Neler Yeni

Eski model Mercedes / Audi almak mantıklımıdır?

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,309
İsim
uwu
adam mercedes audi istiyor sen clio diyorsun
Adam sanayi den arkadasmi istiyor yoksa sıkıntı çıkarmayacak arabamı soru burada
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knk Clio afedersin kıç kadar ve seri üretim mantığıyla üretilen kalitesiz bir araç.
Knka 20 yaşında araba alana kadar sıfır ayarında hatta sıfır araç al

Knk Clio afedersin kıç kadar ve seri üretim mantığıyla üretilen kalitesiz bir araç.
Hocam her zaman aynı mantık ne kadar para o kadar köfte

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Adam sanayi den arkadasmi istiyor yoksa sıkıntı çıkarmayacak arabamı soru burada
legen alacagima daha sik bakim isteyen ama hem guclu hem de ust duzey kalite sunan eski model audi/bmw/mercedes alirim. ayrica 700-750'ye cikiyorsa butce, o butceye e90, w204 ve a4 b8 giriyor ve bu arabalar 2008+ yillarda bulunabiliyor.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,309
İsim
uwu
Sıkıntı çıkartmayacak bir eski lüks araba. Yorumlara bakılırsa KM düşük olması gerek
Hocam size sıkıntı çıkarmayacak Caddy olur 2014 1.6 TDI vardı 5 yıl boyunca sadece yağını değiştirdik sakın 2012 öncesi luxs arabaya bakma masraftan bikarsin

legen alacagima daha sik bakim isteyen ama hem guclu hem de ust duzey kalite sunan eski model audi/bmw/mercedes alirim. ayrica 700-750'ye cikiyorsa butce, o butceye e90, w204 ve a4 b8 giriyor ve bu arabalar 2008+ yillarda bulunabiliyor.
O araba alınır ama 2002/2005 öncesi olanlar parana yazık ya

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Değildir hocam. Markayı gören acımasız ustalar bile maf ediyor en masrafsız denilen araç en masraflısı çıkıyor alcaksan güzel araç ama sorunu derdi bitmiyor.

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
O araba alınır ama 2002/2005 öncesi olanlar parana yazık ya
bu biraz arabaya bagli. alacagin araba eger bakimlari aksatilmadan yapilan bir arac ise basin agrimaz pek. ama bakimlarini aksatan kotu bir kullanici ise dedigin gibi sanayiden cikamaz. ama bu olay 10 yillik bi arabada da mumkun olan bir sey.

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Çağatay
Dostlar araba fiyatları almış başını gidiyor eski lüks araçlardan satın almak mantıklı olur mu sizce? Kıçı dökük eski Renault, Hyundai, Toyota, Opel araçlar vs almak göze güzel gelmiyor.
Ama eski Audi A4 Sedan (2004 - Sedan kasa) fiyatı ortalama 500K civarında. Bu parayı eski bir Corolla, Egea ve Clio tarzı araçlara vermek istemem açıkçası.
Siz ne dersiniz? (BMW sevmem :))
İstediklerim bu tarz araçlar;
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-tasli-gruptan-emsalsiz-a4-1114408429/detay
Eski model ama taş gibi mercedeslere hayranım. Düşük km temiz bulsam alıcam ama öyle araçları satmıyor sahipleri. Çok nadir çıkıyor ilana düşmeden eş dost arkadaşı alıyor zaten. Etrafa haber verdim bende bekliyorum 97-2010 arası temiz düzgün mercedes bakıyorum :)

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,309
İsim
uwu
Sıkıntı çıkartmayacak bir eski lüks araba. Yorumlara bakılırsa KM düşük olması gerek
Hocam size şu soruyu sormak istiyorum

1- yakıt olarak nasıl yani Caddy 6.5/7lt yakar 100km de dizel bide o

2-tercih hecbek/sedan steyjin/panelvan(Caddy Doblo tarzı)

3- parçası uygun yani neredeyse her ustanın yapabildigi araba olmalı

Bide eski arabanın otomatiği ve kliması fln dokunmatik alınmaz çok masraflı alacaksan manuel ve kliması fln çevirmeli olsun

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,154
İsim
Kadir
eski araba almak temizse çok karlı temiz değilse çok masraf çıkar + mercedes audi parçaları çok pahallı aldığına pişman olursun ben de impreza hayranıyım 2000 model civarı istiyorum ama o paralara çok pahalı araba

yusuftheayay

80+ Bronze
Dostlar araba fiyatları almış başını gidiyor eski lüks araçlardan satın almak mantıklı olur mu sizce? Kıçı dökük eski Renault, Hyundai, Toyota, Opel araçlar vs almak göze güzel gelmiyor.
Ama eski Audi A4 Sedan (2004 - Sedan kasa) fiyatı ortalama 500K civarında. Bu parayı eski bir Corolla, Egea ve Clio tarzı araçlara vermek istemem açıkçası.
Siz ne dersiniz? (BMW sevmem :))
İstediklerim bu tarz araçlar;
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-tasli-gruptan-emsalsiz-a4-1114408429/detay
500k ya, fd6 civic yada corolla alırım

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,309
İsim
uwu
eski araba almak temizse çok karlı temiz değilse çok masraf çıkar + mercedes audi parçaları çok pahallı aldığına pişman olursun ben de impreza hayranıyım 2000 model civarı istiyorum ama o paralara çok pahalı araba
bu biraz arabaya bagli. alacagin araba eger bakimlari aksatilmadan yapilan bir arac ise basin agrimaz pek. ama bakimlarini aksatan kotu bir kullanici ise dedigin gibi sanayiden cikamaz. ama bu olay 10 yillik bi arabada da mumkun olan bir sey.

1.0 tce alınır hocam bizde var gayet yeterli. 1.0 sce ler şehir içinde menun eder belki ama uzun yolda üzer muhtemelen. 1.3 tceler için konuşmaya gerek yok zaten

Birisi 2004 model birisi 2020 ve üstü model

Burdaki cevaplar en yararlilari

Top Bottom