Neler Yeni

Sokak köpeği yola atladı

mrrt22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Serkan soylu
Cadde üzerinde arabamla seyir halindeydim ortalama 40 ile gidiyordum gecenin karanliginda aniden
Yola siyah bi kopek atladi. Frene bastim direksiyonu da kırdım o anlık şokla tam hatırlayamiyorum
köpeğin kalçasına vurdum herhalde tam hatırlamıyorum. Çok hızlı değildim anlattigim gibi
Arabayı sağa çektim köpeği aradım bulamadım bulsam veterinere goturcektim. Motorlu bir arkadaşın dediğine göre ciyaklarak gitmiş. Şu an içimde kuruntu oldu sizce iç kanama olabilir mi?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Net bir şey söylemek zor, ama bulmanızda mümkün değil gibi. Yapıcak bir şey yok.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Hocam üstüne düşeni yapmışsın bence çarpıp umrunda olmayan binlerce kişi varken... o köpeği bulman imkansıza yakındır zaten hava karanlıksa

Kırılmış vs de olabilir biryeri

chade

80+ Bronze
bilemeyiz hocam. inşallah bir şey olmamıştır, olduysa da iyi insanlara denk gelmiştir ve yardım ediliyordur.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Muhtemelen bir şey yoktur acı olmuştur ama hız düşük, bağırması normal korku ve acı ama inşallah kendine gelmiştir bi süre sonra

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Buraya gelip konu bile açman harika bence bukadar duyarlı olmanı tebrik ediyorum elinden geleni yapmışsın umarım kopegede bisey olmmaistir

mrrt22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Serkan soylu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Muhtemelen bir şey yoktur acı olmuştur ama hız düşük, bağırması normal korku ve acı

Muhtemelen bir şey yoktur acı olmuştur ama hız düşük, bağırması normal korku ve acı ama inşallah kendine gelmiştir bi süre sonra
Valla daha once basima boyle bir sey gelmedi eve vardigimda zaten tampona izgaralara plastik parçalara falan da baktim çatlama kırılma hiç bir şey yok. Büyük ihtimalle köpekte de bir şey yoktur ama bilemezsin işte

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Kasten olmuş bir şey değil zaten bulsan da yardım edecekmişsin kendini suçlamana gerek yok, maalesef kedi köpek demeden böyle olaylar oluyor.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,654
İsim
Kadir
geçmiş olsun
insanların kafalarına göre köpek sahiplenip sonrasında sokağa salmaları veya başıboş köpekler sokakta kafalarına göre besletildiği için bu problem yaygınlaşıyor sizin yapabileceğiniz bir şey yok frene basmışsınız.
Sokakta yaşayan köpeğin hayatı da zulüm onunla yaşamaya zorla çalıştırılan insanlarda her gün bir haber geliyor.

Era.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Serkan Barındık
Aslında 40-50 km gibi hızlar bize çok düşük gibi geliyor ama ciddi hızlardır. Bu tür çarpmalar ciddi yaralanmalara sebep olabilir. Umarım köpek şanslı günündedir ve hafif eziklerle kurtulmuştur. Araç kullanırken ne kadar dikkat edersek edelim (özellikle geceleri) kedi, köpek gibi hayvanlar bir anda atlayıveriyorlar. Trafik hocamız bize bu gibi durumlarda devam edin trafiği ve kendinizi tehlikeye atmayın derdi. İlk başta bunu ciddi almamıştım fakat bir akrabam köpeği ezmemek için arabayı ani bir refleks ile kırıyor ama kontrolü kaybedip karşı şeride girip koca bir ailenin hayatına mal oluyor. Kendiside uzun süreli hayatta kalma savaşını kaybetti. Eşi ise ömür boyu sakat olarak hayatını sürdürüyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Suat uslu
Instagram
suatusluuu
Twitter
suattuslu
Discord
suatusluuu
kırık,çatlak olabilir vurduğunuz bölgeye göre neresi bilmiyorum diyafram yırtılabilir iç kanama dediğiniz gibi olabilir sert vurduysanız çok yüksek ihtimal bunlar kırık varsa çok görüyoruz karşılaşıyoruz yanlış kaynayıp yamuk kalıyor bacaklar

Rıdvans

80+
geçmiş olsun benim köpeğime de birisi çarpmıştı daha yüksek hızla bişey olmamıştı umarım ona da olmamıştır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,079,565
Üyeler
171,601
Son üye
berkhayırlı
Top Bottom