Mı?

km doğru ise iyi fiyat herhangi bir sorunu yoksa
  16. thepublicman

Mazota 1.93 TL Zam Sa

yakında lokantalar eve teslim yapmayacak ki bazıları başlamış yarın olsa şaşırmam
  17. thepublicman

Bu Geceki Benzin Zammı İptal Edildi

Haftaya FED faiz artışı yapacak bundan dolayı düzeltme yapıyor. Eğer insider bilgisi geldiyse ondan kaynaklı da satış olmuş olabilir (FED 0,25 artırması bekleniyor 0,50 gelebilir) Bir de 70 dolardır yükseliyor 128-130 dolar çok ciddi dirençti
Top Bottom