80 k bütçem var Araba almak istiyorum..

Kafamdaki 1. model .
bmw 520i
Kafamdaki 2. model.
Kafamdaki 3. model.

Bu modellerde internette araştırdığım kadarıyla çift vanos öneriliyor lakin pek bilgim yok bu araba hakkında (sorunları hakkında) .

Kafamdaki 4. model.
Kafamdaki 5. model.
Bu fiyatlarda neler önerirsiniz Biraz spor tarzda olursa iyi olur BMW gibi.

Şimdiden teşekkürler dostlarım...:)
Corolla bakın bu paraya bmw veya subaru alınmaz

Baktım da pek içimi açamadı açıkçası....
Ben de üniversiteye gidip gelirken 70-80k ya araba alıcaktım ama fiyatlar son 2 yılda o kadar arttı ki vazgeçtim. Toplu taşımaya binerim ama yinede paramı 20–25 yıllık kaç bin km de araç alarak çarçur etmeyeceğim. Ben 21 yaşındayım 80 bin para verip belkide kredi çekip alacağım ama araba benden büyük olacak. Ben araba almadan önce direk, ya kaza yaparsam diye aklımdan geçiririm. 25 yıllık araçların pek koruyacağını düşünmüyorum.
Bu kadar para vereceğime yurtdışında dil kursuna veya meslek eğitimine gidebilirim. Tabi bunlar benim görüşlerim.

2005 Toyota Yaris kullanıyorum. Şekli çok güzel olmasa da az yakar, problem çıkarmaz. Alalı 2 sene oldu daha bir kere sanayiye gittim o da kendi taktırdığım lpg'nin borusu çatladığı için :LOL:

Ben de üniversiteye gidip gelirken 70-80k ya araba alıcaktım ama fiyatlar son 2 yılda o kadar arttı ki vazgeçtim. Toplu taşımaya binerim ama yinede paramı 20–25 yıllık kaç bin km de araç alarak çarçur etmeyeceğim. Ben 21 yaşındayım 80 bin para verip belkide kredi çekip alacağım ama araba benden büyük olacak. Ben araba almadan önce direk, ya kaza yaparsam diye aklımdan geçiririm. 25 yıllık araçların pek koruyacağını düşünmüyorum.
Bu kadar para vereceğime yurtdışında dil kursuna veya meslek eğitimine gidebilirim. Tabi bunlar benim görüşlerim.
greencard çıkar inş....

@Denizgezen bence temize benziyor.

2 yıl boyunca puntoya binmiştim üzmez iyi arrabadır. 1.3 multijet olduğu için az yakar. Bakılabilir.

Baktım da pek içimi açamadı açıkçası....
güzel kardeşim içini açması önemli değil güzelde gider araç önemli olan masraf çıkarmadan 1-2 sene kullanman o arabayı bu bmw leri subaru ları alırsan bu paralara 40-50 bin lira masraf yaparsın 2-3 senede

Geri