Neler Yeni

Eski model Mercedes / Audi almak mantıklımıdır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,142
İsim
Burak Karadağ
Hocam size sıkıntı çıkarmayacak Caddy olur 2014 1.6 TDI vardı 5 yıl boyunca sadece yağını değiştirdik sakın 2012 öncesi luxs arabaya bakma masraftan bikarsin
Darılma ama o tip kasadan nefret ederim :shy: Caddy, Berlingo, Touran, Tourneo Courier, Doblo

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,535
İsim
uwu
@FERRUM

Buzede 1.0 verdiler ama o yakıt çok iyi bide o arabaya tüp takılsa tüp ört %50/70 tasarruf ettiriyor en kotu kmda 1tl yakar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Darılma ama o tip kasadan nefret ederim :shy: Caddy, Berlingo, Touran, Tourneo Courier, Doblo
Hocam sıkıntı çıkarmayan 1.6 TDI motorlara bakacan aynı motor Caddy de 102 beygir passatta 140 bg ve bunu 165gb kadar yukseltebiliyorlar

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,047
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Bu bütçeye bence Honda accord falan bakılabilir. Dediğim gibi eskiler daha iyi bence doluluk olarak falan da ama masrafa başladığı zaman sıkıntı. Ya alacağın sahibi tüm masrafları yapmış arabayı temizlemiş olmalı yada çok temiz bulman lazım

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,535
İsim
uwu
Bu bütçeye bence Honda accord falan bakılabilir. Dediğim gibi eskiler daha iyi bence doluluk olarak falan da ama masrafa başladığı zaman sıkıntı. Ya alacağın sahibi tüm masrafları yapmış arabayı temizlemiş olmalı yada çok temiz bulman lazım
Tüm masraflar yapılmış olsa bile 1/2 sene sonra tekrardan başlıyor 🙁

etnetalw

80+ Bronze
Dostlar araba fiyatları almış başını gidiyor eski lüks araçlardan satın almak mantıklı olur mu sizce? Kıçı dökük eski Renault, Hyundai, Toyota, Opel araçlar vs almak göze güzel gelmiyor.
Ama eski Audi A4 Sedan (2004 - Sedan kasa) fiyatı ortalama 500K civarında. Bu parayı eski bir Corolla, Egea ve Clio tarzı araçlara vermek istemem açıkçası.
Siz ne dersiniz? (BMW sevmem :))
İstediklerim bu tarz araçlar;
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-tasli-gruptan-emsalsiz-a4-1114408429/detay
Alınmaz. Egea daha mantıklı hocam bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,142
İsim
Burak Karadağ
Hocam size şu soruyu sormak istiyorum

1- yakıt olarak nasıl yani Caddy 6.5/7lt yakar 100km de dizel bide o

2-tercih hecbek/sedan steyjin/panelvan(Caddy Doblo tarzı)

3- parçası uygun yani neredeyse her ustanın yapabildigi araba olmalı

Bide eski arabanın otomatiği ve kliması fln dokunmatik alınmaz çok masraflı alacaksan manuel ve kliması fln çevirmeli olsun
1- Benzin tercih ederim genelde dizel daha masraflıdır
2- KESİNLİKLE SEDAN
3- Maalesef buna evet demek isterdim ve eski Mercedes ve Audi parçaları da zor bulunuyor ve çok pahalı bu konuda arafta kaldım diyebilirim.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,535
İsim
uwu
1- Benzin tercih ederim genelde dizel daha masraflıdır
2- KESİNLİKLE SEDAN
3- Maalesef buna evet demek isterdim ve eski Mercedes ve Audi parçaları da zor bulunuyor ve çok pahalı bu konuda arafta kaldım diyebilirim.
Hazır benzinli almışken 25/30 k ya kaliteli tüp taktırin 300tl yakiyorsa 150tl yakar

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,142
İsim
Burak Karadağ
Accord'a bi bakayım

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Dostlar araba fiyatları almış başını gidiyor eski lüks araçlardan satın almak mantıklı olur mu sizce? Kıçı dökük eski Renault, Hyundai, Toyota, Opel araçlar vs almak göze güzel gelmiyor.
Ama eski Audi A4 Sedan (2004 - Sedan kasa) fiyatı ortalama 500K civarında. Bu parayı eski bir Corolla, Egea ve Clio tarzı araçlara vermek istemem açıkçası.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-tasli-gruptan-emsalsiz-a4-1114408429/detay
Eski Audi'leri ben yenilerden daha çok seviyorum çok efso görünüyor ama alınır mı bilemiyorum.

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,682
İsim
Hacı
Mantıklı. Bir abim yeni 2002 a6 2.5 dizel aldı araba yapıştırıyor 😂

Can...

80+ Platinum
1m 1.3m param olsa audi Q7 S line alırdım reno vs yerine

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,493
Üyeler
164,852
Son üye
DorukGkcoglu
Top Bottom