Arama sonuçları: *

1. AfniSoDeadly

6 ay 6000 km olmadan satış yapılabilir mi

Motorlar sonradan dahil edildi
  2. AfniSoDeadly

Motosikletimde 6 km artış oldu

Abartmalık bi mevzu yok çinlilerde özellikle 2022 sonrası kalite çok kötü 2024 model arora jaguar 200 1500km civarı subab kesmiş 2000km de cg subab kesmiş sürekli geliyor
  3. AfniSoDeadly

Motosikletimde 6 km artış oldu

motor açılması muhabbeti ilk 500 1000 km de rodajı düzgün yapmaktır büyük ihtimalle yağ sekmanların veya subap keçeleri aşındı yanma odasına yağ giriyor bu yüzden motor daha hızlı gider
  4. AfniSoDeadly

6 ay 6000 km olmadan satış yapılabilir mi

2 hafta önce tamir edip satmak için bi drift l aldım bu 6 ay meselesini unuttum motoru 6 ay 6bin km yapmadan satabilir miyim?
  5. AfniSoDeadly

Yardım İlk Motorsiklet sigorta ücreti

İyi forumlar Kendi evim de motorsiklet tamiri yapıyorum uyguna bi motor denk geldi mondial drift l 15bin TL'ye anlaştık blok arızalı bunu tamir edip satmayı düşünüyordum ama sigortanın zorunlu olduğunu yeni öğrendim ilk defa üstüme bi araç olucak bunun sigortası ne kadar olur 2 ay içinde satsam...
  6. AfniSoDeadly

Otomatik Motosiklet Önerisi

Rks kanuni arora falcon gibi modelleri alma Ustte denildiği gibi sym kymco guzel notorlari var en kötü ihtimalle mondial bak
  7. AfniSoDeadly

Cafe racer (rehber tadında)

Merhaba arkadaslar uzun bir suredir aklimda olan cafe racer projesi icin motorum skygo sg 125 30 sasesi uzun genis bir motor olduğu icin cafe racer olmaya musait oldugunu düşündüm ve ufaktan basladim Simdilik sasesi keserek basladim kuyruk epey uzundu 3 kisi 1.80 boylarinda 70 80 kg 3 kisi...
  8. AfniSoDeadly

Öneri 2 kask arasinda kaldim

Bu iki kask arasinda kaldim aslinda exo920 begenmistim ama cene açılır oldugu icin düşünmuyorum https://ty.gl/ru2bgi56nf https://www.motomax.com.tr/scorpion-exo-391-kapali-motosiklet-kaski-mat-siyah?language=tr&h=6ad667b0&gad=1&gclid=EAIaIQobChMIxe757JaCgAMVxqbVCh2SmgR9EAQYAiABEgISG_D_BwE
  9. AfniSoDeadly

Ns 125 mi srk 125 mi

İkisi arasindan kesinlikle srk derim yedek parca konusunu bilmiyorum ama. Yine de ikinci elden japon tavsiye ederim yamaha ys125 olabilir mesela hem sağlam hem de tipi güzel motorlardan
  10. AfniSoDeadly

60 bin tl'yi geçmeyecek chopper motor tavsiyesi?

Cevremde cok mct vardi zamaninda twmiz bakılmış olan bir kac motor duruyor saglam duruyor hala temiz bakmak onemli
  11. AfniSoDeadly

Adam mct alsin diye ugrasmiyorum mondiali de savunmuyorum 😃 yine de daelim alsa başı agriyacak onu biliyorum bütçesi yetse yamaha virago suzuki marauder öneririm
  12. AfniSoDeadly

Mondialden kaliteli degildir kalitesiz diyende olmadi zaten kardeşim sonuç olarak japon kadar alman kadar kaliteli değil malzeme kalitesi de iyi değil ikinci el piyasası ağır gv250 neyse de daelim ariza çıkardığı an bittin
  13. AfniSoDeadly

Ne diyon murat mondial kaliteli mi dedim ben daelim ortalama mondial kalitesinde diyorum sen ne diyon?
  14. AfniSoDeadly

Mct 250 oneriyorum hocam zaten daelim de iyidir ama yine ortlama mondial kalitesinde ama yedek parcalari pahalı ve bulmakta zorluk cekebilirsin
  15. AfniSoDeadly

Berbat alma Çinli alırken bile en iyisini al başın ağrır çok verimsiz bi motor bu funrider 125cc bi motor için cok fazla ağır ve güçsüz cok fazla benzin yakacaksin ve bi karşılık alamayacaksin bu motordan mct ile orta devirlerde bu motordan daha fazla verim alirsin ayrıca mctye cok fazla...
  16. AfniSoDeadly

Babamı nasıl motor almaya ikna ederim

50cc kaliteli motor bulamazsin ben 12 yaşında yamaha crypton bordo ile başladım, ki o yaşa kadar hep dayimin babamın önünde oturur direksiyonu gazi kontrol ederdim 50cc başlangıç için cok düşük hele ki trafikte işkence, ikinci elden yamaha crypton veya honda wave gibi motorlar almanız daha iyi olur
  17. AfniSoDeadly

İkinci el olacaksa mct 250 öneririm bu bütçeye
  18. AfniSoDeadly

Yardım Kuryelik için şirket-motor önerisi

ben daha küçük bi mahalledeyim izmir de ama iş için çıkar giderim bir yerlere
  19. AfniSoDeadly

Ben de düşünüyorum hocam ne kadar kazaniyordunuz ortalama giderler dışında ne kadar kaliyor cebinize
  20. AfniSoDeadly

Motor fiyatları uçmuş gitmis rks düşünmeyin bence malzeme kalitesi pek iyi degil örneğin yamaha crypton vardi biz de 80k kmlere kadar gelmişti debriyaj balatası hariç bir şeyi değişmedi yağı da ortalama 1500km de degistiriyorduk eşek gibi biniyordum o zamanlar kaldirimdan atliyordum teker...
Top Bottom